malgos2 18.10.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Ty to masz fajnie Kasia. Tak? nie wiem o co konkretnie chodzi -ale dzięki No fajna masz kuchnie i w ogole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.10.2009 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Ty to masz fajnie Kasia. Tak? nie wiem o co konkretnie chodzi -ale dzięki No fajna masz kuchnie i w ogole. thanks a Ty masz już jakiś koncept kuchenny? biel nadal rządzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.10.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Ty to masz fajnie Kasia. Tak? nie wiem o co konkretnie chodzi -ale dzięki No fajna masz kuchnie i w ogole. thanks a Ty masz już jakiś koncept kuchenny? biel nadal rządzi? Rzadzi, rzadzi, ale to nie ma znaczenia, bo kuchni chyba nigdy sie nie dorobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.10.2009 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Rzadzi, rzadzi, ale to nie ma znaczenia, bo kuchni chyba nigdy sie nie dorobie. powolutku, powolutku -ja też tak na początku mówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.10.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 dorobisz sie zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.10.2009 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 ja ostatnio odkrylam fajnego producenta płyt meblowych i blatów -Pfleiderer, np takie blaty mają : http://www.forum.slask.pl/static/wzornik/blaty/image_123.jpeg http://www.pfleiderer.pl/dekory/98.jpg http://www.pfleiderer.pl/dekory/95.jpg http://www.forum.slask.pl/static/wzornik/blaty/image_122.jpeg fajne no nie? http://www.pfleiderer.pl/page,272.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.10.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Kaaaaaaasia, Irma 100 lat temu je pokazywala, bo ma ta szara arabeske. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.10.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 a ja mam chyba ten drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.10.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 a ja mam chyba ten drugi Tez tak sobie pomyslalam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 19.10.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Ja też będę miała te czarną arabeskę, bo tak się chyba ten pierwszy wzór nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 ... witanko a ja szukam drzewa oliwnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 19.10.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 ... witanko a ja szukam drzewa oliwnego Hej, a do czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 ... witanko a ja szukam drzewa oliwnego Hej, a do czego? No wlasnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 yyyy bo na strychu mi się upitoliło, że będzie taki kolor podłogi... ale mam tam jeszcze do naprawienie jętki dachowe co to wiadomo kto mi je spier*&^&%&%... i szukam czegoś podobnego w kolorze... ale dooopa nawet laminatu nie ma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 yyyy bo na strychu mi się upitoliło, że będzie taki kolor podłogi... ale mam tam jeszcze do naprawienie jętki dachowe co to wiadomo kto mi je spier*&^&%&%... i szukam czegoś podobnego w kolorze... ale dooopa nawet laminatu nie ma.... Noooo ja znam takiego, co by Ci to namalowal... Ale chwilowo adresu znalezc nie moge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 yyyy bo na strychu mi się upitoliło, że będzie taki kolor podłogi... ale mam tam jeszcze do naprawienie jętki dachowe co to wiadomo kto mi je spier*&^&%&%... i szukam czegoś podobnego w kolorze... ale dooopa nawet laminatu nie ma.... Noooo ja znam takiego, co by Ci to namalowal... Ale chwilowo adresu znalezc nie moge. fany, wis, very fany ale tak sobie myslę..... że cholera jasna kto wie wiesz co to jętki, nie? czy by mi je było czymsik obłożyć... pomalowac... tak bym potem mogła pomalować strych... chyba, że najpierw strych... cholera wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 yyyy bo na strychu mi się upitoliło, że będzie taki kolor podłogi... ale mam tam jeszcze do naprawienie jętki dachowe co to wiadomo kto mi je spier*&^&%&%... i szukam czegoś podobnego w kolorze... ale dooopa nawet laminatu nie ma.... Noooo ja znam takiego, co by Ci to namalowal... Ale chwilowo adresu znalezc nie moge. fany, wis, very fany ale tak sobie myslę..... że cholera jasna kto wie wiesz co to jętki, nie? czy by mi je było czymsik obłożyć... pomalowac... tak bym potem mogła pomalować strych... chyba, że najpierw strych... cholera wie Jętki (Ephemeroptera) - rząd owadów uskrzydlonych, długość ciała 3 - 40 mm, na ogół związanych ze środowiskiem wodnym. Okres życia larw może trwać nawet do kilku lat, postacie dorosłe żyją bardzo krótko, czasem jeden dzień (stąd: jętka jednodniówka). Niekiedy obserwowane są masowe wyloty jętek. Ale klient nasz pan. K-g mozesz oblozyc i sie machnie co bedziesz chciala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 yyyy bo na strychu mi się upitoliło, że będzie taki kolor podłogi... ale mam tam jeszcze do naprawienie jętki dachowe co to wiadomo kto mi je spier*&^&%&%... i szukam czegoś podobnego w kolorze... ale dooopa nawet laminatu nie ma.... Noooo ja znam takiego, co by Ci to namalowal... Ale chwilowo adresu znalezc nie moge. fany, wis, very fany ale tak sobie myslę..... że cholera jasna kto wie wiesz co to jętki, nie? czy by mi je było czymsik obłożyć... pomalowac... tak bym potem mogła pomalować strych... chyba, że najpierw strych... cholera wie Jętki (Ephemeroptera) - rząd owadów uskrzydlonych, długość ciała 3 - 40 mm, na ogół związanych ze środowiskiem wodnym. Okres życia larw może trwać nawet do kilku lat, postacie dorosłe żyją bardzo krótko, czasem jeden dzień (stąd: jętka jednodniówka). Niekiedy obserwowane są masowe wyloty jętek. Ale klient nasz pan. K-g mozesz oblozyc i sie machnie co bedziesz chciala... i to ja jestem złośliwa, tak ? JA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 ps... to już wiem gdzie byłaś ostatnie 3 minuty... Ty - jak to szło - Brutusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 ps... to już wiem gdzie byłaś ostatnie 3 minuty... Ty - jak to szło - Brutusie Na wikipedii... To co Ty chcesz z tymi jatkami? Jak je chcesz obudowac, bo nie kumam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts