malgos2 04.07.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 A dlaczego trzeba chodzic do kosciola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.07.2009 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 A dlaczego trzeba chodzic do kosciola? żeby nie lało jak się grilla organizuje .. kiedys chodziłam co ndz., i nigdy na moim grillu nie lało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 A dlaczego trzeba chodzic do kosciola? żeby nie lało jak się grilla organizuje .. kiedys chodziłam co ndz., i nigdy na moim grillu nie lało Wiesz co, ja bym wolala, zeby dzisiaj popadalo, strasznie duszno jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.07.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Dostałam od koleżanek storczyka, fajny co?: http://images8.fotosik.pl/55/52c0449cfb5d8bcbmed.jpg http://images6.fotosik.pl/496/8becf390074dd7c9med.jpg noooo nawet wiem gdzie łun stoi piękny piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.07.2009 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 nawet wiem gdzie łun stoi piękny piękny thanks -zobaczymy jak szybko padnie ... Cholerka choruje na meble na tarasik wyprzedaże się zaczęły, na Allegro np te z DLH mi się podobają: komplet - 1145zł http://aukcje.dlh.pl/meble%20ogrodowe/Komplet%20Manchester%20AKACJA/1.jpg ale mi kaski szkoda.. chyba lepiej gdzieś wyjechać na wakacje? co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.07.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 .... hm... wszystko zależy od priorytetów i upodobań w arszawce teraz jest początek szału wyprzedaży .... wczoraj na ten przykład byłam w Reserved... i za ok 15 zł kupiłam chłopcom świetne koszulki na przysżły rok na lato.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 A ja sobie zagielam parol na przecudna jedwabna sukienke. Mam nadzieje, ze ja przecenia, bo jak nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.07.2009 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 A ja sobie zagielam parol na przecudna jedwabna sukienke. Mam nadzieje, ze ja przecenia, bo jak nie... jak jej do tej pory nie przecenili -to wątpię a ile wołają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 A ja sobie zagielam parol na przecudna jedwabna sukienke. Mam nadzieje, ze ja przecenia, bo jak nie... jak jej do tej pory nie przecenili -to wątpię a ile wołają? Przeciez jeszcze nie ma letnich przecen, przynajmniej nie w Krakowie. Na razie jest za 560. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.07.2009 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 A ja sobie zagielam parol na przecudna jedwabna sukienke. Mam nadzieje, ze ja przecenia, bo jak nie... jak jej do tej pory nie przecenili -to wątpię a ile wołają? Przeciez jeszcze nie ma letnich przecen, przynajmniej nie w Krakowie. Na razie jest za 560. jak to nie ? byłam w KRK już 1,5 tyg temu były (zrtesztą w radiu gadali, ze z powodu kryzysu w tym roku wyprzedaże są szybciej). 560 to bym nie dała za ciucha -no chyba że byłaby to slubna sukienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 A ja sobie zagielam parol na przecudna jedwabna sukienke. Mam nadzieje, ze ja przecenia, bo jak nie... jak jej do tej pory nie przecenili -to wątpię a ile wołają? Przeciez jeszcze nie ma letnich przecen, przynajmniej nie w Krakowie. Na razie jest za 560. jak to nie ? byłam w KRK już 1,5 tyg temu były (zrtesztą w radiu gadali, ze z powodu kryzysu w tym roku wyprzedaże są szybciej). 560 to bym nie dała za ciucha -no chyba że byłaby to slubna sukienka No ja za swoja sukienke slubna dalam z powodu przeceny zamiast 600 - az 100 zlotych. Ale to nie w PL bylo. Moze juz przecenili, musze tam jeszcze raz pojsc. Kiedys musza przecenic, nie beda tego przeciez trzymac do przyszlego lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.07.2009 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Moze juz przecenili, musze tam jeszcze raz pojsc. Kiedys musza przecenic, nie beda tego przeciez trzymac do przyszlego lata. a w jakim to bylo sklepie? jaka ta kiecka? jak kupisz to pokaż koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Moze juz przecenili, musze tam jeszcze raz pojsc. Kiedys musza przecenic, nie beda tego przeciez trzymac do przyszlego lata. a w jakim to bylo sklepie? jaka ta kiecka? jak kupisz to pokaż koniecznie W Galerii Centrum. Musze sie tam koniecznie wybrac. Juz tak kiedys przymierzalam jedna za 400, ale wzielam za duzy rozmiar i juz mi sie nie chcialo wychodzic i jeszcze raz stac w kolejce do przymierzalni. Przyszlam nastepnym razem, a ona byla za 130. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.07.2009 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Moze juz przecenili, musze tam jeszcze raz pojsc. Kiedys musza przecenic, nie beda tego przeciez trzymac do przyszlego lata. a w jakim to bylo sklepie? jaka ta kiecka? jak kupisz to pokaż koniecznie W Galerii Centrum. Musze sie tam koniecznie wybrac. Juz tak kiedys przymierzalam jedna za 400, ale wzielam za duzy rozmiar i juz mi sie nie chcialo wychodzic i jeszcze raz stac w kolejce do przymierzalni. Przyszlam nastepnym razem, a ona byla za 130. Ja w takich wypadkach wychodzę w tych ciuchach przymierzanych i biorę inne rozmiary a przymierzalnia na mnie czeka Cześć Musze kupić kreację na wesele. Ale z moim brzuchem to nie wiem jaki rozmiar brać a tylko przez neta mogę kupić, bo w Rzeszowie nic nie widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.07.2009 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Musze kupić kreację na wesele. Ale z moim brzuchem to nie wiem jaki rozmiar brać a tylko przez neta mogę kupić, bo w Rzeszowie nic nie widziałam. kup sobie jakąś bluzkę-tunikę -w cholerę ich teraz jest, a i po ciąży będziesz mogła w niej chodzić. Do tego może jakieś jasne spodnie? Kafkę sobie ktoś zyczy? http://www.mojeprzepisy.pl/pliki/przepisy/przepisy/kawa_latte.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.07.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Witam:) ja sobie kawke zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.07.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Wprawdzie 2 już wypiłam, ale trzecią nie pogardzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.07.2009 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 No to musicie się podzielić, bo jedna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.07.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 damy rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.07.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Moze juz przecenili, musze tam jeszcze raz pojsc. Kiedys musza przecenic, nie beda tego przeciez trzymac do przyszlego lata. a w jakim to bylo sklepie? jaka ta kiecka? jak kupisz to pokaż koniecznie W Galerii Centrum. nooo tam to teraz warto chodzić... bo ten sklepik to bankrut i mają teraz świetne wyprzedaże... wiem bo ostatnio się tam obkupiłam z bielizną... śliczna.... tylko triumfa jakoś nie wyprzedają... ale tyz kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts