ss_michal 21.10.2010 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 do wszystkich zaglądających do portfela Kasi - więcej pokory, ludzie - nie znam szczegółów nie znam osób ktore sie wypowiadają, nie wiem jaka jest ich sytuacja, ale jak dla mnie to wychodzi z Was Polska żółć.......... dajcie już spokój,Kasia - 3maj sie -i remontuj szybko i pokazuj zdjęcia, co do scianki w kuchni - to ja bym zrobil tak jak bylo wczesniej - i tak jak np. ja mam - czyli od frontu scianka do komina - z przejsciem z hollu jakieś 100cm - bez drzwi oczywiscie, - przejscie bezposrednio od komina nie ma sensu od komina robic kawałka scianki, co do brodzika - to nie pomogę - no bo u nas zupełnie inaczej wybrnelismy z tego - tj. jak pamietasz drzwi wejsciowe przenieslismy, skasowalismy podcien i lazienka jest duzo wieksza - i dzieki temu jest w niej miejsce na wszystko, a co do mojego domku i wprowadzania - mamy male poslizgi, wykonczeniowcy co prawda juz skonczyli w sierpniu ale - schody ktore zamowilem w firmie z warszawy są do d... i do tego nie skonczone - wzieli zaliczke - zamontowali trepy i podstopnie - jeden trep skrzypi i ciezko go zerwac, - lakier kiepsko pomalowany - do barierki juz nie przyjadą bo rozwiazalem z nimi umowe - mieli wszystko zrobic do 31/08 a w paxdzierniku juz nie mieli mozliwosci zeby jakihs ludzi do mnie przyslac wiec sie wkurzylem i rozwiazalem umowe oczywiscie wiecej kassy ode mnie nie dostaną,do balustrady znalazlem juz innych magikow - ...z niczym nie mialem takich przejsc jak z tymi schodami ...no moze troche z kominkiem,licze ze najpozniej w grudniu sie przeprowadzimy.... powodzenia Kasiuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.10.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 (edytowane) do wszystkich zaglądających do portfela Kasi - więcej pokory, ludzie - nie znam szczegółów nie znam osób ktore sie wypowiadają, nie wiem jaka jest ich sytuacja, ale jak dla mnie to wychodzi z Was Polska żółć.......... dajcie już spokój, hm,... nie znasz szczegółw, nie znasz osób które się wypowiadają, nie wiesz jaka jest ich sytuacja ALE WIESZ, ŻE TO Z NAS WYCHODZI ZÓŁĆ !!!!!!!! baaa i to nam zalecasz więcej pokory? no to na przyszłość się może bardziej zorientuj w temacie zanim zaczniejsz komuś przytyki robić Edytowane 21 Października 2010 przez nitubaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.10.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Nitkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, bo Cie walne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.10.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 sorry , ale nie ja teraz zaczęłam.... ja bardzo lubie czytac wypowiedzi do bólu głupie w stylu gówno wiem, ale i tak wiem lepiej :evil: a wspomniana pokora mnie po prostu rozpierniczyła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ss_michal 22.10.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 (edytowane) sorry , ale nie ja teraz zaczęłam.... ja bardzo lubie czytac wypowiedzi do bólu głupie w stylu gówno wiem, ale i tak wiem lepiej :evil: a wspomniana pokora mnie po prostu rozpierniczyła... jeśli dobrze i szczegółowo przecyztałaś to co napisałem - zauważyłaś - że przyznałem, że nie znam sytuacji ani osób które sie wypowiadają, nie uważam jednak aby miał pisać głupoty - (.tutaj przez chwilę był obszerny tekst który jednak usunąłem - nie chce wchodzic z nikim w polemikę .....) - juz sie nie wypowiadam bo nie o to chodzi zeby sie klocic - to jest dziennik budowy Kachny więc niech ona działa i przywraca blask swojemu domkowi Edytowane 22 Października 2010 przez ss_michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 22.10.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Kasiu, widzę, że nie załamałaś się i dzielnie idziesz do przodu, to piękne - trzymam kciuki i czekam na kolejne fotorelacje! A tak na marginesie, pieniądze to nie wszystko - (pomijając ile to nerwów, pracy własnej i dobijających nieraz wyrzutów sumienia kosztuje) trzeba mieć jeszcze siłę żeby się po takim doświadczeniu podnieść, zmobilizować i odbudować to co zostało zniszczone - czego z całego serca Ci życzę. Pozdrawiam! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.10.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 jeśli dobrze i szczegółowo przecyztałaś to co napisałem - zauważyłaś - że przyznałem, że nie znam sytuacji ani osób nooo to piszesz, że nie znasz... ale wiesz, że zaglądają do portfela, a już na bank wiesz, ze wychodzi z nich (ludzi) żółć? jak dotąd Kaśki jeszcze nikt nie podsumowywał... i uważam, że nikt nie ma też do tego prawa.... dalej - nie znając osób, sytuacji przychodzisz tutaj, obrażasz innych i to właśnie tym innym nakazujesz POKORE a kim ty jestes? Ja jak czegoś nie wiem... to trzymam jęzor na wodzy, by mi ktos mojej niewiedzy nie raczył w sposób okrutny udowodnić . Wiesz jaki jest ze mną problem? że ja na temat tej powodzi, a zwłaszcza tego co sie działo po niej wiem za dużo.. sporo więcej niż przeciętny forumowicz i staram się pewne mity - choćby dotyczące pieniędzy o których pisałes wcześniej - obalać. i własnie dlatego na wyrażną telefoniczną prośbe Kaśki też modyfikowałam wpisy. No ale po co ja to pisze... przeciez ty tego nie wiesz... ale i tak wiesz, ze mam zółć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 22.10.2010 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Kochani -wybaczcie, ale ja juz nie wchodzę w żadne dyskusje.... Kasiu -michal_ss to mój "stary" Z45-owy znajomy, który gościł w naszym domku 2 razy -poniewaz sam buduje taki sam domek pod Warszawą Michal, Aga -dzięki za wsparcie.Nitka -Tobie tez dzięki chociażby za to, że tu jeszcze zaglądasz, chcociaż wiem, ze ten wątek działa na Ciebie jak "płachta na byka" Z nowości -styropian przyklejony, pociągnięty klejem i gruntem -z akrylem czekamy do wiosny. Teraz centralne juz uruchomione -więc domek sobie spokojnie czeka na dalszy etap prac (ale to już po zimie). Zdecydowaliśmy się zamówić ozonowanie budynku. Czytałam troche na ten temat w internecie -podobno ozonowanie wybija grzyby, bakterie i pleśnie skuteczniej niż chlor. Wczoraj był u nas pan z specjalistycznej firmy -koszt usługi to w naszym przypadku 700 zł/netto. Mają zacząć działać około wtorku Przy okazji pan pomierzył miernikiem wilgotności ściany -i okazało się, że już w zasadzie wyschły!!!! (to jest warunek do tego ozonowania). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 23.10.2010 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Witajcie weekendowo, gdyby ktoś tu zajrzał -zapraszam na kawę... ja spać nie mogę jak jestem sama w domu, więc głowa boli i kawa niezbedna:http://media.presso-polska.pl/wpisy/kawy-z-presso/rozne-kawy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.10.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 No to dlaczego jestes sama w domu, he? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 23.10.2010 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Hej malgos -bo mężul w Krk, a ja się nie wybrałam -rodzice są w santarium więc zwierzyny by nie miał kto żywić.... ale wybiorę się w listopadzie lub grudniu napewno -i się na mojito wproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.10.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Nooooooo to juz lece kupic miete. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 23.10.2010 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Nooooooo to juz lece kupic miete. no wstrzymaj sie troszkę -bo z suchą to chyba nie za dobre jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.10.2010 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 no wstrzymaj sie troszkę -bo z suchą to chyba nie za dobre jest W doniczce kupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 23.10.2010 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 W doniczce kupie. mi doniczka wystarcza na max 3 dni.... chyba że w krk większe mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.10.2010 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 mi doniczka wystarcza na max 3 dni.... chyba że w krk większe mają Czyli musisz sie pospieszyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 23.10.2010 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 eee.. teraz to nie dam rady -mycie grobów itp... a do mojito dajesz bacardi, czy jakikolwiek biły rum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.10.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 przyszlam na kawke, zaraz wpadaja znajomi na suszi, wiec kawa mi sie przyda Kasiu do "modżajto" każdy rum będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 23.10.2010 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 przyszlam na kawke, zaraz wpadaja znajomi na suszi, wiec kawa mi sie przyda O -hej Anja -a kto u Was suszi zawija? sami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.10.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 no, to bedzie moj debiut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts