malgos2 21.06.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 No prosze jaka dokladna. Przeciez, ze seks z podloga moglby byc troche nudny... Dla kobiety tak, ale mężczyzna mógłby sobie zawsze jakąś dziurkę wydłubać I myslisz, ze to jest przyjemne - taka betonowa dziurka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.06.2008 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 No nie wiem -nie wnikam dla mnie ważne że podłoga będzie ciepła (bo ogrzewana) i mogę sobie na niej saute polegiwać bynajmniej nie sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.06.2008 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 No nie wiem -nie wnikam dla mnie ważne że podłoga będzie ciepła (bo ogrzewana) i mogę sobie na niej saute polegiwać bynajmniej nie sama No, no. Ciekawe z kim tam bedziesz na tej podlodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.06.2008 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 No, no. Ciekawe z kim tam bedziesz na tej podlodze... No przecież mężatką jestem -więc chyba to było pytanie retoryczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.06.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 No, no. Ciekawe z kim tam bedziesz na tej podlodze... No przecież mężatką jestem -więc chyba to było pytanie retoryczne? No nie wiem, moze z mopem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.06.2008 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Co to to nie! mop mnie nie rajcuje Cholera teraz mam 36m.kw. i tydzień się muszę do sprzątania mobilizować, a przy 130m. to chyba tylko na Boże Narodzenie będę sprzątała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.06.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Co to to nie! mop mnie nie rajcuje Cholera teraz mam 36m.kw. i tydzień się muszę do sprzątania mobilizować, a przy 130m. to chyba tylko na Boże Narodzenie będę sprzątała No wiec ja wymyslilam, ze przywioze sobie stad odkurzacz, ktory sam sprzata. Podobno jest swietny. Sa takie, ktore odkurzaja i takie, ktore myja podloge. Puszczasz go i sam zapitala, a Ty sobie lezysz i pachniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.06.2008 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 No wiec ja wymyslilam, ze przywioze sobie stad odkurzacz, ktory sam sprzata. Podobno jest swietny. Sa takie, ktore odkurzaja i takie, ktore myja podloge. Puszczasz go i sam zapitala, a Ty sobie lezysz i pachniesz. odlot! -a po schodach umie chodzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.06.2008 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 No wiec ja wymyslilam, ze przywioze sobie stad odkurzacz, ktory sam sprzata. Podobno jest swietny. Sa takie, ktore odkurzaja i takie, ktore myja podloge. Puszczasz go i sam zapitala, a Ty sobie lezysz i pachniesz. odlot! -a po schodach umie chodzić? No wlasnie tak jest zrobiony, ze nie spada na schody, co by sie nie potlukl... Ja tam schodow miec nie bede, to mi nie zalezy. W PL takie cudo kosztuje 3,5 tysiaca za model, ktory tu mozna kupic za $300. Nie zartuje - chyba sobie kupie i wyprobuje (mozna zwrocic do miesiaca). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.06.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 kup i wypróbuj, jak co to potem będziesz zbierać zamówienia, chyba nie tylko ja będe chętna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.06.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 kup i wypróbuj, jak co to potem będziesz zbierać zamówienia, chyba nie tylko ja będe chętna Jesli to dziala, to tez czuje, ze bede musiala kontener wynajac. A u Ciebie to bylaby dodatkowa zabawa, bo pewnie kota by za tym odkurzaczem wszedzie biegala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.06.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Witanko Jakby co, to przewozy całokontenerowe mam opracowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Witanko Jakby co, to przewozy całokontenerowe mam opracowane Ja tez... Tylko zeby to bez cla przewiezc, trzeba powiedziec, ze to "mienie relokacji", ale ten numer przechodzi tylko raz w zyciu... Jak by sie czlowiek kilka razy przeprowadzac nie mogl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 22.06.2008 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Hej -wpadłam się powitać i pożegnać -jestem strasznie wymęczona -cały dzień latałam po Krakowie -i w sumie nic nie kupiłam upał niemiłosierny, samochód bez klimy -ledwo żyję W drodze powrotnej udalo mi się jedynie zahaczyć o Castoramę w Ostrowcu Św. i kupiłam deskę barlinecką Jesion do ostatniego pokoiku na górze (14,4m.kw.) -zresztą już po zamknięciu sklepu (fdo 19ej a była 19.30) przy niezbyt zadowolonych minach obsługi cena spoko -77zł/m.kw. -a to w końcu prawdziwe drewno: http://www.barlinek.com.pl/galerie/barkiet/katalog/jesion/jesion_d_family.jpg Teraz mam już totalny mix -w salonie merbau, w sypialni dąb espresso, w dziecinnym badi a w gabinecie jesion- tak to jest być niezbyt zdecydowaną kobietą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Uwazaj, bo Cie tu kolezanki zaraz skrytykuja, ze w kazdym pomieszczeniu inne drewno. Jak by musialo byc takie samo.... Ja tez nie potrafilam sie na jedno zdecydowac. Jak weszlam do sklepu, to osiolkowi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 23.06.2008 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Moje drogie -kogo oni zatrudniają w tych sklepach, hurtowniach salonach itd??? Niekompetencja i niedoinformowanie co poniektórych mnie roz...la W piątek byliśmy w tutejszej hurtowni wybadać cenę wypatrzonych płytek do górnej łazienki. Pan nas poinformował -iż "płytka podstawowa jest w cenie 67,55zl/netto" -oczywiście nie omieszkałam sprawdzić na inecie -i okazało się, że płytka jest tańsza o ok. 9zl na metrze niż w E-Płytki no to ja dzisiaj od razu po robocie jadę zamówić (potrzeba mi 40m. sciennych, plus dekory, podłoga, mozaika itd...) -żeby się "nie skończyły". I co? jest inny pan, który podaje mi cenę 85zl/netto Różnica niby nie kolosalna, ale przy tej ilości płytek wychodzi o około 800zl drożej niż planowałam Okazauje się że "kolega popatrzył nie tam, gdzie trzeba!" Rzeczony kolega objawił się i oznajmił że "mogłem się faktycznie pomylić"! No nic -stanęło na tym, że zamówiliśmy spuścili nam kilka zl -ale nie do poziomu z wcześniejszej wyceny ). Przynajmniej wiem, że nie robią problemów z ew. reklamacjami, zwrotami, wymianami itd. A zamawiając w inecie zaoszczędziłabym tylko ok. 250zl (bo doszedłby transport) ... No nic -czekam -mają być w piątek zapewne Ale jest przynajmniej jedna pozytywna nowina! dzisiaj przyjechał merbau z DLHa!!! Jest PIĘKNY! Listewki mają 90 i 60cm. Tak wygląda moja podłoga: http://foto0.m.onet.pl/_m/ca40fed0ea73fc1ccfb14272b02a27a0,5,19,0.jpg a tu bez pudełka : http://foto1.m.onet.pl/_m/0824c7e9cabb99f4e275b1a4ec06a9e5,5,19,0.jpg http://foto3.m.onet.pl/_m/bd75838cb3248dc55cf250d9c9101c5b,5,19,0.jpg PS Całowanie klepek zostawiłam sobie na "po montażu" -bo teraz nie mam siły rozpakowywać tych kilunastu pudeł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.06.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Gratuluje deseczek. Pozdrow je od nas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.06.2008 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Ładniuśkie Z tymi płytkami to trzeba było ostro się targować, że jak to tak, specjalnie wprowadzili w błąd. Najgorzej, jak człowiekowi ochoty narobią.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.06.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Deseczki pięknę, cieszę się, że dotarły bez przeszkód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.06.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Całowanie klepek zostawiłam sobie na "po montażu" -bo teraz nie mam siły rozpakowywać tych kilunastu pudeł to każdą klepkę będziesz całować?? ale wdzięczność za przybycie do celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts