OK 06.08.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Forumową??? Oszalałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.08.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 No to trudno... Skoro musi byc dym, to bedzie... Ale jakos tak dziwnie spokojna o rezultat jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.08.2009 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 dzień dobry imprezowiczki i "zadymiary" zostawiam Wam kaffkę i lecę robić pranie, a potem do mamusi -będę popołudniu : http://www.kartki.wabi.pl/kartki/agnieszka_korneluk/moze_kawa_duza.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.08.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Witanko, łapię kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.08.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Czesć co można u mamusi robić tyle czasu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.08.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Prezenty przyjmowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.08.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Kasia, pytanie krókie:jaki kolor masz na tej ścianie w salonie z gałązkami?http://images6.fotosik.pl/486/a3e02f577dc4c883med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.08.2009 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Kasia, pytanie krókie: jaki kolor masz na tej ścianie w salonie z gałązkami? Szybkie pytanie -szybka odpowiedź : Kamienista plaża -Dekoral z tej serii: http://www.dekoral.pl/upload_module/products/dekoral.pl/akroitx1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.08.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Dzięki mój chyba bedzie podobny ale już kupiłam jakąś innej firmy, anielski włos czy coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.08.2009 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Dzięki mój chyba bedzie podobny ale już kupiłam jakąś innej firmy, anielski włos czy coś takiego ja to klęłam jak kupiłam że jest za jasny -ale jak pomalowaliśmy resztę na bialo -to dopiero kolor "wyszedł" na wierzch Kurczę -jak ja bym chciała znowy zaczynać wykańczanie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.08.2009 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Małż mi kazał zdecydować się na jakiś okap tylko że mi się w zasadzie zadne juz nie podobają ... przywykłam do tej dziury między meblami... Dzisiaj lukałam na Ceneo, i kilka wytypowałam, ale nie zebym za którymś szczególnie wyła z zachwytu: TEKA DHX90P: http://image.ceneo.pl/data/products/1619022/product.jpg Amica OKC 9636 I: http://image.ceneo.pl/data/products/269873/product.jpg Siemens LC957BC20: http://image.ceneo.pl/data/products/2306363/product.jpg No i ten "no-name" z Allegro -białe szkło (bez kffiatka): http://www.allegro.pl/item705329249_okap_vdb_wetro_90_skosny_mix_kolorow_hicior.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Małż mi kazał zdecydować się na jakiś okap tylko że mi się w zasadzie zadne juz nie podobają ... przywykłam do tej dziury między meblami... Dzisiaj lukałam na Ceneo, i kilka wytypowałam, ale nie zebym za którymś szczególnie wyła z zachwytu: W takiej sytuacji bierz najtańszy, a różnicę do najdroższego przepuść na... na co Ci tam starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.08.2009 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Małż mi kazał zdecydować się na jakiś okap tylko że mi się w zasadzie zadne juz nie podobają ... przywykłam do tej dziury między meblami... Dzisiaj lukałam na Ceneo, i kilka wytypowałam, ale nie zebym za którymś szczególnie wyła z zachwytu: W takiej sytuacji bierz najtańszy, a różnicę do najdroższego przepuść na... na co Ci tam starczy to myślisz, że on tak mi chciał kasę z rączki -do rączki? przelew do sklepu zrobi -i tyle -zero korzyści ubocznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Małż mi kazał zdecydować się na jakiś okap tylko że mi się w zasadzie zadne juz nie podobają ... przywykłam do tej dziury między meblami... Dzisiaj lukałam na Ceneo, i kilka wytypowałam, ale nie zebym za którymś szczególnie wyła z zachwytu: W takiej sytuacji bierz najtańszy, a różnicę do najdroższego przepuść na... na co Ci tam starczy to myślisz, że on tak mi chciał kasę z rączki -do rączki? przelew do sklepu zrobi -i tyle -zero korzyści ubocznych To bierz najdroższy i go uświadom, co straciłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.08.2009 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Wiecie, że przed chwilą przeczytałam w lokalnej gazecie, ze salon z oknami w którym zamawialiśmy wszystkie nasze okna, drzwi i rolety -padł! gościu nabrał zaliczek i znikł jak kamfora! Kupa ludzi oszukana Do tego nie płacił pracownikom, więc oni sobie sami "odbierali" kasę na konto pensji -z tych właśnie wpłaconych w salonach (miał kilka w regionie) zaliczek Ale fuks, że nas to nie dotknęło ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Masz fart, faktycznie A co z gwarancją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.08.2009 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 A co z gwarancją? no aj dont noł ... producentem jest Jezierski -więc chyba od razu do niego jakby co? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 A co z gwarancją? no aj dont noł ... producentem jest Jezierski -więc chyba od razu do niego jakby co? ... Jak duży producent to luzik, faktycznie Choć to i tak byłby mniejszy problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.08.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Kaśka, ale Wam sie udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.08.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Nie kupuj okapu Teki. Stal złej jakości. Wychodzą plamki, nieduże ale jak zardzewiałe. W dodatku widać na tej stali wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts