Gość justyna_m 03.06.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 A Ty masz wszędzie drewno czy dałaś też panele laminowane??? Nigdzie nie mam paneli, w salonie mam parkiet 2warstwowy merbau -ten z DLH: http://www.dlh-poland.com/Oferta/Podlogi/Warstwowe/Merbau+Duo.aspx a w sypialniach deskę 3warstwową (jesion rustic, dąb espresso i badi). W holach, sieni, łazienkach i kuchni -płytki dziękuję za odpowiedź muszę męża rzekonywać do drewna inaczej wszędzie mi kafle położy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.06.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Z tych wklejonych to, jak dla mnie, ten jest najlepszy który? Ten, na który Cię mąż namawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.06.2009 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 muszę męża rzekonywać do drewna inaczej wszędzie mi kafle położy absolutnie sie nie zgadzaj! to nie sklep mięsny! szczególnie w sypialniach kafelki bleee Olga -wysłałam maila do sklepu pytając o dostępność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 03.06.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 muszę męża rzekonywać do drewna inaczej wszędzie mi kafle położy absolutnie sie nie zgadzaj! to nie sklep mięsny! szczególnie w sypialniach kafelki bleee jestem tego samego zdania ... jeśli nie drewno to tylko beton jak u Małgoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.06.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 muszę męża rzekonywać do drewna inaczej wszędzie mi kafle położy absolutnie sie nie zgadzaj! to nie sklep mięsny! szczególnie w sypialniach kafelki bleee Olga -wysłałam maila do sklepu pytając o dostępność Ufff... przynajmniej raz się zgadzamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 muszę męża rzekonywać do drewna inaczej wszędzie mi kafle położy absolutnie sie nie zgadzaj! to nie sklep mięsny! szczególnie w sypialniach kafelki bleee jestem tego samego zdania ... jeśli nie drewno to tylko beton jak u Małgoś. Wlasnie mialam to samo napisac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 03.06.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 muszę męża rzekonywać do drewna inaczej wszędzie mi kafle położy absolutnie sie nie zgadzaj! to nie sklep mięsny! szczególnie w sypialniach kafelki bleee jestem tego samego zdania ... jeśli nie drewno to tylko beton jak u Małgoś. Wlasnie mialam to samo napisac. tak tylko u nas nikt czegoś takiego nie robi no ale będę się martwić jak drewno zostanie zdyskwalifikowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 muszę męża rzekonywać do drewna inaczej wszędzie mi kafle położy absolutnie sie nie zgadzaj! to nie sklep mięsny! szczególnie w sypialniach kafelki bleee jestem tego samego zdania ... jeśli nie drewno to tylko beton jak u Małgoś. Wlasnie mialam to samo napisac. tak tylko u nas nikt czegoś takiego nie robi no ale będę się martwić jak drewno zostanie zdyskwalifikowane Ekhm... Duch Ci zrobi, da rade. Albo Wojtek podjedzie, z nim tez sie mozna dogadac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 03.06.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 muszę męża rzekonywać do drewna inaczej wszędzie mi kafle położy absolutnie sie nie zgadzaj! to nie sklep mięsny! szczególnie w sypialniach kafelki bleee jestem tego samego zdania ... jeśli nie drewno to tylko beton jak u Małgoś. Wlasnie mialam to samo napisac. tak tylko u nas nikt czegoś takiego nie robi no ale będę się martwić jak drewno zostanie zdyskwalifikowane Ekhm... Duch Ci zrobi, da rade. Albo Wojtek podjedzie, z nim tez sie mozna dogadac. małgoś chodzi tobie o drewno??? ... jak tak to z Duszkiem już dogadana jestem a betonu u nas nikt takiego nie robi tylko przemysłowe ... już pytałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 muszę męża rzekonywać do drewna inaczej wszędzie mi kafle położy absolutnie sie nie zgadzaj! to nie sklep mięsny! szczególnie w sypialniach kafelki bleee jestem tego samego zdania ... jeśli nie drewno to tylko beton jak u Małgoś. Wlasnie mialam to samo napisac. tak tylko u nas nikt czegoś takiego nie robi no ale będę się martwić jak drewno zostanie zdyskwalifikowane Ekhm... Duch Ci zrobi, da rade. Albo Wojtek podjedzie, z nim tez sie mozna dogadac. małgoś chodzi tobie o drewno??? ... jak tak to z Duszkiem już dogadana jestem a betonu u nas nikt takiego nie robi tylko przemysłowe ... już pytałam. Chodzi mi o beton. Do zrobienia takiej wylewki jak u mnie potrzeba dokladnie takich samych maszyn jak to zrobienia parkietu. Malo brakowalo i Duch robilby u mnie, tylko sie spoznil z probkami. A moj "plan B" tez podrozuje, wiec jak Ci trzeba bedzie to spoko. Nie damy Ci zginac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 03.06.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 muszę męża rzekonywać do drewna inaczej wszędzie mi kafle położy absolutnie sie nie zgadzaj! to nie sklep mięsny! szczególnie w sypialniach kafelki bleee jestem tego samego zdania ... jeśli nie drewno to tylko beton jak u Małgoś. Wlasnie mialam to samo napisac. tak tylko u nas nikt czegoś takiego nie robi no ale będę się martwić jak drewno zostanie zdyskwalifikowane Ekhm... Duch Ci zrobi, da rade. Albo Wojtek podjedzie, z nim tez sie mozna dogadac. małgoś chodzi tobie o drewno??? ... jak tak to z Duszkiem już dogadana jestem a betonu u nas nikt takiego nie robi tylko przemysłowe ... już pytałam. Chodzi mi o beton. Do zrobienia takiej wylewki jak u mnie potrzeba dokladnie takich samych maszyn jak to zrobienia parkietu. Malo brakowalo i Duch robilby u mnie, tylko sie spoznil z probkami. A moj "plan B" tez podrozuje, wiec jak Ci trzeba bedzie to spoko. Nie damy Ci zginac. DZIĘKUJĘ!!! i tak jak bym robiła beton to Ciebie pierwszą na wczasy do Kołobrzegu bym ściągnęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 muszę męża rzekonywać do drewna inaczej wszędzie mi kafle położy absolutnie sie nie zgadzaj! to nie sklep mięsny! szczególnie w sypialniach kafelki bleee jestem tego samego zdania ... jeśli nie drewno to tylko beton jak u Małgoś. Wlasnie mialam to samo napisac. tak tylko u nas nikt czegoś takiego nie robi no ale będę się martwić jak drewno zostanie zdyskwalifikowane Ekhm... Duch Ci zrobi, da rade. Albo Wojtek podjedzie, z nim tez sie mozna dogadac. małgoś chodzi tobie o drewno??? ... jak tak to z Duszkiem już dogadana jestem a betonu u nas nikt takiego nie robi tylko przemysłowe ... już pytałam. Chodzi mi o beton. Do zrobienia takiej wylewki jak u mnie potrzeba dokladnie takich samych maszyn jak to zrobienia parkietu. Malo brakowalo i Duch robilby u mnie, tylko sie spoznil z probkami. A moj "plan B" tez podrozuje, wiec jak Ci trzeba bedzie to spoko. Nie damy Ci zginac. DZIĘKUJĘ!!! i tak jak bym robiła beton to Ciebie pierwszą na wczasy do Kołobrzegu bym ściągnęła Zebym ekipy pilnowala? Na szczescie ich pilnowac nie trzeba. Ale na wczasy chetnie sie wybiore. Chociaz to Ty lepiej przyjedz wczesniej i zobacz jak to u mnie wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 03.06.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 mam nadzieję, że uda się małżonka w 100% na drewno przekonać ... a jeśli nie to do Krakowa jakiś wypad zaplanujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.06.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Zebym ekipy pilnowala? Na szczescie ich pilnowac nie trzeba. Ale na wczasy chetnie sie wybiore. Chociaz to Ty lepiej przyjedz wczesniej i zobacz jak to u mnie wyglada. Tylko pamiętaj, żeby od oglądania zacząć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Zebym ekipy pilnowala? Na szczescie ich pilnowac nie trzeba. Ale na wczasy chetnie sie wybiore. Chociaz to Ty lepiej przyjedz wczesniej i zobacz jak to u mnie wyglada. Tylko pamiętaj, żeby od oglądania zacząć! No tak. Rasia chciala na ogladaniu skonczyc i na ostatni pociag nie zdarzyla, Ty nie zobaczylas wcale... Nie ma zartow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.06.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Zebym ekipy pilnowala? Na szczescie ich pilnowac nie trzeba. Ale na wczasy chetnie sie wybiore. Chociaz to Ty lepiej przyjedz wczesniej i zobacz jak to u mnie wyglada. Tylko pamiętaj, żeby od oglądania zacząć! No tak. Rasia chciala na ogladaniu skonczyc i na ostatni pociag nie zdarzyla, Ty nie zobaczylas wcale... Nie ma zartow. Bo w budowlance najważniejszy jest dobry harmonogram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 03.06.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Kachna- GRATULACJE (choć spóźnione ) z okazji przeprowadzki! Domek śliczny! Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaderka 04.06.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 http://images6.fotosik.pl/429/3217fde0706c561amed.jpg http://images6.fotosik.pl/429/d8042979cd9a849cmed.jpg kachna28 mam do Ciebie pytanko chciałabym w górnej łazience, tak jak TY, zamontować kibelek i bidet pod skosem, ale boję się, że będzie niewygodnie i będziemy się walić w głowy jak patrzę na Twoje zdjęcia to wygląda że jest ok, tak jakby u Ciebie skos był wyżej - podnosiliście dach, czy jest to tylko złudzenie na zdjęciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaderka 04.06.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 My podnieśliśmy salon na 280cm, a ściankę kolankową na 120cm (z wysokością murłaty). już doczytałam, że u Ciebie jest wyżej skos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.06.2009 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 zaderko -nie tylko o podniesienie ścianki chodzi, ale też o to, że nad wc jest okno dachowe, więc tam bez problemu się dorosły człowiek na stojąco mieści, przy bidecie, gdzie nie ma okna, jest już niżej i jest lekki problem z zupełnym wyprostowaniem sie przy samej sciance. Niestety -serwisu na który byłam zdecydowana (tego ostatniego powyżej) już nie ma.. -jest tylko kawowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts