kachna28 08.12.2009 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 ten ostatni jest naodpowiedniejszy bo wzorki sa w kolorze koszuli, jasnofioletowy bedzie sie za bardzo odznaczal. mi też się on najbardziej podoba.. tylko nie wiem czy małż go załozy -bo "w kfiatki" jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.12.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 ten ostatni jest naodpowiedniejszy bo wzorki sa w kolorze koszuli, jasnofioletowy bedzie sie za bardzo odznaczal. mi też się on najbardziej podoba.. tylko nie wiem czy małż go załozy -bo "w kfiatki" jest moj ma kilka w szafie w kwiatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.12.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 ten ostatni jest naodpowiedniejszy bo wzorki sa w kolorze koszuli, jasnofioletowy bedzie sie za bardzo odznaczal. mi też się on najbardziej podoba.. tylko nie wiem czy małż go załozy -bo "w kfiatki" jest Ja bym go nie założyła za żadne pieniądze Czułabym się jak w abażurze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.12.2009 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 ten ostatni jest naodpowiedniejszy bo wzorki sa w kolorze koszuli, jasnofioletowy bedzie sie za bardzo odznaczal. mi też się on najbardziej podoba.. tylko nie wiem czy małż go załozy -bo "w kfiatki" jest Ja bym go nie założyła za żadne pieniądze Czułabym się jak w abażurze Olga -ale mi się wlasnie takie wzorki strasznie podobają "tradycyjne" krawaty w kwadraty czy paski to mój małż już ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.12.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 ten ostatni jest naodpowiedniejszy bo wzorki sa w kolorze koszuli, jasnofioletowy bedzie sie za bardzo odznaczal. mi też się on najbardziej podoba.. tylko nie wiem czy małż go załozy -bo "w kfiatki" jest Ja bym go nie założyła za żadne pieniądze Czułabym się jak w abażurze Olga -ale mi się wlasnie takie wzorki strasznie podobają "tradycyjne" krawaty w kwadraty czy paski to mój małż już ma... To se kiecke taką kup Czujesz przez skórę, że małżu się nie spodoba, ale chcesz mu wcisnąć Jak dla mnie to on przede wszystkim "za gęsty", kurcze, jak tapeta czy abażur właśnie Mało męski, nooo, mi się nie podoba w każdym razie bardzo, ale co kto lubi Chociaż... podobne zasłony będę miała, jak je w końcu uszyję... zresztą przeleć "wnętrza"... przecież to wzorek prosto stamtąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 08.12.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 hmm ... temat krawatów u mnie w domu to wojna ponieważ mój mąż uważa, że ma ich ciągle za mało ... ale nie o tym chciałam tylko, że wniosek z tego taki, iż on pedantycznie wręcz dobiera wzory i kolory i z tego co się orientuję to najlepiej do takiej ciemnej koszuli ciemny krawat!!! niestety może wyglądać ponuro ale jasny będzie wyglądał jak białe skarpetki do czarnych spodni kachna najlepiej w kolorze koszuli + jakieś tłoczenie, może być na zasadzie matowo połyskowe pasy. a tak w ogóle to dobry wieczór i przepraszam, że się wcinam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.12.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Justyna, coś jest w tym, co mówisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.12.2009 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 ale czarny garnitur, śliwkowa koszula i ciemny krawat? jak na pogrzeb .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 08.12.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 na szybko podrzucam co mi się widzi ten delikatnie rozjaśni całość a za razem jest ciemny http://www.allegro.pl/item821176722_luxury_jedwabny_krawat_eksluzywna_linia_violet.html http://www.ekrawat.pl/offershow.php?id=247& http://www.ekrawat.pl/offershow.php?id=224& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.12.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Na pogrzeb to się chyba białą koszulę wkłada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 08.12.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 ale czarny garnitur, śliwkowa koszula i ciemny krawat? jak na pogrzeb .... ale nie wyobrażam sobie jasnego krawata do takiego zestawu ... wierz mi będzie źle wyglądał. Przyłóż w domu coś do tej koszuki - jakąś apaszkę lub kawałek materiału i zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.12.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 na szybko podrzucam co mi się widzi ten delikatnie rozjaśni całość a za razem jest ciemny http://www.allegro.pl/item821176722_luxury_jedwabny_krawat_eksluzywna_linia_violet.html http://www.ekrawat.pl/offershow.php?id=247& http://www.ekrawat.pl/offershow.php?id=224& O-o-o Dla mnie ten pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 08.12.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 a mi wszystkie trzy się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.12.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Mi też, ale pierwszy najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.12.2009 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 a mi nie -bo znowu w paski .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 08.12.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 a mi nie -bo znowu w paski .... nie rycz ... poszukamy czegoś nie w paski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.12.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Ja Ci mówię, kup małżu jeszcze jedne paski, a sobie kiece w kwiatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.12.2009 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Ja Ci mówię, kup małżu jeszcze jedne paski, a sobie kiece w kwiatki ja nie chce w kfiatki sukienki .. na razie szukam gładkiej.. ta mi się bardzo podoba, ale w ciemno nie kupię: http://global.images8.fotosik.pl/142/d24babc39566b0bf.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 08.12.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 jak do takiej sukienki to krawat w paski jak najbardziej znalazłam tylko gładnie ale to już w ogóle by się zlało ... paski są fajne ale poszukam i jak trafię na jakiś fajny to podam linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.12.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Ja Ci mówię, kup małżu jeszcze jedne paski, a sobie kiece w kwiatki ja nie chce w kfiatki sukienki .. na razie szukam gładkiej.. Ale małża byś ubrała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts