malgos2 05.07.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Moze juz przecenili, musze tam jeszcze raz pojsc. Kiedys musza przecenic, nie beda tego przeciez trzymac do przyszlego lata. a w jakim to bylo sklepie? jaka ta kiecka? jak kupisz to pokaż koniecznie W Galerii Centrum. nooo tam to teraz warto chodzić... bo ten sklepik to bankrut i mają teraz świetne wyprzedaże... wiem bo ostatnio się tam obkupiłam z bielizną... śliczna.... tylko triumfa jakoś nie wyprzedają... ale tyz kupiłam Bez przesady. Dogadaja sie z wierzycielami i beda istniec nadal. W Krakowie teraz zrobili designerski outlet, ale ceny i tak sa z kosmosu. Tam co roku sa niezle wyprzedaze, tylko trafic trzeba. Triumph ma tylko druty - dla mnie odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.07.2009 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Triumph ma tylko druty - dla mnie odpada. dobre druty + poduchy to podstawa przy miseczce A A co bedzie z Monnari? -bo niby padają, a wyprzedaży jakoś nie widziałam u nich ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.07.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Tez widzialam, ze kombinuja. Ktos tam wykupil pakiet kontrolny udzialow, nie sadze, zeby tak poszli zupelnie na dno. No i faktycznie... Mogliby tam troche zrobic wyprzedazy, moze by im przestaly ciuchy na wieszakach wisiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.07.2009 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Mogliby tam troche zrobic wyprzedazy, moze by im przestaly ciuchy na wieszakach wisiec. w Stalowej Woli jest jeden sklep z Monnari -od 2 lat te same ciuchy -zero nowosci -a wyprzedaży ni widu, ni słychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.07.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Mogliby tam troche zrobic wyprzedazy, moze by im przestaly ciuchy na wieszakach wisiec. w Stalowej Woli jest jeden sklep z Monnari -od 2 lat te same ciuchy -zero nowosci -a wyprzedaży ni widu, ni słychu To teraz wiesz, dlaczego upadaja... To juz nawet Solar robi wyprzedaze i obniza ceny jak tam jakis guzik odpada czy cos. Sama tak kupilam pare rzeczy. Monnari jakos niereformowalne jest. Moze jak syndyk wejdzie i bedzie chcial prowadzic dalej dzialalnosc to zaczna myslec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.07.2009 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 No z tymi guzikami tyo różnie bywa. Ostatnio w Reserved w G. Krakowskiej wyczaiłam fajowy żakiet, z tym, że nie miał paska (a był bo szlufki miał), i oddarty 1 guzik, do tego był bez metek i z plamką -i co? poszłam, żeby mi babka z kodu cenę podała (spodziewałam się super promocji -ok 25-35 zł) a tu cena: 79,90zl Pogrzało ich? i nie ma nawet dyskusji o obniżce! Potem ten sam żakiet widziałam w Sandomierzu z paskiem, guzikami, metką i bez plam -i też 79,90 ale się po tym w KRK zniechęciłam i nie kupiłam go w końcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.07.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Mnie zawsze w Reserved dawali znizki jak sie upomnialam... Trzeba bylo im powiedziec, a nie spodziewac sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.07.2009 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Mnie zawsze w Reserved dawali znizki jak sie upomnialam... Trzeba bylo im powiedziec, a nie spodziewac sie. to następnym razem z Tobą się wybiorę -będziesz walczyła , bo ja to charakteru nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.07.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Mnie zawsze w Reserved dawali znizki jak sie upomnialam... Trzeba bylo im powiedziec, a nie spodziewac sie. to następnym razem z Tobą się wybiorę -będziesz walczyła , bo ja to charakteru nie mam Przecie oni musza isc, zapytac sie kierownika... To nie takie proste wszystko. Zawsze cos mozna wyhaczyc na takich ewidentnych zniszczeniach, nie trzeba jakos specjalnie walczyc, tylko pokazac, o co kaman. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.07.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 .... a reserved ma teraz świetne wyprzedaże lubię tam robić zakupy dla dzieci i Szanownego ale dla siebie jakoś rzadko coś 'pikne' znajduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.07.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Kiedys czesto kupowalam w reserved, ale odkad wszyscy tam kupuja jakos mi sie odechcialo. Tak samo z H&M - raz jechalam do Poznania i na dworcu 4 dziewczyny w przejsciu podziemnym mialy taki sam plaszczyk jak ja. Na szczescie moj byl szary a ich czarny, ale zawsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.07.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Kiedys czesto kupowalam w reserved, ale odkad wszyscy tam kupuja jakos mi sie odechcialo. Tak samo z H&M - raz jechalam do Poznania i na dworcu 4 dziewczyny w przejsciu podziemnym mialy taki sam plaszczyk jak ja. Na szczescie moj byl szary a ich czarny, ale zawsze... u nas z HM jest tak samo, ale z R-ed już nie bez wyprzedaży byle koszulinka kosztuje 39 zeta... to w HM można wyhaczyć dwupak.... ale nie powiem, r-ed koszulki są fajne i ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.07.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Kiedys czesto kupowalam w reserved, ale odkad wszyscy tam kupuja jakos mi sie odechcialo. Tak samo z H&M - raz jechalam do Poznania i na dworcu 4 dziewczyny w przejsciu podziemnym mialy taki sam plaszczyk jak ja. Na szczescie moj byl szary a ich czarny, ale zawsze... u nas z HM jest tak samo, ale z R-ed już nie bez wyprzedaży byle koszulinka kosztuje 39 zeta... to w HM można wyhaczyć dwupak.... ale nie powiem, r-ed koszulki są fajne i ładne Mam od nich duzo ciuchow i jedne sa super inne po jednym praniu jak szmata wygladaja. Jedne spodnie rozowe wytarlam w krzeslo normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.07.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Ja nie kupuję w reserved ani H&M bo nie mają dla mnie rozmiarów. Ciekawe czy po ciąży mojej będą mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.07.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 A w Smyku probowalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.07.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Tak, ale tam były spódnice z falbankami tylko Chociaż pamietam ze spódnicę mam z działu dla nastolatek w H&M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.07.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Wyciągam z odmętów 3 strony Co się dzieje? Urlop, czy jak? Tak bez meldunku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.07.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Oooo ja też dawno nie byłam Kasia, bo to nie trzeba było od razu wykańczać na tip top. Powoli trzeba było. A teraz nie masz po co zaglądać do własnego dziennika.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.07.2009 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Cześć kobietki! Bardzo dziekuję, że chociaż Wy wiernie zaglądacie drineczki dla Was za to : http://img.interia.pl/kobieta/nimg/Karnawal_kieliszku_drinki_2181989.jpg http://img.interia.pl/kobieta/nimg/Karnawal_kieliszku_drinki_2181890.jpg Faktycznie "na budowie" już nic się nie dzieje, a ja żyję cotygodniowymi imprezkami i dochodzeniem do siebie po nich w dni powszednie Teraz też mnie przez tydzień nie bedzie -bo 16-ego wyjeżdzamy na wakacje! Pozdrawiam Was i licze, ze jeszcze zajrzycie -obiecuje fotki PApatki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.07.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 No masz, pewnie, że zaglądamy Udanych wakacji życzę - należą się po tym zapieprzu z przeprowadzką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts