wiolasz 10.03.2010 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Ale że wiesz że Kaśka wypłatę miała..? boskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.03.2010 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Ale że wiesz że Kaśka wypłatę miała..? boskie u mnie pisala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.03.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 aaa no tak, to co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.03.2010 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 wypłata już prawie wydana chrześnica ma Komunię w maju i zamówiłam rower na Allegro (bo potem zdrożeją ), no a resztę zabiera sobie PKO BP na kredyt domkowy A dla siebie to bym chciała jakąś fajową torebkę na wiosnę -najlepiej fioletową ale nic mi się nie podoba .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.03.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Patrz pani jakie to niesprawiedliwe kredyt tez schodzi z mojego konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.03.2010 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Co Wy wiecie o sprawiedliwosci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.03.2010 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Co Wy wiecie o sprawiedliwosci? a co? Ty tez splacasz z wlasnego konta? a ja jeszcze co miesiac wplacam kilka stow na fundusze no a potem sie Dejw dziwi ze moja pensja wystarcza tylko do jego wyplaty (ja mam 1go aon 10go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.03.2010 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Patrz pani jakie to niesprawiedliwe kredyt tez schodzi z mojego konta no niby tak... tylko z mężowego konta idą wszystkie inne raty (meble, agd itp..), on płaci wszystkie rachunki i on daje na życie (dla nas i dla psicy), więc już wolę taki podział wydatków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.03.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Co Wy wiecie o sprawiedliwosci? a co? Ty tez splacasz z wlasnego konta? a ja jeszcze co miesiac wplacam kilka stow na fundusze no a potem sie Dejw dziwi ze moja pensja wystarcza tylko do jego wyplaty (ja mam 1go aon 10go No jasne. I jeszcze wszystko do mieszkania. A na fundusze to juz mi nie starcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.03.2010 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Co Wy wiecie o sprawiedliwosci? a co? Ty tez splacasz z wlasnego konta? a ja jeszcze co miesiac wplacam kilka stow na fundusze no a potem sie Dejw dziwi ze moja pensja wystarcza tylko do jego wyplaty (ja mam 1go aon 10go No jasne. I jeszcze wszystko do mieszkania. A na fundusze to juz mi nie starcza. ja tam w fundusze nie wierzę -i tak wszystko padnie lepiej wydawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.03.2010 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Co Wy wiecie o sprawiedliwosci? a co? Ty tez splacasz z wlasnego konta? a ja jeszcze co miesiac wplacam kilka stow na fundusze no a potem sie Dejw dziwi ze moja pensja wystarcza tylko do jego wyplaty (ja mam 1go aon 10go No jasne. I jeszcze wszystko do mieszkania. A na fundusze to juz mi nie starcza. ja tam w fundusze nie wierzę -i tak wszystko padnie lepiej wydawać Chyba tak, ja teraz czekam, az mi odrosnie to, co juz mam i mi polecialo o 40% w dol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.03.2010 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Co Wy wiecie o sprawiedliwosci? a co? Ty tez splacasz z wlasnego konta? a ja jeszcze co miesiac wplacam kilka stow na fundusze no a potem sie Dejw dziwi ze moja pensja wystarcza tylko do jego wyplaty (ja mam 1go aon 10go No jasne. I jeszcze wszystko do mieszkania. A na fundusze to juz mi nie starcza. ja tam w fundusze nie wierzę -i tak wszystko padnie lepiej wydawać Chyba tak, ja teraz czekam, az mi odrosnie to, co juz mam i mi polecialo o 40% w dol. ano własnie.. moi rodzice też co-nieco wtopili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.03.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 moi tez wtopili, ale ja to traktuje jako inwestycje dlugoterminowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.03.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 moi tez wtopili, ale ja to traktuje jako inwestycje dlugoterminowa Ja też, ale nie wiem na co wpłacam. WIem że wpłacam Ja mam lepiej (jak już pracuję). Połowe biorę na życie, a drugą połowę do skrytki i jak chcę coś kupić sobie, albo najczęściej dziecku, to ze skrytki. Na wakacje tak nazbierałam połowę kasy w 3 miesiące ale teraz wydałam i pustka w skrytce.. Nie widziałyście ich może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.03.2010 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 hmm... ja to chyba za bardzo "puszczalska" jestem żeby coś odłożyć... a pasowałoby zacząć zbierać bo na wakacje sie w lipcu wybieramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.03.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Wiola chyba zaczne brac zCiebie przyklad i zaczne cos na boczku odkladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.03.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Ania, moja mama zawsze tak robiła i swoją kasę na swoje rzeczy miała dla nas na extra nieprzewidziane wydatki też Kachna, hmmm nie wyglądasz na taką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.03.2010 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Kachna, hmmm nie wyglądasz na taką grunt to dobry kamuflaż kurczę, ostatnio mam taki zapieprz w robocie że padam na pysk .. URLOPU!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.03.2010 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 zapraszam na śniadanie http://www.gastronauci.pl/uploads/Sense_sniadania.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.03.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 o taki prawie full english breakfast ja zrobilam jajko na mieko, twarozek, serki, wedlinka, pasztecik, pomidorek i ogoreczek i nutella na koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts