wiolasz 05.10.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 tylko 23 zł To w normie. W niedziele spokojnie moglas tyle zaplacic. Wiem, dlatego wiem też ze mnie naokoło nie obwoził. Ale co się dziadek nagadał to jego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 tylko 23 zł To w normie. W niedziele spokojnie moglas tyle zaplacic. Wiem, dlatego wiem też ze mnie naokoło nie obwoził. Ale co się dziadek nagadał to jego.. Tak bywa. Trzeba bylo potraktowac go tak, jakby Nitu go potraktowala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.10.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 No przecież nie będę ciągle o Nitu myślała......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 No przecież nie będę ciągle o Nitu myślała......... Mowisz facetowi: Prosze pana, zawarlam z Panem umowe cywilno-prawna (ustna), ze zawiezie mnie Pan na Dworzec Glowny. Jesli sie Pan nie wywiaze, nie zaplace Panu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.10.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 No przecież nie będę ciągle o Nitu myślała......... Mowisz facetowi: Prosze pana, zawarlam z Panem umowe cywilno-prawna (ustna), ze zawiezie mnie Pan na Dworzec Glowny. Jesli sie Pan nie wywiaze, nie zaplace Panu. tylko że jak ja tak powiedziałabym, to byłoby dokładnie jak z Nitu: obwoziłby mnie po całym Krakowie, ale ostatecznie trafiłabym na ten dworzec Wtedy w 23 zł nie zmieściłabym sie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 No przecież nie będę ciągle o Nitu myślała......... Mowisz facetowi: Prosze pana, zawarlam z Panem umowe cywilno-prawna (ustna), ze zawiezie mnie Pan na Dworzec Glowny. Jesli sie Pan nie wywiaze, nie zaplace Panu. tylko że jak ja tak powiedziałabym, to byłoby dokładnie jak z Nitu: obwoziłby mnie po całym Krakowie, ale ostatecznie trafiłabym na ten dworzec Wtedy w 23 zł nie zmieściłabym sie.. Faktycznie, tak by moglo byc... Potem w ramach rekojmi domagalabys sie zwrotu kasy za to, ze Cie nie zawiozl najkrotsza trasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.10.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 oraz domagałabym się kosztów za bilet na kolejny pociąg do Rzeszowa i zwrotu kosztów za straty moralne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.10.2009 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 i zwrotu kosztów za straty moralne swoje i rodziny -z tytułu Twego opóźnienia powrotu dobry wieczór, wpadłam się przywitać -i z powrotem spadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.10.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Cześć Kasia, gdzieś zaś polazła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.10.2009 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 kachna baaardzo dziękuję za wczorajszą pomoc no i witam się ze wszystkimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.10.2009 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Efilo -nie wiem czy pomogłam -ale jeśli tak -to się cieszę Aniu -nigdzie nie łażę -właśnie zasiadłam z Wami po praniu, garach i prasowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.10.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 czesc Laska, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.10.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 trochę mnie zdołowałaś co prawda ale przynajmniej wiem na czym stoję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.10.2009 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 oprócz plytek naokoło tarasu, do domku zostało nam jeszcze zakupić lampy zewnętrzne i kinkiet nad schody. To wybraliśmy: Lampy zewn. seria Rimini -wiem że nie są nowoczesne -ale nasz domek jest z zewnątrz totalnie tradycyjny (klinkier, kuta balustrada itp), więc lampy z inoxa by absolutnie nie pasiły, a zresztą z tej serii jest już lampa wisząca w podcieniu wejściowym: http://light4u.pl/images/italux/rimini/5682.jpg a do "nowoczesnego" wnętrza -kilnkiet nad schody Tokio : http://swiatswiatla.pl/images/product_images/popup_images/5905001662743.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.10.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 mam te kinkiety teraz w pokoju dziennym. bardzo dobrze się sprawują. tylko strasznie się namordowaliśmy przy montażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.10.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 mam te kinkiety teraz w pokoju dziennym. bardzo dobrze się sprawują. tylko strasznie się namordowaliśmy przy montażu. a czemu? i ile one od ściany odstają? bo u nas musimy pod tym kloszem schowac transformator (jakoś tak niefachowo elektryk podłączył, ze nad schodami wisi transformator od tych lempek schodowych -i teraz to trzeba czymś zasłonić -po to ten kinkiet- a "przy okazji" ma świecić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.10.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 wiesz co... aż idę sprawdzić ale ja go sobie z transformatorem pod spodem nie wyobrażam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.10.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 sprawa ma się następująco: http://img133.imageshack.us/img133/4519/kinkiet1kqgayp.jpg http://img176.imageshack.us/img176/3769/kinkiet2.jpg http://img527.imageshack.us/img527/8372/kinkiet3.jpg oczywiście nawet stojąc z boku nie widzisz tych bebechów jak na zdjęciu - ja musiałam przyłożyć telefon do ściany żeby ci machnąć tą fotkę. P.S. osobiście uważam że będzie widać że tam jest transformator od frontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.10.2009 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 hmmm... no to dałaś mi do myślenia .. ja go jeszcze nie kupiłam, ale najbardziej mi się spodobał. W zasadzie to on ma być głównie wykorzystany własnie jako "zasłona" transformatora, nawet nie wiem czy byśmy go włączali -bo do oświtlenia schodów te światełka przy stopniach wystarczają.... Dupowato po prostu to elektryk zrobił i teraz jest problem czym te "flaki" zasłonić Może kafkę wypiję dla lepszego myślenia : http://www.zaprezentowani.pl/wp-content/uploads/2009/05/kawa-glowne.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.10.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 to zlikwiduj te kinkiety i po sprawie pyszna kawka dzien dobry ide chyba sobie zrobic mrozona, tak mnie jakos naszlo wczoraj w markecie tak mnie naszlo na kapuste kwaszona. zanim doszlam do kasy 30 dag zzarlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts