Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Tak sobie jeszcze pomyślałam o tej Twojej 'zaslonce'. To jest halogen 100W. Tam jest ogromna temperatura. Ten trasformator mógłby nie przeżyć. Zwłaszcza ze on sam w sobie tez Sie grzeje i powinien mieć możliwość schlodzenia a nie zagrzania :) może lepsza jakaś plaskorzezba :D

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to zlikwiduj te kinkiety i po sprawie ;)

no nie da rady! bo nad schodami wyłażą ze ściany kable, które łączą obieg światełek schodowych i kinkietu nadschodowego i jeszcze wisi nad nimi transformator od tych światełek! musze to ukryć, tak to wyglada:

(fota jest przekrzywiona, ale widac o co biega):

http://foto0.m.onet.pl/_m/e0056f23af0fbaf741324db349b5ff34,10,19,0.jpg

cześć Kasiu!

Chciałam Ci ogromnie podziękować za głos na moje Mzimu :D Było mi bardzo miło, tym bardziej, że taka fajna sytuacja zaistniała (już był tytuł a ty koniecznie chciałaś oddać swój głos :D )

Muszę Ci zdradzić, że wiolasz na spotkaniu w Krakowie mówiła same dobre rzeczy o Tobie i że bardzo Cię lubi :D (zabrzmiało jak w pamiętniku nastolatki :D )

A jak się zachwycała Twoim domkiem, to aż ślinka cieknie, żeby to zobaczyć na własne oczy :D I w związki z tym, mam pytanie: Czy jak zawieje mnie kiedyś w Twoje strony, to czy mogę Cię odwiedzić ? :)

Ja zapraszam do siebie!

Jeszcze nikt mnie nie odwiedził :(

Co prawda są tacy, co podobno bardzo chcą, ale jakoś dotrzeć nie mogą.... :roll:

pozdrawiam Cię serdecznie

I mam Cię przed oczami bo pamiętam Wasze zdjęcie z Olgą jak byłyście u Ani :D

cześć Kasiu!

Chciałam Ci ogromnie podziękować za głos na moje Mzimu :D Było mi bardzo miło, tym bardziej, że taka fajna sytuacja zaistniała (już był tytuł a ty koniecznie chciałaś oddać swój głos :D )

Muszę Ci zdradzić, że wiolasz na spotkaniu w Krakowie mówiła same dobre rzeczy o Tobie i że bardzo Cię lubi :D (zabrzmiało jak w pamiętniku nastolatki :D )

A jak się zachwycała Twoim domkiem, to aż ślinka cieknie, żeby to zobaczyć na własne oczy :D I w związki z tym, mam pytanie: Czy jak zawieje mnie kiedyś w Twoje strony, to czy mogę Cię odwiedzić ? :)

Ja zapraszam do siebie!

Jeszcze nikt mnie nie odwiedził :(

Co prawda są tacy, co podobno bardzo chcą, ale jakoś dotrzeć nie mogą.... :roll:

pozdrawiam Cię serdecznie

I mam Cię przed oczami bo pamiętam Wasze zdjęcie z Olgą jak byłyście u Ani :D

OOoo TY paplo :o :o :o :wink:

To ja sie nie przyznaję że ją oplotkowałyśmy,a Ty się wygadujesz? To teraz jak zawitasz w strony Sandomierza, musisz sie wykupić i zahaczyć o Rzeszów. Inaczej nie wybaczę :p

Najlepiej to obie przyjedźcie! :) Nelli -chyba nie mówisz o tych "łóźżkowych" fotach z Olgą? :)

Ja strasznie chcę zobaczyć Truskawkowy domek Wioli (może więc Nelli wybierzemy się tam razem :wink: ) , ale wydaje mi się, że wszelkie wizyty chyba dobrze byloby odlożyć do wiosny -bo taka aura, jak dzisiaj nie działa zachęcająco -a tak to by można jakąś kaffkę na tarasie uwskutecznić :) Acha -wiolu -widziałam wczoraj pod Sandomierzem Truskawkowy domek, ale ktoś tak dowalił elewacją, że mnie zatkało -no po prostu tragedia! muszę fotę pstryknąć i wrzucić na FM- zgroza! :o

Wrzuć wrzuć, będę miała porównanie, bo ten mój jakoś nie do końca mi pasi. Ja strasznie nudze do białej jednak...

A przyjechac możecie i teraz, tylko faktycznie, z domu nie wyjdziemy raczej na tarasik.. :roll:

Choć mam nadzieje, ze do wiosny coś wiecej już w domku bedzie zrobione.

Chciałabym wrócić do Twojej zabudowy kuchennej. Możesz napisać, gdzie zamawiałaś meble ? Czy na terenie woj. świętokrzyskiego ?

Ja przymierzam się do DEK - Kielce, mam wstepny projekt. Cena szuflad, których ma być u mnie sporo powaliła mnie. No nie dam tyle !

Kombinuję teraz, czy wyposażenie szuflad z IKEA będzie pasowało do niskich

(wkład na sztućce, przegródki) i głębokich ( boczne ścianki, przegródki, tzw. organizery) szuflad brw ?