efilo 10.10.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Tak sobie jeszcze pomyślałam o tej Twojej 'zaslonce'. To jest halogen 100W. Tam jest ogromna temperatura. Ten trasformator mógłby nie przeżyć. Zwłaszcza ze on sam w sobie tez Sie grzeje i powinien mieć możliwość schlodzenia a nie zagrzania może lepsza jakaś plaskorzezba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.10.2009 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 to zlikwiduj te kinkiety i po sprawie no nie da rady! bo nad schodami wyłażą ze ściany kable, które łączą obieg światełek schodowych i kinkietu nadschodowego i jeszcze wisi nad nimi transformator od tych światełek! musze to ukryć, tak to wyglada: (fota jest przekrzywiona, ale widac o co biega): http://foto0.m.onet.pl/_m/e0056f23af0fbaf741324db349b5ff34,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.10.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 no dyby byly same kable to bez problemu mozna je w scianie w puszce schowac, ale ten transformator to gorsza sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.10.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 A musza te oprawy być na 12V? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.10.2009 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 A musza te oprawy być na 12V? no muszą niestety ... no więc szukam nadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 10.10.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 cześć Kasiu! Chciałam Ci ogromnie podziękować za głos na moje Mzimu Było mi bardzo miło, tym bardziej, że taka fajna sytuacja zaistniała (już był tytuł a ty koniecznie chciałaś oddać swój głos ) Muszę Ci zdradzić, że wiolasz na spotkaniu w Krakowie mówiła same dobre rzeczy o Tobie i że bardzo Cię lubi (zabrzmiało jak w pamiętniku nastolatki ) A jak się zachwycała Twoim domkiem, to aż ślinka cieknie, żeby to zobaczyć na własne oczy I w związki z tym, mam pytanie: Czy jak zawieje mnie kiedyś w Twoje strony, to czy mogę Cię odwiedzić ? Ja zapraszam do siebie! Jeszcze nikt mnie nie odwiedził Co prawda są tacy, co podobno bardzo chcą, ale jakoś dotrzeć nie mogą.... pozdrawiam Cię serdecznie I mam Cię przed oczami bo pamiętam Wasze zdjęcie z Olgą jak byłyście u Ani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.10.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 cześć Kasiu! Chciałam Ci ogromnie podziękować za głos na moje Mzimu Było mi bardzo miło, tym bardziej, że taka fajna sytuacja zaistniała (już był tytuł a ty koniecznie chciałaś oddać swój głos ) Muszę Ci zdradzić, że wiolasz na spotkaniu w Krakowie mówiła same dobre rzeczy o Tobie i że bardzo Cię lubi (zabrzmiało jak w pamiętniku nastolatki ) A jak się zachwycała Twoim domkiem, to aż ślinka cieknie, żeby to zobaczyć na własne oczy I w związki z tym, mam pytanie: Czy jak zawieje mnie kiedyś w Twoje strony, to czy mogę Cię odwiedzić ? Ja zapraszam do siebie! Jeszcze nikt mnie nie odwiedził Co prawda są tacy, co podobno bardzo chcą, ale jakoś dotrzeć nie mogą.... pozdrawiam Cię serdecznie I mam Cię przed oczami bo pamiętam Wasze zdjęcie z Olgą jak byłyście u Ani OOoo TY paplo To ja sie nie przyznaję że ją oplotkowałyśmy,a Ty się wygadujesz? To teraz jak zawitasz w strony Sandomierza, musisz sie wykupić i zahaczyć o Rzeszów. Inaczej nie wybaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.10.2009 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Najlepiej to obie przyjedźcie! Nelli -chyba nie mówisz o tych "łóźżkowych" fotach z Olgą? Ja strasznie chcę zobaczyć Truskawkowy domek Wioli (może więc Nelli wybierzemy się tam razem ) , ale wydaje mi się, że wszelkie wizyty chyba dobrze byloby odlożyć do wiosny -bo taka aura, jak dzisiaj nie działa zachęcająco -a tak to by można jakąś kaffkę na tarasie uwskutecznić Acha -wiolu -widziałam wczoraj pod Sandomierzem Truskawkowy domek, ale ktoś tak dowalił elewacją, że mnie zatkało -no po prostu tragedia! muszę fotę pstryknąć i wrzucić na FM- zgroza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.10.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Wrzuć wrzuć, będę miała porównanie, bo ten mój jakoś nie do końca mi pasi. Ja strasznie nudze do białej jednak... A przyjechac możecie i teraz, tylko faktycznie, z domu nie wyjdziemy raczej na tarasik.. Choć mam nadzieje, ze do wiosny coś wiecej już w domku bedzie zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 11.10.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 No to jesteśmy umówione Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.10.2009 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 No to jedziemy do Wiolasz! myślę, że teraz wiosny sa tak ciepłe, że juz koło kwietnia można by na zewnątrz zasiąść tu mały przedsmak : http://xxxinspiracjexxx.blox.pl/resource/taras_heine.jpg Wiolasz -a masz jakieś mebelki na tarasiku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.10.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Kachna, ja z czystym sumieniem zapraszam na weekend majowy. Mebelki mam, ale nie mam tarasu, wiec u mnie siada się na podwórku , mebelki bedą na trawie a wieczorem ognicho jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.10.2009 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 a wieczorem ognicho jak nic z ziemniakami!?? O matko -ile lat ja nie jadłam ziemniaków z ognicha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.10.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Jak chcesz to i ziemniaki Ci załatwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.10.2009 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Jak chcesz to i ziemniaki Ci załatwię ale nie będę musiała ich kopać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.10.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 W maju??? A Ty wiesz kiedy są wykopki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.10.2009 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 A Ty wiesz kiedy są wykopki? no chyba już jest po na szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.10.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 No na szczęście tak. Ale na wiosnę też jakieś będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.10.2009 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Dzień dobry! ponieważ mam urlopik to witam się poranną fotką z mojego okna -u nas na razie piękne słonko! -czego i Wam życzę http://images8.fotosik.pl/107/9be6863de5db42d4med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lamia6806 12.10.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Chciałabym wrócić do Twojej zabudowy kuchennej. Możesz napisać, gdzie zamawiałaś meble ? Czy na terenie woj. świętokrzyskiego ? Ja przymierzam się do DEK - Kielce, mam wstepny projekt. Cena szuflad, których ma być u mnie sporo powaliła mnie. No nie dam tyle !Kombinuję teraz, czy wyposażenie szuflad z IKEA będzie pasowało do niskich(wkład na sztućce, przegródki) i głębokich ( boczne ścianki, przegródki, tzw. organizery) szuflad brw ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts