wiolasz 11.08.2009 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Cześć ALe Twoja sypialnia ma inne kolory, no chyba ze do lampek tylko co okap miałby tam robić? nadmiar pary zbierać bo burzliwej nocy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.08.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 No wlasnie... okap wciaga a nie dmucha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 12.08.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 No to już nic nie wiem.. jedna poleca, a druga nie... może po prostu niech kazda pokaże jaki ma model ... Ja mam DG-90. z prostym sterowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.08.2009 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 No w końcu! przez 3 dni nie miałam inetu! ku..wa Jeszcze do tego mężul miał w cholerę roboty i wracał w środku nocy! myślałam, że zwariuję, bo nawet nie było z kim pogadać (tak to bym chociaż z Wami poklikała ). A dzisiaj mam wolne -i sprzątam No więc kaffka na dobry początek dnia : http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/4e/Kawa_(1).jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.08.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Cześć To ja łapię kawkę, a cukier dla konia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.08.2009 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 a cukier dla konia a masz!? no i okap nadal nie kupiony... nie mogę się zdecydować.. no i jeszcze widziałam że w tym tyg. jest w JYSKU wyprzedaż mebli ogrodowych ... może zmienię okap na krzesełka ze stolikiem?... trzeba jechać i oblukać co jeszcze w promocji zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.08.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Ja nie mam, Braza ma BTW, mój okap też teka, tylko bez inoxu I tak używam go głównie jako oświetlenia Ja wolałabym mebelki do ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.08.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 witanko Leniuchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.08.2009 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 witanko Leniuchu no wypraszam sobie! od rana 2 prania zrobione, pościel wyprasowana i zmieniona, kurze powycierane.. no i na razie tyle ... Kurde -nigdzie nie ma jakiejś konkretnej oferty z tego JYSKA żeby oblukać.. a boję się, ze w ndz jak się w końcu wybiorę to bedzie po ptokach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.08.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 no to szacun a przede mna pracowity weekend musimy doprowadzic chcate do stanu uzywalnosci i sie przeprowadzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.08.2009 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 no to szacun a przede mna pracowity weekend musimy doprowadzic chcate do stanu uzywalnosci i sie przeprowadzic NO NARESZCIE!!!!!! a wszystko już jest na "zicher"? (bo szczerze mówiąc nie jestem na bieżąco w Waszych dziennikach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.08.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 no to szacun a przede mna pracowity weekend musimy doprowadzic chcate do stanu uzywalnosci i sie przeprowadzic NO NARESZCIE!!!!!! a wszystko już jest na "zicher"? (bo szczerze mówiąc nie jestem na bieżąco w Waszych dziennikach ) tak tylko podloga nas trzymala, a teraz juz sprzatanie i wieszanie firanek zyrandoli i takie tam drobiazgi tzn nie.. nie ma jeszcze tapety w wiatrolapie, ale bez tego przezyje,tzn tapeta juz kupiona i czeka na fachowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.08.2009 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 tzn nie.. nie ma jeszcze tapety w wiatrolapie, ale bez tego przezyje,tzn tapeta juz kupiona i czeka na fachowca e -to już szczegół u mnie z kolei przy przeprowadzce zostało "tylko" kilka gniazdek i sterowniki od podłogówki na poddaszu do zamontowania.. ale nie wiem czy się doczekam widząc chęci mojego małża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.08.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 tzn nie.. nie ma jeszcze tapety w wiatrolapie, ale bez tego przezyje,tzn tapeta juz kupiona i czeka na fachowca e -to już szczegół u mnie z kolei przy przeprowadzce zostało "tylko" kilka gniazdek i sterowniki od podłogówki na poddaszu do zamontowania.. ale nie wiem czy się doczekam widząc chęci mojego małża wiesz co, moj cche sie juz dzis przeprowadzac. a ja nie chce chce zeby skonczyl wszystko, bo wiem ze jak teraz tego nie zrobi to potem bedzie ciezko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.08.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Kurde, jak ja bym sie gdzies przeprowadzila... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.08.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Kurde, jak ja bym sie gdzies przeprowadzila... Malgos jeszcze chwilka i na Ciebie tez przyjdzie czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.08.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Kurde, jak ja bym sie gdzies przeprowadzila... Malgos jeszcze chwilka i na Ciebie tez przyjdzie czas Anja, ja juz mam tak dosc wszystkiego, ze juz bym mogla w kartonach mieszkac, tylko mi internet tam potrzebny, materac i luz. Czuje, ze jak tam przeniose srodek ciezkosci to sie moj malzon w koncu zdecyduje do PL przeprowadzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.08.2009 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Czuje, ze jak tam przeniose srodek ciezkosci to sie moj malzon w koncu zdecyduje do PL przeprowadzic. no i czas najwyższy! i tak długo wytrzymałaś -ja bym nie dała rady! no i czas stworzyć "rodzinę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.08.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Czuje, ze jak tam przeniose srodek ciezkosci to sie moj malzon w koncu zdecyduje do PL przeprowadzic. no i czas najwyższy! i tak długo wytrzymałaś -ja bym nie dała rady! no i czas stworzyć "rodzinę" przyganiał kocioł witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.08.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Czuje, ze jak tam przeniose srodek ciezkosci to sie moj malzon w koncu zdecyduje do PL przeprowadzic. no i czas najwyższy! i tak długo wytrzymałaś -ja bym nie dała rady! no i czas stworzyć "rodzinę" Na razie namawiam go na przywiezienie kota. Malymi krokami trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts