anjamen 15.06.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Kasiu fajne to lozko w sypialni, zdradzisz co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.06.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 ... no to i ja dotarłam cóż... towarzystwo, żarełko, drineczki - pierwsza klasa (skoro przy drineczkach jestem to trza Anji podziękować za przepis - bo mnie Kachna raczyła jednym za drugim i nioooo... posmakowało mniam chałupa odstawiona na wysoki połysk - że się tak wyraże... górna łazienka wyszła pięknie... foty są do dooopy na żywca jest świetna. Już pisałam, ale powtórzę, z Wiolą widziałyśmy się pierwszy raz, ale gadało nam się jakbyśmy sikały od wielu lat do jednej piaskownicy bardzo fajna impreza... i mam nadzieję, na rewizytę w niedługim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.06.2009 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Kasiu fajne to lozko w sypialni, zdradzisz co to? Anju -łóżko i szafeczki robił nam stolarz z dębu, który nam został po zrobieniu schodów. Za robociznę wziął 900zł, jestem bardzo zadowolona z efektu i wygody Kasiu -ja też mam nadzieję, ze spotakmy sie na Waszej parapetówce -oby jak najprędzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.06.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Kasiu -ja też mam nadzieję, ze spotakmy sie na Waszej parapetówce -oby jak najprędzej Oj nie nie, poczekajcie aż urodzę, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.06.2009 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Kasiu -ja też mam nadzieję, ze spotakmy sie na Waszej parapetówce -oby jak najprędzej Oj nie nie, poczekajcie aż urodzę, co? no dobra -poczekamy z dzieckiem przy cycu przyjedziesz do Kasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.06.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 No z dzieckiem to już łatwiej Jedzenie zawsze ciepłe i na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.06.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Kachna ja mam pytanie o parkiet merbau z jakiej firmy go kupowaliscie? to byl gotowy parkiet tzn malowany juz?? ile ma drewna uzytkowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.06.2009 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Kachna ja mam pytanie o parkiet merbau z jakiej firmy go kupowaliscie? to byl gotowy parkiet tzn malowany juz?? ile ma drewna uzytkowego? Markotko -już Ci kiedyś pisałam, to parkiet gotowy Merbau 2warstwowy Ifloor z firmy DLH, o ten: http://www.dlh-poland.com/Oferta/Podlogi/Warstwowe/Merbau+Duo.aspx ma grubość 11mm -czyli jest idealny na podłogówkę Występuje w 3 długościach: 20, 60 i 90cm (my mamy tylko 60 i 90). Naprawdę polecam -baaardzo ładnie sie prezentuje Kosztował w ub. roku 135zl/m, obecnie 161zl: http://www.allegro.pl/item653552504_dlh_poland_podlogi_warstwowe_ifloor_drewno_merbau.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.06.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Dzieki Kasiu, to wlasnie to mi chyba pan proponowal zamiast przemyslowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.06.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Cześć Kachna, gdzie Cię wcięło??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.06.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Cześć Gosposiu kochana, gdzieżesz łazić? Jeszcze na wakacje nie czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 20.06.2009 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 hej dziewczyny jak to -gdzie? przecież MUSZĘ sprzatać Wczoraj była tesciowa z pierwszą wizytą a jutro babcia przyjeżdza -więc froteruję podłogi i w garach siedzę ... Co do wakacji -to prawdopodobnie przesuną się na wrzesień (z powodów zawodowych). Ale może to i dobrze -dzieciarnia wtedy już w szkołach -więc i tłok wszedzie mniejszy ( a może i ceny?). W poniedziałek znowu jadę na szkolenie - tym razem na 3 dni, o tu: http://www.paszkowka.pl/index/index_pl.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.06.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 ..... eeeeeeeeee pałacyk jak się patrzy... fajnie Ci jak po babciach i teściowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ss_michal 24.06.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 widze, że powolu wątek umiera, - domek już zamieszkany ... a szkoda, fajny temacik powstał, a ja na dobre zaczynam, w zeszłym tygodniu położyłem kanalizacje i wyprowadziłem piony, w ten poniedziałek (pomimo bardzo niesprzyjającej pogody) zagęściłem podłoże i wylałem pierwszą posadzkę wczoraj schło a dzisiaj od rana idą w górę )) normalnie nie moge sie doczekać aż zobacze pierwsze efekty, na tą chwilę co jakiś czas przeywam pracę bo torpedowany jestem tel. - a to zamówić to a to to , a to kierowca nie wie jak dojechac dzieje sie dzieje nareszcie - jesli pogoda pozwoli to liczę że w 1,5miesiąca dom będzie juz w stanie surowym zamknietym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.06.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Watek absolutnie nie umiera. Pogoda tylko do d.py i jakos człowiek narzekać chce. to juz lepiej nie pisać, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.06.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Watek absolutnie nie umiera. Pogoda tylko do d.py i jakos człowiek narzekać chce. to juz lepiej nie pisać, nie? noooo u nas zaświeciło słonko ciekawe na jak długo..... płot wyczyścić miałam... i pomalować gada.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.06.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Watek absolutnie nie umiera. Pogoda tylko do d.py i jakos człowiek narzekać chce. to juz lepiej nie pisać, nie? noooo u nas zaświeciło słonko ciekawe na jak długo..... płot wyczyścić miałam... i pomalować gada.... U nas tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.06.2009 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 heloł witam wyszkolona! u mnie piękne słońce Michal -nie damy umrzeć wątkowi -o nie! Może bedzie mniej "budowlano" a bardziej o pierdołach typu ciuchy czy farby do włosów -ale nie umrze malgos -czy znasz "Stajnię" na Kazimierzu? bo ja sobie w ostatni wtorek nienjalepszą opinię wyrobiłam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.06.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Nie znam. Znaczy bylas w Krakowie i sie nie odezwalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.06.2009 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Znaczy bylas w Krakowie i sie nie odezwalas? Byłam -a nie odezwałam się, bo byłam w KRK w ramach szkolenia -w grupie 30 osób (Ta Paszkówka, w której było szkolenie i spanie, to za Skawiną zaraz jest) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts