anjamen 31.05.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 to lubiana-bialy nie jest do konca bialy-wiec i ten nie bedzie taki ladny jak na fotce. szukaj czegos innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.05.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Moja kolezanka ma cos podobnego tylko w pomaranczach i nie wyglada to najlepiej, zwlaszcza po kilku myciach w zmywarce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.06.2009 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Dzień dobry Kasia, serwis ładny ale jakoś tak....nie do końca mi pasuje do całego wystroju nowoczesnego. Poza tym faktycznie może po zmywarce zejść wzór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.06.2009 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 to lubiana-bialy nie jest do konca bialy-wiec i ten nie bedzie taki ladny jak na fotce. Anju -to nie Lubiana tylko: Fabryka Porcelany "Wałbrzych" w Wałbrzychu, napisali, że można myć w zmywarce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.06.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 to lubiana-bialy nie jest do konca bialy-wiec i ten nie bedzie taki ladny jak na fotce. Anju -to nie Lubiana tylko: Fabryka Porcelany "Wałbrzych" w Wałbrzychu, napisali, że można myć w zmywarce Tak zawsze pisza, a predzej czy pozniej kazdy wzorek zejdzie. Ja mam taki kubek, ktory chyba z 10 lat wytrzymal a teraz z niego schodzi napis, a z talerzy srebrne paski zlaza az milo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.06.2009 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Kasia, niestety ale Małgoś znowu ma rację. Każdy wzorek zejdzie prędzej czy później. A wogle dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 02.06.2009 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Kasia, niestety ale Małgoś znowu ma rację. Każdy wzorek zejdzie prędzej czy później. A wogle dzień dobry Ale zanim zejdzie może przynieść trochę radości, jeśli rodzince się spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.06.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Kasia, niestety ale Małgoś znowu ma rację. Każdy wzorek zejdzie prędzej czy później. A wogle dzień dobry Ale zanim zejdzie może przynieść trochę radości, jeśli rodzince się spodoba A pewnie, ze tak. Potem można kupić kolejny komplet na wyjściowe okazje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Kasia, niestety ale Małgoś znowu ma rację. Każdy wzorek zejdzie prędzej czy później. A wogle dzień dobry Nie zgodzę się. Niektóre fabryki szkliwią po ozdabianiu - wtedy wzorek jest chroniony na bank. Niestety to rzadkość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 A może... http://www.bghnetwork.pl/porcelanaslaska/credo_red.jpg albo http://www.bghnetwork.pl/bonechina/lilie.jpg http://www.bghnetwork.pl/bonechina/pagoda.jpg http://www.bghnetwork.pl/bonechina/nimfa_platin.jpg a to mój typhttp://www.bghnetwork.pl/porcelanaslaska/camea.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 02.06.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Efilko - co to jest ten Twój typ? Prześliczne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 To Camea z Porcelany Śląskiej TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 02.06.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Już wiem - porcelana śląska zestaw Camea, tylko nigdzie nie mogę znaleźć ile to cudeńko kosztuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Ten link powyżej to ich strona - masz tam również sklep. Kurcze akurat teraz go nie ma ale z tego co pamiętam nie więcej niż 1200 zł za obiadowy na 12 osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.06.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Takie rodzime zestawy warto teraz kupić zanim padną zakłady. Krosno juz padło a super szkło robili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaderka 02.06.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 albo http://www.bghnetwork.pl/bonechina/lilie.jpg mogę prosić o namiar EDIT: już znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaderka 02.06.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 kachna28 bardzo podoba mi się Twój domek, będzie dla mnie na pewno inspiracją ja nie buduję z45 ja kupiłam "gotowy" gotowy, to za dużo powiedziane, ale mury są, tynki są czeka mnie teraz cała wykończeniówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 zazdroszczę przynajmniej ze świeżą głową i bez całego bagażu zmęczenia ruszasz do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaderka 02.06.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 zazdroszczę przynajmniej ze świeżą głową i bez całego bagażu zmęczenia ruszasz do przodu budowa domu, to nie na moje nerwy ja jestem raptus i niecierpliwiec już teraz (a jeszcze nie zaczęliśmy nic robić, czekamy na uprawomocnienie przeniesienia pozwolenia na budowę) dochodzi do awanturek z mężem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 oj to uważaj u nas w towarzystwie chodzi taki dowcip: chcesz się rozwieść wybuduj dom niestety sprawdziło się w większości przypadków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts