OK 02.08.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Jestem, jestem A czarną masz? Ja, szczęściara, na żywca widziałam, to co będę foty komentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.08.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Czarna ja tez biore. A nawet 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.08.2009 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 o tej godzinie nie ma kawy -rosół jest http://www.gotujmy.pl/ri/33191_rosol-moj-ulubiony_0_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.08.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Matko, jaki ten rosół pyszny się wydaje Ale miska nie z Ćmielowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.08.2009 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Ale miska nie z Ćmielowa Wiolu -w Ćmielowie jadamy tylko od wielkiego dzwonu -np jak forumki przyjeżdzają a z budowlanych wieści -podbitka na dwóch prostszych (czyt. niższych) bokach już gotowa, od jutra zaczyna się "alpinizm" -wysokość szczytów to ponad 8,5m... mam nadzieję, ze wszystko pójdzie fachofcom dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.08.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Jak fachowiec to da radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mandy10 04.08.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Witam wszystkich Razem z narzeczonym zamierzamy pobudować domek, nie widzimy sensu kupowania mieszkania w bloku. Działka jest więc jest od czego zacząć całe szczęście. Obejrzeliśmy setki projektów i Z45 najbardziej nam się podobna, głównie ze względu na fakt że mamy wąską działeczkę około 17 metrów szeroka. Mam pytanie: ile was wyniósł koszt budowy tego domku, stan surowy z instalacjami, bez wykończenia wnętrza? Dzięki z góry za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.08.2009 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Mandy -odpowiedź na PW Panowie jeszcze żyją, tzn nie spadli z rusztowania.. podbitka się robi i nawet zaczyna mi się podobać jej bliżej nieokreślony -sraczkowaty kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.08.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 eeeee dobra sraczka nie jest zła witanko widziałam fotki tyż nie będę komentowac bo ja to na żywca macałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.08.2009 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 eeeee dobra sraczka nie jest zła no zawsze to jakieś "oczyszczenie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.08.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 eeeee dobra sraczka nie jest zła no zawsze to jakieś "oczyszczenie" nooo baaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Bosz, o czym Wy tu gadacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.08.2009 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Bosz, o czym Wy tu gadacie. o podbitce dachowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.08.2009 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Cześć A moja rodzina ptaszków, która została przez podbitkę zmuszona do wyprowadzki, wróciła i mieszka na parapecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.08.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Cześć A moja rodzina ptaszków, która została przez podbitkę zmuszona do wyprowadzki, wróciła i mieszka na parapecie nooooo to się nazywa wierność pańci witajcie u nas szaro i ponuro, ale humor mam dziwnie dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.08.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Czemu dobry? i czemu dziwnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.08.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Czemu dobry? i czemu dziwnie? aaaaaa po się właśnie dowiedziałam ile mnie kosztować ma łazienka.... i ile kosztować mnie będą naprawy domu... i mnie strasznie rozbawiło zupełnie jakby to nie o mnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.08.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Czemu dobry? i czemu dziwnie? aaaaaa po się właśnie dowiedziałam ile mnie kosztować ma łazienka.... i ile kosztować mnie będą naprawy domu... i mnie strasznie rozbawiło zupełnie jakby to nie o mnie było No bo jakby nie o Tobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.08.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Jak cena łazienki nie przekracza kosztów naprawy to o Tobie chyba Pokaż żesz tę łazienkę w całości, bo nogami przebieram jak ten kwietnik zobaczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.08.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Jak cena łazienki nie przekracza kosztów naprawy to o Tobie chyba Pokaż żesz tę łazienkę w całości, bo nogami przebieram jak ten kwietnik zobaczyłam już za moment.. dziś mam zdjęcia już wypucowanej łazienki .... niech że je tylko zgram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts