Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Moze juz przecenili, musze tam jeszcze raz pojsc. Kiedys musza przecenic, nie beda tego przeciez trzymac do przyszlego lata. :roll: :roll: :roll:

a w jakim to bylo sklepie? jaka ta kiecka? jak kupisz to pokaż koniecznie :)

W Galerii Centrum.

nooo tam to teraz warto chodzić... bo ten sklepik to bankrut i mają teraz świetne wyprzedaże... wiem bo ostatnio się tam obkupiłam z bielizną... śliczna.... tylko triumfa jakoś nie wyprzedają... ale tyz kupiłam :p

Bez przesady. Dogadaja sie z wierzycielami i beda istniec nadal. W Krakowie teraz zrobili designerski outlet, ale ceny i tak sa z kosmosu. Tam co roku sa niezle wyprzedaze, tylko trafic trzeba. Triumph ma tylko druty - dla mnie odpada. :roll: :lol:

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mogliby tam troche zrobic wyprzedazy, moze by im przestaly ciuchy na wieszakach wisiec. :wink:

w Stalowej Woli jest jeden sklep z Monnari -od 2 lat te same ciuchy -zero nowosci -a wyprzedaży ni widu, ni słychu :-?

To teraz wiesz, dlaczego upadaja... :lol: :lol: :lol: To juz nawet Solar robi wyprzedaze i obniza ceny jak tam jakis guzik odpada czy cos. Sama tak kupilam pare rzeczy. Monnari jakos niereformowalne jest. Moze jak syndyk wejdzie i bedzie chcial prowadzic dalej dzialalnosc to zaczna myslec. :roll: :roll: :roll:

No z tymi guzikami tyo różnie bywa. Ostatnio w Reserved w G. Krakowskiej wyczaiłam fajowy żakiet, z tym, że nie miał paska (a był bo szlufki miał), i oddarty 1 guzik, do tego był bez metek i z plamką -i co? poszłam, żeby mi babka z kodu cenę podała (spodziewałam się super promocji -ok 25-35 zł) a tu cena: 79,90zl :o Pogrzało ich? i nie ma nawet dyskusji o obniżce! Potem ten sam żakiet widziałam w Sandomierzu z paskiem, guzikami, metką i bez plam -i też 79,90 :o ale się po tym w KRK zniechęciłam i nie kupiłam go w końcu.

Mnie zawsze w Reserved dawali znizki jak sie upomnialam... Trzeba bylo im powiedziec, a nie spodziewac sie. :lol: :lol: :lol:

to następnym razem z Tobą się wybiorę -będziesz walczyła :) , bo ja to charakteru nie mam :roll:

Przecie oni musza isc, zapytac sie kierownika... To nie takie proste wszystko. Zawsze cos mozna wyhaczyc na takich ewidentnych zniszczeniach, nie trzeba jakos specjalnie walczyc, tylko pokazac, o co kaman. :wink:

Kiedys czesto kupowalam w reserved, ale odkad wszyscy tam kupuja jakos mi sie odechcialo. Tak samo z H&M - raz jechalam do Poznania i na dworcu 4 dziewczyny w przejsciu podziemnym mialy taki sam plaszczyk jak ja. Na szczescie moj byl szary a ich czarny, ale zawsze... :-?

u nas z HM jest tak samo, ale z R-ed już nie :) bez wyprzedaży byle koszulinka kosztuje 39 zeta... to w HM można wyhaczyć dwupak.... ale nie powiem, r-ed koszulki są fajne i ładne :)

Kiedys czesto kupowalam w reserved, ale odkad wszyscy tam kupuja jakos mi sie odechcialo. Tak samo z H&M - raz jechalam do Poznania i na dworcu 4 dziewczyny w przejsciu podziemnym mialy taki sam plaszczyk jak ja. Na szczescie moj byl szary a ich czarny, ale zawsze... :-?

u nas z HM jest tak samo, ale z R-ed już nie :) bez wyprzedaży byle koszulinka kosztuje 39 zeta... to w HM można wyhaczyć dwupak.... ale nie powiem, r-ed koszulki są fajne i ładne :)

Mam od nich duzo ciuchow i jedne sa super inne po jednym praniu jak szmata wygladaja. Jedne spodnie rozowe wytarlam w krzeslo normalnie. :lol: :lol: :lol:

Cześć kobietki! Bardzo dziekuję, że chociaż Wy wiernie zaglądacie :) drineczki dla Was za to 8) :

http://img.interia.pl/kobieta/nimg/Karnawal_kieliszku_drinki_2181989.jpg

http://img.interia.pl/kobieta/nimg/Karnawal_kieliszku_drinki_2181890.jpg

Faktycznie "na budowie" już nic się nie dzieje, a ja żyję cotygodniowymi imprezkami i dochodzeniem do siebie po nich w dni powszednie 8) Teraz też mnie przez tydzień nie bedzie -bo 16-ego wyjeżdzamy na wakacje! Pozdrawiam Was i licze, ze jeszcze zajrzycie -obiecuje fotki :D PApatki!