kachna28 05.08.2009 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Ja już Kasiową łazienkę widziałam i się otrząsnąć nie mogę CUDO!!!!!! No to w ramach zejścia na ziemię -moja częściowo już wykonana podbitka : http://images6.fotosik.pl/512/6f00c4403a125898med.jpg http://images6.fotosik.pl/512/80b17219ce1590c8med.jpg szczyt: http://images8.fotosik.pl/71/722bcffcf16b5621med.jpg boczek: http://images6.fotosik.pl/512/c346f584fd4a9f1cmed.jpg Czy któraś z Was odważyłaby się wejść na taką konstrukcję? bo ja NEVER! http://images6.fotosik.pl/512/ec815396fd1b7b40med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.08.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 No, świetna ta podbiteczka Taki niby drobiazg, ale jak to dom zmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.08.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Noooo, luksusowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.08.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Kachna, jakbym swoją prawie widziała Ślicznie to wyglada na żywo gratuluję i współczuję, bo już nie masz co wykańczac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.08.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Kachna, jakbym swoją prawie widziała Ślicznie to wyglada na żywo gratuluję i współczuję, bo już nie masz co wykańczac Prawda, że to nieszczęście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.08.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 no ja specjalnie tak wolno wykańczam, zeby mnie to nie wykończyło. Słuchajcie, a czy istnieje możliwość zrobić imprezę ale z własnymi materacami? Wiecie, przyjeżdżacie i macie własne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.08.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Chodzi o to, ze wolałabym jak jest ciepło, na dworze można posiedzieć i wogle...no chyba że czekamy do wiosny, ale to nigdy nie wiadomo co wiosną.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.08.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Dla mnie nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.08.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.08.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Za szybko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.08.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 idealnie Olga, idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.08.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 no ja specjalnie tak wolno wykańczam, zeby mnie to nie wykończyło. Słuchajcie, a czy istnieje możliwość zrobić imprezę ale z własnymi materacami? Wiecie, przyjeżdżacie i macie własne? No kochana, a Ty myslisz, ze jak u mnie bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.08.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 no ja specjalnie tak wolno wykańczam, zeby mnie to nie wykończyło. Słuchajcie, a czy istnieje możliwość zrobić imprezę ale z własnymi materacami? Wiecie, przyjeżdżacie i macie własne? No kochana, a Ty myslisz, ze jak u mnie bedzie? Do Ciebie to jeszcze drzwi kiblowe trzeba będzie swoje zabrać Bo do emerytury kończę z parapetówami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.08.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 no ja specjalnie tak wolno wykańczam, zeby mnie to nie wykończyło. Słuchajcie, a czy istnieje możliwość zrobić imprezę ale z własnymi materacami? Wiecie, przyjeżdżacie i macie własne? No kochana, a Ty myslisz, ze jak u mnie bedzie? Do Ciebie to jeszcze drzwi kiblowe trzeba będzie swoje zabrać Bo do emerytury kończę z parapetówami Spokojnie, wlasnie kombinuje cos z tymi drzwiami. Moze do imprezy sie wyrobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.08.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 no ja specjalnie tak wolno wykańczam, zeby mnie to nie wykończyło. Słuchajcie, a czy istnieje możliwość zrobić imprezę ale z własnymi materacami? Wiecie, przyjeżdżacie i macie własne? No kochana, a Ty myslisz, ze jak u mnie bedzie? Do Ciebie to jeszcze drzwi kiblowe trzeba będzie swoje zabrać Bo do emerytury kończę z parapetówami Spokojnie, wlasnie kombinuje cos z tymi drzwiami. Moze do imprezy sie wyrobie. Muszę Cię trochę zmobilizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.08.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 no ja specjalnie tak wolno wykańczam, zeby mnie to nie wykończyło. Słuchajcie, a czy istnieje możliwość zrobić imprezę ale z własnymi materacami? Wiecie, przyjeżdżacie i macie własne? No kochana, a Ty myslisz, ze jak u mnie bedzie? Do Ciebie to jeszcze drzwi kiblowe trzeba będzie swoje zabrać Bo do emerytury kończę z parapetówami Spokojnie, wlasnie kombinuje cos z tymi drzwiami. Moze do imprezy sie wyrobie. Muszę Cię trochę zmobilizować Oj najwyzej chlopaki sie beda odwracac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.08.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 no ja specjalnie tak wolno wykańczam, zeby mnie to nie wykończyło. Słuchajcie, a czy istnieje możliwość zrobić imprezę ale z własnymi materacami? Wiecie, przyjeżdżacie i macie własne? No kochana, a Ty myslisz, ze jak u mnie bedzie? Do Ciebie to jeszcze drzwi kiblowe trzeba będzie swoje zabrać Bo do emerytury kończę z parapetówami Spokojnie, wlasnie kombinuje cos z tymi drzwiami. Moze do imprezy sie wyrobie. Muszę Cię trochę zmobilizować Oj najwyzej chlopaki sie beda odwracac... Małgoś, zawsze możemy jakieś skombinować... a jak już będziesz miała te właściwe, to tymczasowe zapiankujesz u sąsiada i cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.08.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 no ja specjalnie tak wolno wykańczam, zeby mnie to nie wykończyło. Słuchajcie, a czy istnieje możliwość zrobić imprezę ale z własnymi materacami? Wiecie, przyjeżdżacie i macie własne? No kochana, a Ty myslisz, ze jak u mnie bedzie? Do Ciebie to jeszcze drzwi kiblowe trzeba będzie swoje zabrać Bo do emerytury kończę z parapetówami Spokojnie, wlasnie kombinuje cos z tymi drzwiami. Moze do imprezy sie wyrobie. Muszę Cię trochę zmobilizować Oj najwyzej chlopaki sie beda odwracac... Małgoś, zawsze możemy jakieś skombinować... a jak już będziesz miała te właściwe, to tymczasowe zapiankujesz u sąsiada i cześć Ty sie nie smiej, bo moj malz sie wlasnie pytal, czy na Forumie jakies wieksze chlopaki som, co by bylo z kim isc sasiadowi... pokazac gdzie jego miejsce. I jak znam niektorych to moze byc potrzebna ta pianka, ale jemu... do zaklejenia sie od wewnatrz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.08.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 no ja specjalnie tak wolno wykańczam, zeby mnie to nie wykończyło. Słuchajcie, a czy istnieje możliwość zrobić imprezę ale z własnymi materacami? Wiecie, przyjeżdżacie i macie własne? No kochana, a Ty myslisz, ze jak u mnie bedzie? Do Ciebie to jeszcze drzwi kiblowe trzeba będzie swoje zabrać Bo do emerytury kończę z parapetówami Spokojnie, wlasnie kombinuje cos z tymi drzwiami. Moze do imprezy sie wyrobie. Muszę Cię trochę zmobilizować Oj najwyzej chlopaki sie beda odwracac... Małgoś, zawsze możemy jakieś skombinować... a jak już będziesz miała te właściwe, to tymczasowe zapiankujesz u sąsiada i cześć Ty sie nie smiej, bo moj malz sie wlasnie pytal, czy na Forumie jakies wieksze chlopaki som, co by bylo z kim isc sasiadowi... pokazac gdzie jego miejsce. I jak znam niektorych to moze byc potrzebna ta pianka, ale jemu... do zaklejenia sie od wewnatrz... Powiedz Małżu, że z Forum to i baby dadzą radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.08.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 no ja specjalnie tak wolno wykańczam, zeby mnie to nie wykończyło. Słuchajcie, a czy istnieje możliwość zrobić imprezę ale z własnymi materacami? Wiecie, przyjeżdżacie i macie własne? No kochana, a Ty myslisz, ze jak u mnie bedzie? Do Ciebie to jeszcze drzwi kiblowe trzeba będzie swoje zabrać Bo do emerytury kończę z parapetówami Spokojnie, wlasnie kombinuje cos z tymi drzwiami. Moze do imprezy sie wyrobie. Muszę Cię trochę zmobilizować Oj najwyzej chlopaki sie beda odwracac... Małgoś, zawsze możemy jakieś skombinować... a jak już będziesz miała te właściwe, to tymczasowe zapiankujesz u sąsiada i cześć Ty sie nie smiej, bo moj malz sie wlasnie pytal, czy na Forumie jakies wieksze chlopaki som, co by bylo z kim isc sasiadowi... pokazac gdzie jego miejsce. I jak znam niektorych to moze byc potrzebna ta pianka, ale jemu... do zaklejenia sie od wewnatrz... Powiedz Małżu, że z Forum to i baby dadzą radę Ja mysle, ze az taka duza grupa na jednego balwana nie bedzie potrzebna. Nie bedziemy sobie paznokci lamac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts