kachna28 14.06.2009 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Właśnie wstał mężul z bólem głowy idę go ratować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.06.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Oj jak zaluje, ze mnie nie nie bylo, ale ciesze sie, ze byla relacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.06.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Witam pierwsza bo dotarliśmy do teściowej po dziecko Po 1 zdjecia bez autoryzacji Wyslij mi prosze na maila po 2 fantastyczni Gospodarze i goście, bo ja akurat spotkałam się z Wami 1 raz. Bawiłam się super, mąż śmiał się, ze trajkotałyśmy jak sikorki ale to prawda, jakbyśmy się znały kilka lat. A poza tym co? Kachna ugościła nas tak, że jeny, umierałam z przejedzenia. Piłyśmy i jadłyśmy na zastawie z Ćmielowa baaardzo fajna. I jeszce jedno: zdjęcia kompletnie nie oddają uroku domu. Wogle. Dom jest urządzony ze smakiem, wyczuciem i taki przytulny i ciepły jest, że widać w tym wielką zasługę gospodarzy. pozdrawiam serdecznie na dziś, bo mnie wołają. ps. Mój nie miał kaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.06.2009 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Wiolasz -to o której Wy wstaliscie, że już u mamy? Za komplementy bardzo dziekuję Cieszę się, że jesteście zadowoleni (i nie macie kaca ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.06.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 ale zaluje ze mnie nie bylowidze ze zabawa byla super.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.06.2009 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 ale zaluje ze mnie nie bylo widze ze zabawa byla super.... Anju -ja też bardzo żałuję, ale mam nadzieję, że jednak znajdziecie z Malgos czas i mnie odwiedzicie, a poza tym okazja żeby się spotkać zapewne jeszcze niejedna bedzie PS Jedzenia i picia cała kupa została -przez Ciebie parę kg mi przybedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.06.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Cze Kasia, fajnie, ze sie imprezka udala. Wiola, co Ty tak tymi rekami machasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.06.2009 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Cze Kasia, fajnie, ze sie imprezka udala. Wiola, co Ty tak tymi rekami machasz? Bo dyskusja była zacięta Olga też machała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.06.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 widzę, że imprezka się udała Zresztą wszystkie forumowe imprezki to zawsze udane są bardzo żałuje, że mnie nie było, zresztą wiecie, ale to już inna historia.. czasami człowiek nie przeskoczy... wyborne towarzystwo, najlepsze zdjęcie... http://images6.fotosik.pl/486/63468ba78e50309cmed.jpg w życiu bym nie powiedziała, że to prezentacja kominka.... Wiolaszko, cudnie wyglądasz z tym brzuszkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.06.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Wyglada jakby zaraz w zebach mial drewno do kominka przyniesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.06.2009 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 w życiu bym nie powiedziała, że to prezentacja kominka.... Jak to nie? to prezentacja kratki nawiewnej i wnęki na drzewo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.06.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Cześć Ja też już od godzinki u mamy Kachna, wielkie dzięki za wspaniałe przyjęcie. Było super Potwierdzam to, co powiedziała Wiola - dom w realu wygląda o niebo lepiej niż na zdjęciach. Wszystko dopieszczone do ostatniego szczegółu. Gratuluję Kasiu, nieźle się urządziliście Na razie tyle - odezwę się z domu, buziaki dla wszystkich PS. Fotki faktycznie bez autoryzacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.06.2009 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 PS. Fotki faktycznie bez autoryzacji ale o co chodzi z tą autoryzacją? przecież wszystkie lux wyglądacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.06.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 PS. Fotki faktycznie bez autoryzacji ale o co chodzi z tą autoryzacją? przecież wszystkie lux wyglądacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.06.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 I tak psiunie wyszly najladniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.06.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Małgoś, też tak uważam I na psiuniach trzeba było poprzestać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.06.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 No ale jak tu poprzestac, skoro mala ciagle molestowalyscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.06.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 No bo jak tu nie molestować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.06.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Już jestem u siebie i piszę dalej. Najważniejsza rzecz: Wielkie ogromniaste podziękowania dl Gospodarzy za wspaniałe przyjęcie (jak to NItka słusznie zauważyła- Kachna zawyżyła baaardzo poziom parapetówek ) Także wielkie podziękowania dla Nitki z mężem i Olgi, że przyjechali. Czy ja mogę prosić oryginały na skrzynkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 14.06.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 O co ja tu widzę Jaka udana imprezka Fajnie, że parapetówka Wam się udała Miło jest zobaczyć kolejne "buzie" forumowiczek Buziaki zostawiam Ps. domek bardzo bardzo przytulny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts