kachna28 20.06.2008 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 A co ma pójść źle? No np. kurier kogoś przejedzie? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.06.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 A co ma pójść źle? No np. kurier kogoś przejedzie? ... Eee, to leci całosamochodowym na pewno Podpina się drugi ciągnik z innym kierowcą i leci dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 20.06.2008 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 mam nadzieję, że już będą te dechy -bo już mam dość ich załatwiania najpierw kraków, potem kombinowałam w rzeszowie, w końcu na Allegro. na Allegro też mnie wnerwili, bo znalazłam aukcję, na której był za 115zl/metr (Taniocha!). Zadzwoniłam do babki (to jakiś sklep w Warszawie na ul. Wiśniowej) -żeby mi zarezerwowała 42m. i przysłała na e-mail wycenę z ilością paczek i kosztem transportu. Potem odbieram maila: 42x115=4830zl +VAT +transport 250zł =6150zł!!! A w aukcji nie było słowa o tym, że to cena netto jest Napisałam do nich, że rezygnuję i że postępują nie fair wobec potencjalnych klientów. I dzisiaj milutka panieneczka dzwoni z przeprosinami -i proponuje 115zl/metr -bo "szef wyraził zgodę w drodze wyjątku" . Ale podziękowałam -bo w DLH już mam zapłacone -i to za deski dłuższe i szersze (tyle że za 134zl/m ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.06.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Kurcze, szukają frajerów Bardzo dobrze zrobiłaś Nie wiadomo jakie jeszcze numery mają naszykowane A że szersze i dłuższe droższe - to chyba normalne I tak taniej niż tamte przed "łaską" szefa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 20.06.2008 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 A co najdziwniejsze -to nadal nie zmienili opisu aukcji....: http://www.allegro.pl/item379038819_podloga_typ_finish_parkiet_merbau.html Dobrze, że nie licytowałam tylko załatwiłam to mailowo -bo już bym miała negatywa albo musiała bulić kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.06.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Tiaaa Wszystkiego 14 komentarzy, w tym 10 od sprzedających Powinnaś zgłosić do allegro naruszenie zasad i przesłać im te maile Takie cuda to trzeba tępić w zarodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 20.06.2008 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 E -nie mam siły robić afery. W końcu ostatecznie to babka chciała dla mnie dobrze.. najwyżej szef bedzie dla wszystkich "robił wyjątek" Olga -teraz już znikam bo jestem wymęczona! Jutro wpraszam się na kawkę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.06.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Babka chciała dobrze, albo taka taktyka od początku Dobranoc, ja też po mału znikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.06.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 a gdzie to już znikacie?? Kasiu, ale masz przejścia z tą podłogą... jak juz będzie u Ciebie, to chyba ją całować normalnie będziesz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.06.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 a gdzie to już znikacie?? Kasiu, ale masz przejścia z tą podłogą... jak juz będzie u Ciebie, to chyba ją całować normalnie będziesz ... Przejscia z podloga to chyba ja mam... Zgadnijcie, co bede na niej robic, jak ja mi wyleja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.06.2008 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 a gdzie to już znikacie?? Kasiu, ale masz przejścia z tą podłogą... jak juz będzie u Ciebie, to chyba ją całować normalnie będziesz ... Przejscia z podloga to chyba ja mam... Zgadnijcie, co bede na niej robic, jak ja mi wyleja... Eee, chyba jednak nie będziemy zgadywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.06.2008 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 a gdzie to już znikacie?? Kasiu, ale masz przejścia z tą podłogą... jak juz będzie u Ciebie, to chyba ją całować normalnie będziesz ... Oj tak -wycałuję każdą listeweczkę mam nadzieję, że warta była tego zachodu Kawka proszę: http://images.tchibo.de/eCS/Store/pl/images/kaffee/Kaffee_exclusive_pl_13_18.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.06.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Dzieki za kawkę, właśnie piję w pracy tylko z innego kubka czemu aż taki zachód z tą podłogą? Nie ma bliżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.06.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Bliżej nie ma Merbau nie chce się przyjąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.06.2008 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 czemu aż taki zachód z tą podłogą? Nie ma bliżej? Wiolasz- też bym chciała bliżej, ale Sandomierz to dziura nad dziury W rzeszowie znalazłam -ale jatobę (inny gatunek- trochę mniej stabilny) -no i za 160zl/m.kw. U nas mogę sobie kupić jedynie deskę barlinecką (ale to straszne g...) i to w cenie 2 razy wyższej niż na Allegro Poza tym ogrzewanie podłogowe dyskwalifikuje niektóre rodzaje desek czy parkietu oraz gatunki drewna. Merbau jest najtwardszy i najstabilniejszy a deseczka grubości 11mm (taką zamówiłam) dobrze przepuszcza ciepła. Stąd tyle zachodu właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.06.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 aaaaaaaaaaaa no to faktycznie trochę zachodu to wymaga. Jak już tyle kasy wywalić to na coś dobrego a nie za 2 lata zmieniać. Mój mąż z kolei uparł się na podłogę z bambusa w salonie Jakoś nie bardzo mi to do salonu pasuje no ale...jeszcze dyskutujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.06.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 a gdzie to już znikacie?? Kasiu, ale masz przejścia z tą podłogą... jak juz będzie u Ciebie, to chyba ją całować normalnie będziesz ... Przejscia z podloga to chyba ja mam... Zgadnijcie, co bede na niej robic, jak ja mi wyleja... to samo, co Kasia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.06.2008 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 a gdzie to już znikacie?? Kasiu, ale masz przejścia z tą podłogą... jak juz będzie u Ciebie, to chyba ją całować normalnie będziesz ... Przejscia z podloga to chyba ja mam... Zgadnijcie, co bede na niej robic, jak ja mi wyleja... to samo, co Kasia??? Chyba jednak nie -ja powiedziałam co będę robić z podłogą a malgos chce coś robić NA podłodze Ciekawe co....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.06.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 a gdzie to już znikacie?? Kasiu, ale masz przejścia z tą podłogą... jak juz będzie u Ciebie, to chyba ją całować normalnie będziesz ... Przejscia z podloga to chyba ja mam... Zgadnijcie, co bede na niej robic, jak ja mi wyleja... to samo, co Kasia??? Chyba jednak nie -ja powiedziałam co będę robić z podłogą a malgos chce coś robić NA podłodze Ciekawe co....? No prosze jaka dokladna. Przeciez, ze seks z podloga moglby byc troche nudny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.06.2008 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 No prosze jaka dokladna. Przeciez, ze seks z podloga moglby byc troche nudny... Dla kobiety tak, ale mężczyzna mógłby sobie zawsze jakąś dziurkę wydłubać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts