ss_michal 29.06.2009 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 ss_michał jaką wersję domku Z45 stawiasz?? Mam wiele pytań, iele wątpliwości przed budową. Sebku, z tego co wiem, to michal stawia podstawową wersję Z45 (w lustrzanym odbiciu) ale ze sporą ilością zmian Dziewczyny -kafkę przyniosłam, jakby któraś zajrzała : http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/ba/Latte_Macchiato_Cubbi.jpg/450px-Latte_Macchiato_Cubbi.jpg tak tak - pisałem na priv Sebastianowi te informacje aa u nasz Kasiu w tym tyg. strop zalewać bedziemy etap stanu surowego idzie błyskawicznie - jakby pogoda nie była taka felerna szłoby jeszcze szybciej, najtrudniejsze i najżmudniejsze dopiero przed nami .... wykończenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.06.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 .... eeeee wykończeniówka jest najfajniesza..... tyle, że pochłania ogromne ilości kapuchy.... jak masz kapuchę to jest zajebiście... gorzej jak nie masz.... a tu takich jest większość , niestety cześć gospodynie.... kaj jesteś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.06.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Gospodyni do 16 w pracy a tam nie może klikać z nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.06.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Gospodyni do 16 w pracy a tam nie może klikać z nami. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Wola a co u Ciebie? jak samopoczucie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.06.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Aaaa jakoś leci dzień za dniem, dzieki Dla mnie wykończeniówka to mordęga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.06.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 ja też codziennie zaglądam tyle tylko że po cichutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 29.06.2009 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Heloł! Michal -u nas stan surowy też migiem poszedł w czerwcu było wbicie 1wszej łopaty, a 1.09 był już dach wykończeniówka -to dopiero walka jest .... Ja się tu z Wami obijam, a mężul maluje deski na podbitkę, bo ekipa wpadnie chyba w przyszłym tygodniu. Ja nie maluję, bo po pierwsze -mi się nie chce, a po drugie nie jestem przekonana co do koloru ... Kupiliśmy lakierobejcę ciemny orzech (czyli ciemny brąz), ale nie wiem czy bedzie pasował do żółtej elewacji, czerwonej dachówki i Canadianowych okien ... no nic -przepadło . A tak ogólnie to zaczynam powoli mieć dość parapetówek ... W piątek będzie grill z kumplami z pracy, za tydzień dalszy ciąg rodzinki, a w międzyczasie jeszcze jedni znajomi... tak więc ja albo na szmacie (bo trzeba domek odpicować -a co!? ), albo w kuchni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.06.2009 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Cześć Kasia, to wszystko uroki zamieszkania. Potem już im przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 30.06.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Ja się tu z Wami obijam, a mężul maluje deski na podbitkę, bo ekipa wpadnie chyba w przyszłym tygodniu. Ja nie maluję, bo po pierwsze -mi się nie chce, a po drugie nie jestem przekonana co do koloru ... Kupiliśmy lakierobejcę ciemny orzech (czyli ciemny brąz), ale nie wiem czy bedzie pasował do żółtej elewacji, czerwonej dachówki i Canadianowych okien ... no nic -przepadło . A tak ogólnie to zaczynam powoli mieć dość parapetówek ... W piątek będzie grill z kumplami z pracy, za tydzień dalszy ciąg rodzinki, a w międzyczasie jeszcze jedni znajomi... tak więc ja albo na szmacie (bo trzeba domek odpicować -a co!? ), albo w kuchni ... Cześć, to by było na tyle względem naturalnej śmierci wszystkich moich wyobrażeń: końcówka wykończeniówki, ostatnie szlify, imprezy, grille - ach - a mnie się (aż do przeczytnia twojego postu Kasiu) zdawało, że to szczyt moich marzeń na dzień dzisiejszy - no to wracam na ziemię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.06.2009 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Cześć Kasia, to wszystko uroki zamieszkania. Potem już im przejdzie wiem, wiem to samo przeżylam 6 lat temu jak się wprowadzaliśmy do pierwszego mieszkanka Ciekawe czy jakbyśmy się za kilka lat znowu przeprowadzili to to samo by było Asiek -ale ja nie mówię, że jest źle! tylko to wszystko nieco za bardzo skumulowane naraz... a wykończeniówka jest super! (jesli ekipy są slowne i terminowe ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.06.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Kasia, podejrzewam że tak bedzie zawsze przy nowym lokum Fajosko Ci i tak. Ja musze poczekać aż mąż się zbierze i weźmie za robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 01.07.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Asiek -ale ja nie mówię, że jest źle! tylko to wszystko nieco za bardzo skumulowane naraz... a wykończeniówka jest super! (jesli ekipy są slowne i terminowe ). Ufff - to kamień z serca a ekipy - hmmmm - to problem chyba na każdym etapie trzymam kciuki za Twój jak najrychlejszy relaks (niekoniecznie imprezowy - tylko taki Twój ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ss_michal 04.07.2009 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Heloł! Michal -u nas stan surowy też migiem poszedł w czerwcu było wbicie 1wszej łopaty, a 1.09 był już dach wykończeniówka -to dopiero walka jest .... no i kolejny etap zakończony (w czwartek) strop zalany, - wczoraj już po nim chodziłem i podlewałem - od czwartku porządku na działeczce coby przez chwilę czyściej było , no i powolutku więźbe zamawiać trzeba i inne pierduły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.07.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Cześć słoneczne Znowu pusto tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.07.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 CzesćKaśka za szybko dom wykończyła i ją też wykończyło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.07.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Znowu szykuje kolejną parapetówę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.07.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Nie wiadomo Najlepsze jest to, że tak naprawdę parapetów ma tylko 3 sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.07.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Nooo, to tym bardziej musi dbać, żeby się nie rozeschły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.07.2009 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Heloł -no właśnie dochodze do siebie po kolejnej parapetówce Tym razem dla kumpli z pracy i po raz kolejny, gdy zaplanowałam grilla -to lunęło (na szczęście wieczorem było OK i w końcu rozpaliliśmy) To już 3-ci raz -najpierw jak mieli rodzice być, potem jak Wy, i teraz pracowi.. za tydzień następna parapetówka -i jak lunie -to chyba znak, że trzeba do Kościoła zacząć chodzić .... Dostałam od koleżanek storczyka, fajny co?: http://images8.fotosik.pl/55/52c0449cfb5d8bcbmed.jpg http://images6.fotosik.pl/496/8becf390074dd7c9med.jpg Wiolasz -jak na razie to piliśmy tylko z jednego parapetu z tego najmniejszego -w sieni -8 osób -ciasno było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.07.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Ważne że opity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts