kachna28 03.12.2009 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Michal -każdy robi jak lubi ja jestem zadowolona -i jeśli miałabym decydować ponownie -na 100% byłoby takie właśnie jakie obecnie ogrzewanie A teraz się żegnam bo jadę jutro rano do KRK na "betonowy zlot" do Malgos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.12.2009 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Tynkoooowy. To do soboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ss_michal 04.12.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 no pewie że kazdy robi jak lubi, gdyby nie Kasia i Jej domek to nigdy bym sie pewnie nie zdecydowal na budowę z45, Michal -każdy robi jak lubi ja jestem zadowolona -i jeśli miałabym decydować ponownie -na 100% byłoby takie właśnie jakie obecnie ogrzewanie A teraz się żegnam bo jadę jutro rano do KRK na "betonowy zlot" do Malgos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.12.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 [...]temperatura odczuwalna dla śpiącego to jakies 20-22 stopnie co uważam jest niekomfortowe, no ale każdy robi to co lubi [...] Michał, pomijając lubienie - zaciekawiło mnie, co jest niekomfortowego w tej temperaturze? Bo dla mnie w sypialni to właśnie tak powinno być Pytam z czystej, babskiej ciekawości Cześć Kachna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.12.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Czesc Olga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.12.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 No, hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.12.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 gg masz? w pracy jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.12.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 w pracy jestem, gg nie mam... gdzieś wcięło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.12.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 wcieło, wcieło...Ciebie też wcięło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.12.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Jakaś wcinara hula w okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ss_michal 04.12.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 tzn. wiesz - właśnie od lubienia to zależy - bo jak sie nie lubi spać jak jest bardzo ciepło to - podłogówka odradzana - bo najbardziej grzeje niżej - a ciało jak śpi to jest właśnie nisko , osobiście jak spie w pokoju ktory nie jest dobrze przewietrzony i za bardzo cieply to mam okropny sen, przechodzący w bezsenność suchow gardle i wogole zmarnowana noc, a inna kwestia to alergia - sam jestem alergikiem a cieplo ma to do siebie, ze bedzie podnosilo kurz z podlogi na wysokosc okolo 40-60 cm - wiec akurat tam gdzie sie ma glowę - i to jest moze powazniejszy problem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.12.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 No, ja też nie lubię spać, jak jest bardzo ciepło - optymalna temp. w innych pomieszczeniach niż sypialnia to dla mnie 24-6 stC Dlatego pytałam Alergia to inna bajka, tu się nie wypowiadam, bo nie mam - kot mi nie pozwala na takie fanaberie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.12.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 No, ja też nie lubię spać, jak jest bardzo ciepło - optymalna temp. w innych pomieszczeniach niż sypialnia to dla mnie 24-6 stC Dlatego pytałam Alergia to inna bajka, tu się nie wypowiadam, bo nie mam - kot mi nie pozwala na takie fanaberie Umarłabym w takiej sypialni. DObrze ze u mnie jest ok.18-20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.12.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 No, ja też nie lubię spać, jak jest bardzo ciepło - optymalna temp. w innych pomieszczeniach niż sypialnia to dla mnie 24-6 stC Dlatego pytałam Alergia to inna bajka, tu się nie wypowiadam, bo nie mam - kot mi nie pozwala na takie fanaberie Umarłabym w takiej sypialni. DObrze ze u mnie jest ok.18-20 24-6 to poza sypialnią, w sypialni właśnie 20-22 Nic nie poradzę, że jestem ciepłolubna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.12.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 No, ja też nie lubię spać, jak jest bardzo ciepło - optymalna temp. w innych pomieszczeniach niż sypialnia to dla mnie 24-6 stC Dlatego pytałam Alergia to inna bajka, tu się nie wypowiadam, bo nie mam - kot mi nie pozwala na takie fanaberie Umarłabym w takiej sypialni. DObrze ze u mnie jest ok.18-20 24-6 to poza sypialnią, w sypialni właśnie 20-22 Nic nie poradzę, że jestem ciepłolubna Ja tez. Jak mi duszno to otwieram okno i wietrze, ale jak jest zimno w sypialni to nie moge wstac spod koldry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.12.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 No, ja też nie lubię spać, jak jest bardzo ciepło - optymalna temp. w innych pomieszczeniach niż sypialnia to dla mnie 24-6 stC Dlatego pytałam Alergia to inna bajka, tu się nie wypowiadam, bo nie mam - kot mi nie pozwala na takie fanaberie Umarłabym w takiej sypialni. DObrze ze u mnie jest ok.18-20 24-6 to poza sypialnią, w sypialni właśnie 20-22 Nic nie poradzę, że jestem ciepłolubna Ja tez. Jak mi duszno to otwieram okno i wietrze, ale jak jest zimno w sypialni to nie moge wstac spod koldry. Otóż to, lubię jak w sypialni jest trochę chłodniej, ale bez przesadyzmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.12.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 eee to i tak wolę zeby było chłodniej. A najbardziej lubie jakby akurat to chłodniej wypadałoby w sobotę albo niedziele, ze można się byczyc do południa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.12.2009 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 a tak w zasadzie to ja nawet nie wiem ile mam w sypialni -bo czujnik temp. jest na parterze w holu i tam jest 20,5 stopnia. Po rozpaleniu w kominku -do rana utrzymuje się 21,5-22stopnie Napewno jest cieplej niż w poprzednim doku-bo tam mielśmy w sypialni 18 stopni i never again! Spaliśmy w pidżamach,pd kołdrą i kocem dodatkowo teraz obywamy się bez pidżam i bez koca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.12.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Raz spalismy z P. w Berlinie na pojedynczym materacu we dwojke, a bylo tak zimno, ze szczekalismy zebami. Fajnie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.12.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Raz spalismy z P. w Berlinie na pojedynczym materacu we dwojke, a bylo tak zimno, ze szczekalismy zebami. Fajnie bylo. Ja kiedyś byłam z moim w domku letniskowym, na początku było tak zimno, ze ręce drętwiały. Potem już też było fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts