Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No w końcu! przez 3 dni nie miałam inetu! ku..wa :evil: Jeszcze do tego mężul miał w cholerę roboty i wracał w środku nocy! myślałam, że zwariuję, bo nawet nie było z kim pogadać (tak to bym chociaż z Wami poklikała :wink: ). A dzisiaj mam wolne -i sprzątam :)

No więc kaffka na dobry początek dnia :) :

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/4e/Kawa_(1).jpg

no to szacun :lol: :lol: :lol:

a przede mna pracowity weekend musimy doprowadzic chcate do stanu uzywalnosci i sie przeprowadzic :D

NO NARESZCIE!!!!!! :) a wszystko już jest na "zicher"? (bo szczerze mówiąc nie jestem na bieżąco w Waszych dziennikach :oops: )

tak tylko podloga nas trzymala, a teraz juz sprzatanie i wieszanie firanek zyrandoli i takie tam drobiazgi

tzn nie..

nie ma jeszcze tapety w wiatrolapie, ale bez tego przezyje,tzn tapeta juz kupiona i czeka na fachowca :D

tzn nie..

nie ma jeszcze tapety w wiatrolapie, ale bez tego przezyje,tzn tapeta juz kupiona i czeka na fachowca :D

e -to już szczegół :) u mnie z kolei przy przeprowadzce zostało "tylko" kilka gniazdek i sterowniki od podłogówki na poddaszu do zamontowania.. ale nie wiem czy się doczekam widząc chęci mojego małża :roll:

tzn nie..

e -to już szczegół :) u mnie z kolei przy przeprowadzce zostało "tylko" kilka gniazdek i sterowniki od podłogówki na poddaszu do zamontowania.. ale nie wiem czy się doczekam widząc chęci mojego małża :roll:

wiesz co, moj cche sie juz dzis przeprowadzac.

a ja nie chce chce zeby skonczyl wszystko, bo wiem ze jak teraz tego nie zrobi to potem bedzie ciezko :roll:

Kurde, jak ja bym sie gdzies przeprowadzila... :roll: :lol:

Malgos jeszcze chwilka i na Ciebie tez przyjdzie czas

Anja, ja juz mam tak dosc wszystkiego, ze juz bym mogla w kartonach mieszkac, tylko mi internet tam potrzebny, materac i luz. Czuje, ze jak tam przeniose srodek ciezkosci to sie moj malzon w koncu zdecyduje do PL przeprowadzic. :roll:

Czuje, ze jak tam przeniose srodek ciezkosci to sie moj malzon w koncu zdecyduje do PL przeprowadzic. :roll:

no i czas najwyższy! i tak długo wytrzymałaś -ja bym nie dała rady! no i czas stworzyć "rodzinę" 8)

przyganiał kocioł :p

witanko :p