kachna28 09.08.2009 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Nie kupuj okapu Teki. Stal złej jakości. Wychodzą plamki, nieduże ale jak zardzewiałe. W dodatku widać na tej stali wszystko. Tak!? dzięki Maylandziu za ostrzeżenie -bo akurat ten TEKA mi po głowie chodził, bo ma sensorowe sterowanie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.08.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Piep... yć sterowanie. Mam tekę i kazdemu odradzę W dodatku gościu z teki na targach tak sie ze mna umawiał, ze przyjedzie, wyczyści, ach i och i gów...no go widzieli. Dlatego każdemu Tekę odradzę. Skoro wiedział o czym mówiłam, to znaczy, że to jakiś ich poważny problem z tymi plamkami i że się powtarza bo inaczej inaczej by gadał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.08.2009 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 to jakiś ich poważny problem z tymi plamkami i że się powtarza bo inaczej inaczej by gadał Maylandziu -ale plamki na inoxie to w ogóle zmora jest Ja mam ten problem z panelem od zmywarki i dlatego zastanawiam się nad szklanym okapem -chociaż już nie wiem co gorsze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 to jakiś ich poważny problem z tymi plamkami i że się powtarza bo inaczej inaczej by gadał Maylandziu -ale plamki na inoxie to w ogóle zmora jest Ja mam ten problem z panelem od zmywarki i dlatego zastanawiam się nad szklanym okapem -chociaż już nie wiem co gorsze ... A co to są plamki na inoxie? Sorki, nie mogłam się powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.08.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Kachna ale to nie sa plamki od dotyku czy brudu. Tych plamek sie nie wytrze niczym. To wygląda jak rdza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.08.2009 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 A co to są plamki na inoxie? No -może nie "plamki" tylko paluchy, które trudno domyć, a jak już są tłuste to w ogole kicha .. przed wsadzeniem patelni do zmywarki trzeba chyba ręce myć ... PS -Olga -czy Ty mnie podpuszczasz!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 A co to są plamki na inoxie? No -może nie "plamki" tylko paluchy, które trudno domyć, a jak już są tłuste to w ogole kicha .. przed wsadzeniem patelni do zmywarki trzeba chyba ręce myć ... PS -Olga -czy Ty mnie podpuszczasz!? Troszeczkę I cieszę się, że nie wiem, co to są plamki na inoxie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.08.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Trzeba było zmywarke z chowanym panelem kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Trzeba było zmywarke z chowanym panelem kupować Trzeba było kupić okap szafkowy z wymiennym panelem Taniej i bez pucowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.08.2009 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Trzeba było zmywarke z chowanym panelem kupować ee -nie chciałam -teraz przynajmniej wiem, o której pójdę spać -bo widzę ile czasu do końca zmywania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.08.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 O i tu sie mylisz Miałam szafkowy Wcale taniej nie było i czyścić tez musiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Nie wiem, jaki miałaś szafkowy Mój jakieś grosze kosztował, a czyszczę jak resztę frontów Filtry częściej tylko do zmywarki wrzucam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.08.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Za szafkowy płaciłam a ten mi sam do domu przyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 No i masz efekty Byle kogo nie wpuszczać do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.08.2009 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Cześć Wg mnie inox to porażka 21 wieku. Już szczególnie tak mówię, bo nie mogę tego czegoś dotknąć bez wzdrygania się- taka moja mania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 10.08.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Ja mam okap z Teki i płytę i piekarnik, złego słowa nie powiem, oprócz głośności przy najwyższym stopniu wyciągu Ale poza tym nie mam żadnych plamek i ładnie się zmywa, a brudne paluchy się łapią jak na każdym innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.08.2009 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 No to już nic nie wiem.. jedna poleca, a druga nie... może po prostu niech kazda pokaże jaki ma model ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.08.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 mój do niczego nie bedzie Ci pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.08.2009 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 mój do niczego nie bedzie Ci pasował do sypialni by mi pasował -bo retro jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2009 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 mój do niczego nie bedzie Ci pasował do sypialni by mi pasował -bo retro jest Ta to nic tylko nowe zabawki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts