kachna28 08.12.2009 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Ja Ci mówię, kup małżu jeszcze jedne paski, a sobie kiece w kwiatki ja nie chce w kfiatki sukienki .. na razie szukam gładkiej.. Ale małża byś ubrała? no pewnie ! w końcu krawat to tylko kilkanascie cm jest, a sukienka to całe metry! a jak sie ma d.. szeroka -to kfiatki nie przejdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.12.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Ja Ci mówię, kup małżu jeszcze jedne paski, a sobie kiece w kwiatki ja nie chce w kfiatki sukienki .. na razie szukam gładkiej.. Ale małża byś ubrała? no pewnie ! w końcu krawat to tylko kilkanascie cm jest, a sukienka to całe metry! a jak sie ma d.. szeroka -to kfiatki nie przejdą A od kiedy Ty masz d... szeroką? Chyba że mnie coś ominęło, ale to niekoniecznie d.. rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.12.2009 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Chyba że mnie coś ominęło, ale to niekoniecznie d.. rośnie nic Cie nie ominęło -bez obaw a d.. mi rośnie od kiedy mam pracę siedzącą i kolezanki, które pieką dobre ciasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.12.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Chyba że mnie coś ominęło, ale to niekoniecznie d.. rośnie nic Cie nie ominęło -bez obaw a d.. mi rośnie od kiedy mam pracę siedzącą i kolezanki, które pieką dobre ciasta Daj spokój, ości nie tyją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.12.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 paski sa demode teraz modne sa gladkie krawaty bez wzrorow a kiecka jest fajowa i gdzie Ty masz wielka dupe Kachna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.12.2009 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 a kiecka jest fajowa i gdzie Ty masz wielka dupe Kachna? z tyłu -poniżej pleców nie widziałaś bo u malgos na niej siedziałam i widać nie było a tej kiecki i tak nie kupię -bo ja muszę mierzyć a ta jest z allegro ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.12.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Czesc A ja tam lubie klasykę czy u faceta czy u kobiety. Te krawaty, które zapodała Justyś są ślicznościowe ale wg mnie ich urok widać najlepiej na jasnej koszuli. Dlatego i na zdjeciach są na jasnych koszulach bo na nich własnie te krawaty pokazują swój urok. Jakoś nie widzi mi sie tak ciemna koszula z krawatem. A to wogle na sylwestra musi być krawat? Od kiedy? i tak ok. 22 już jest pod szyją luźniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.12.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 a kiecka jest fajowa i gdzie Ty masz wielka dupe Kachna? z tyłu -poniżej pleców nie widziałaś bo u malgos na niej siedziałam i widać nie było a tej kiecki i tak nie kupię -bo ja muszę mierzyć a ta jest z allegro ... Kachna, nie bluźnij bo jak tak gadasz to jeszcze Cie los pokarze i będziesz nosić rozmiar 56. Na razie masz 34 z zapasem. Widziałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.12.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Kaska ty jestes chucherko twoja cala pupa to jak moj jeden poldupek, nie bluznij lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Kasia tak kokietuje, zebysmy jej mowily jaka ona chudziutka. Grubas jeden. Jak to dobrze, ze P. sie sam ubiera. I tez zawsze na Sylwestra wklada krawat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.12.2009 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 I tez zawsze na Sylwestra wklada krawat. i prawidłowo! za to z kiecką bedzie problem... dzisiaj rekonesans zrobiłam -i są przede wszystkomi mini-mini .. chyba 30-tka to na mini nie za bardzo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.12.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 nie za bardzo? to sobie garsonke kup, najlepiej taką z bazaru: tania i zawsze modna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.12.2009 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 to sobie garsonke kup, najlepiej taką z bazaru: tania i zawsze modna myślisz? a na Sylwestra się nadaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.12.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 to sobie garsonke kup, najlepiej taką z bazaru: tania i zawsze modna myślisz? a na Sylwestra się nadaje? jasne, za 30 lat też będzie się nadawała. Od razu weź większą ze 2 rozmiary to będzie jak przytyjesz...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.12.2009 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 to sobie garsonke kup, najlepiej taką z bazaru: tania i zawsze modna myślisz? a na Sylwestra się nadaje? jasne, za 30 lat też będzie się nadawała. Od razu weź większą ze 2 rozmiary to będzie jak przytyjesz...... tylko w tej knajpie chyba nie będzie dostepu do prysznica, a przy takiej garsonce -100% poliester -to tak średnio co godzinę by trzeba sie przemyć.. chyba że tańczyła nie będę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.12.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Ja myśle, jak Cie ludzie zobaczą to przepuszczą do zlewu bez kolejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 10.12.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 znalazłam ładne nie za ponure a za razem ciemne krawaty i nie w paski http://www.ballmani.pl/foto_sred/FD3_17144.jpg http://www.ballmani.pl/foto_sred/FD3_17143.jpg http://www.ballmani.pl/foto_sred/FD3_17137.jpg dostępne tutaj http://www.ballmani.pl/?k=katalog&w=&szukaj=&BI=0&BI_porc=0&x=a&d=53&d1=188&d2=&d3=&lg= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.12.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Czarna magia te krawaty dla mnie... Ale ja chodzilam kiedys w krawacie... Meski niby byl, ale w kwiatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 11.12.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Wpadłam się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.12.2009 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Dzień dobry Justynko -te krawaty faktycznie lepsze od "pasiastych".. ale ta cena .... w Sandomierzu krawat kupię za 20-30 zł... tym bardziej, że to w zasadzie ma być na 1 raz, bo do pracy małż chodzi "na luzie".. ale dzięki za podpowiedź a tak w ogóle to kawkę zrobiłam: http://www.urzadzamy.pl/zdjecia/KAWA_NA_LAWIE.jpg Siostra (starsza) zazyczyła sobie pod choinkę pidżamę "zimową" -co sądzicie o tej z Esotiq?: http://global.images5.fotosik.pl/272/d26df2fb34346ded.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts