malgos2 02.06.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Masz racje Maylandko, mialam te sama reakcje jak zobaczylam kielbase z grilla z keczupem i musztarda na talerzach w zielono-zolto-pomaranczowe kwiaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.06.2009 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Masz racje Maylandko, mialam te sama reakcje jak zobaczylam kielbase z grilla z keczupem i musztarda na talerzach w zielono-zolto-pomaranczowe kwiaty. no co? -bardzo artystycznie -a grilla to ja na papierowych podaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.06.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Sam w sobie to piekny serwis. Ale jedzenie sie "gubi" na nim. Strasznie głupio wygląda każde przybranie bo stanowi juz konkurencje dla serwisu. Mamy taką a nie inną tradycje serwowania posiłków, zwłaszcza tych okazjonalnych. Stawiałabym na prosty kształt i wzór, ewentualnie drobne, eleganckie zdobienie. Jaki ja mam serwis? Cóż, ja dostałam serwis dawno temu wiec darowanemu koniowi nie zaglada sie w zęby. Nie mogłam sobie wybrać. Mam serwis na 18 osób. Cały mozliwy asortyment jaki robiła Chodzież w tym wzorze. Oczywiście mowa o sławetnych różyczkach które są w co drugim polskm domu Chyba mam wszystko co moze być dodatkiem do serwisu w tym wzorze łącznie z widelczykami do ciasta z trzonkami z tejże porcelany Oczywiscie mowa tu o najpopulaniejszym serwisie Chodzież-Iwona. Potłukłam kilka rzeczy. Bez problemu dokupiłam. Nawet po tylu latach nie jest to kłopotem. Czasem mi troche zal że nie mam nowoczesnego, kanciastego w kształcie serwisu. Ale nie spędza mi to snu z powiek. Są jednak chwile gdy otwieram te szafki z serwisem patrze na nie i widzę..... lata przez które był gromadzony i kupowany w częściach i osobę od której go dostałam. Robię sie sentymentalna na stare lata jak boniedydy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 maylandziu lubię ten serwis. rodzice go mają. też potłukli i ostatnio dokupili bez problemu. co prawda widać które nowe bo na starych wzroki się sprały w zmywarce ale to akurat nie tak istotne. zwłaszcza że rodzicom służy na co dzień a nie od święta. a co myślicie o tym moim? nada się z potrawami? ja tylko się zastanawiam czy iść w kwadraty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.06.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Ten jest bardzo elegancki i wytworny http://www.bghnetwork.pl/porcelanaslaska/camea.jpgNawet jeśli kwadratowy kształt wyjdzie z mody to urok dekoru nie przeminie bo jest ponadczasowy.[/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 trochę się martwię że będzie problem z przechowywaniem. facet od kuchni już mnie uprzedzał że jak sobie wymyślę kwadratowe talerze to mogę mieć problem z dostaniem stojaków wiecie... takich do szuflad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.06.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Możliwe. Ale mozesz zrobić tez u stolarza drewniane. Cenowo powinno na jedno wyjść. Ja swój upchnełam do narożnych szafek. Rzadko tam zagladam a mam pólki a nie kosze więc nawet dobrze go było tam ustawić. Ja wogóle mam bardzo duzo szkła. U nas to taka trochę rodzinna obsesja ale to dlatego, że ciotka kilka lat "siedziała" w tej branży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 a to znam my mamy rodzinę we włoskiej fabryce szkła i sztućców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.06.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Ulozone w warstewkach bez stojakow tez dadza rade nie pouciekaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 no nie jestem jakoś pozytywnie nastawiona do takich luzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.06.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Nic sie nie dzieje ale jak masz blokade psychiczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.06.2009 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 pożyjemy zobaczymy wypróbuję bez a nuż. no chyba że się okaże że są kwadratowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.06.2009 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 no nie jestem jakoś pozytywnie nastawiona do takich luzem u mnie stoją luzem w szufladach, wolę tak, niż jakbym miała dac 300zł za jeden stojak z Bluma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.06.2009 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 byłam dzisiaj przejazdme w Nowym Sączu -i odwiedziłam sklep Witek's -mają piękne (i drogie ) serwisy!!!! Mają też sklep inetowy: http://sklep.witeks.pl/index.php?cPath=21_25 ten mi się spodobał: EDEN: kawa: http://sklep.witeks.pl/images/fullsize/101222.jpg Obiad: http://sklep.witeks.pl/images/fullsize/101220.jpg Razem ok 1390zl ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.06.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Bardzo ladny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.06.2009 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Bardzo ladny co nie znaczy, że bedzie mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.06.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 To tylko 200zl wiecej niz budzet moze jakos sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.06.2009 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 mąż mnie namawia na ten wklejony przez Efilo : http://www.bghnetwork.pl/shop/images/foto/galeon.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.06.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Z tych wklejonych to, jak dla mnie, ten jest najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.06.2009 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Z tych wklejonych to, jak dla mnie, ten jest najlepszy który? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts