malgos2 05.12.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Raz spalismy z P. w Berlinie na pojedynczym materacu we dwojke, a bylo tak zimno, ze szczekalismy zebami. Fajnie bylo. Ja kiedyś byłam z moim w domku letniskowym, na początku było tak zimno, ze ręce drętwiały. Potem już też było fajnie Nie ma jak bilans cieplny. Pamietasz, jak Ci Julka powiedziala, ze ona Ci oddaje cieplosc, a Ty jej zimnosc, albo odwrotnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.12.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Hej Kasia, wreszcie poznalam Twoja slynna druga polowke. Dzieki za wszystko, fajnie, ze Ci sie wreszcie udalo wpasc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.12.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Milo bylo wreszcie cie poznac Dzieki za mily wieczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.12.2009 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Dzięki Markotko szkoda, że wytworzyły się "podrupy" i nam sie nie udało za wiele nagadać -ale tematy istotne np. "poród" zostały obgadane Malgos -jesteśmy oboje z małżem zachwyceni mieszkaniem -naprawdę robi wrażenie! mam nadzieję, że to nasza nie ostatnia wizyta w Waszym mieszkanku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.12.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Zapraszam, zapraszam. A skoro malz czesto bywa to tylko dajcie znak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 07.12.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 I ja tu trafiłam i chciałam napisać, że było mi bardzo miło Ciebie poznać i Twojego męża również. Szkoda, że tak szybko uciekliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.12.2009 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Beta -i wzajemnie posiedzielibyśmy dłużej -ale małż był po 12 godzinach zajęć i w ndz zaczynał o 8, więc nie był w imprezowym nastroju niestety ... może kiedyś uda nam się trafić na jakieś bardziej sprzyjające warunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 07.12.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Beta -i wzajemnie posiedzielibyśmy dłużej -ale małż był po 12 godzinach zajęć i w ndz zaczynał o 8, więc nie był w imprezowym nastroju niestety ... może kiedyś uda nam się trafić na jakieś bardziej sprzyjające warunki Też mam taką nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.12.2009 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Ja sie przywitam i spadam dalej na obchód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.12.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Ja tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.12.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 I ja przyszłam podziękować za miłe spotkanie u Małgosi oraz okazję do poznania na żywo szkoda tylko, że musieliście tak wcześnie uciekać, ale jak mus, to mus - następnym razem mam nadzieję, że na dłużej się spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.12.2009 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 szkoda tylko, że musieliście tak wcześnie uciekać, ale jak mus, to mus - następnym razem mam nadzieję, że na dłużej się spotkamy też na to liczę Zresztą widząc częstotliwość betonówo-tynkówek u Malgos -to jeszcze do lata z 10 imprezek będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.12.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 szkoda tylko, że musieliście tak wcześnie uciekać, ale jak mus, to mus - następnym razem mam nadzieję, że na dłużej się spotkamy też na to liczę Zresztą widząc częstotliwość betonówo-tynkówek u Malgos -to jeszcze do lata z 10 imprezek będzie Trzeba by tylko wymyslec nazwe nastepnej imprezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.12.2009 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 szkoda tylko, że musieliście tak wcześnie uciekać, ale jak mus, to mus - następnym razem mam nadzieję, że na dłużej się spotkamy też na to liczę Zresztą widząc częstotliwość betonówo-tynkówek u Malgos -to jeszcze do lata z 10 imprezek będzie Trzeba by tylko wymyslec nazwe nastepnej imprezy. mam: "odlot odrzutowca"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.12.2009 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 proszę -pomóżcie mi dobrać krawat do koszuli takiego koloru:http://img51.imageshack.us/img51/1728/liwkanaspinki65desire2.jpggarnitur jest czarny. Czy pasowałby jakiś lila? gładki czy we wzorki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.12.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 O kurde, na tym to ja sie zupelnie nie znam... Cos jasnego, zeby nie wygladal jak ksiadz ze stula... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.12.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Jaki to lila?na pewno jasniejszy niz koszula. Oby nie czarny bo jakoś ponuro byłoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.12.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 a najładniej to bez krawata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.12.2009 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Bez krawata nie da rady -bo to na Sylwestra, a "lila" to taki np:http://www.luxury4you.pl/allegro/silk/silk122.jpgi te mi się podobają:http://www.athletic.republika.pl/760/02.home_42.jpghttp://www.kreatormody.com/krawaty/37.jpghttp://www.koszulaikrawat.com.pl/foto/allegro/krawaty/000/529.jpghttp://www.galanteriameska.pl/Allegro/Krawaty/VERNON%209/FIOLETOWY/2/1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.12.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 ten ostatni jest naodpowiedniejszy bo wzorki sa w kolorze koszuli, jasnofioletowy bedzie sie za bardzo odznaczal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts