Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nooo to piszesz, że nie znasz... ale wiesz, że zaglądają do portfela, a już na bank wiesz, ze wychodzi z nich (ludzi) żółć? jak dotąd Kaśki jeszcze nikt nie podsumowywał... i uważam, że nikt nie ma też do tego prawa....

dalej - nie znając osób, sytuacji przychodzisz tutaj, obrażasz innych i to właśnie tym innym nakazujesz POKORE :o

a kim ty jestes?

Ja jak czegoś nie wiem... to trzymam jęzor na wodzy, by mi ktos mojej niewiedzy nie raczył w sposób okrutny udowodnić .

Wiesz jaki jest ze mną problem? że ja na temat tej powodzi, a zwłaszcza tego co sie działo po niej wiem za dużo.. sporo więcej niż przeciętny forumowicz i staram się pewne mity - choćby dotyczące pieniędzy o których pisałes wcześniej - obalać. :-x

i własnie dlatego na wyrażną telefoniczną prośbe Kaśki też modyfikowałam wpisy.

No ale po co ja to pisze... przeciez ty tego nie wiesz... ale i tak wiesz, ze mam zółć :D

nitubaga,

dziękuję za Twoją odpowiedź,

obiecałem że nie będe już na niego odpowiadał w kwestii merytorycznej,

ale..

pokora by Ci się przydała - i trochę szacunku do innych - bo tak na marginesie w języku ludzi wykształconych przyjęło się, że jeśli się do kogoś zwracasz "Ty" to piszesz z dużej litery. - chyba, że Twóje literówki były zamierzone, to przykro mi tylko z tego powodu.

,

czyli zamiast białego jest ciemny, a zamiast limonki jabłko? i co? mięta i cukier trzcinowy?... dziwna mieszanka..

hortex czy tymbark ma taki napój, jabłkowo-miętowy, to połączenie smakuje całkiem nieźle, szczególnie w upalne dni, a z bacardi to już w ogóle :D

co do ciemnego rumu, ja absolutnie uwielbiam cuba libre czyli ciemny rum z coca-colą i limonką :) a jeśli chodzi o rumy to najlepsze są jednak z TAMTYCH stron, np. z Dominikany. Z ogólnodostępnych niezły jest old pascas i chyba tańszy nawet niż bacardi.... :)

nitubaga,

dziękuję za Twoją odpowiedź,

obiecałem że nie będe już na niego odpowiadał w kwestii merytorycznej,

ale..

pokora by Ci się przydała - i trochę szacunku do innych - bo tak na marginesie w języku ludzi wykształconych przyjęło się, że jeśli się do kogoś zwracasz "Ty" to piszesz z dużej litery. - chyba, że Twóje literówki były zamierzone, to przykro mi tylko z tego powodu.

,

jesli ktoś mnie nie zna, a tonem rozkaującym mówi m.in do mnie o mojej pokorze tudzież jej braku, i do tego jeszcze pomawia mnie o żółć... dla mnie jest "ty" ....

a szacunek dla ludzi to ja mam ... ale to ja decyduje dla kogo...

jesli ktoś mnie nie zna, a tonem rozkaującym mówi m.in do mnie o mojej pokorze tudzież jej braku, i do tego jeszcze pomawia mnie o żółć... dla mnie jest "ty" ....

a szacunek dla ludzi to ja mam ... ale to ja decyduje dla kogo...

masz babo tupet - i tyle w tym temacie

dobrze, że Cie nie znam - takich ludzi trzeba omijać z daleka,

Witam

Buduję w Kolbuszowej – więc odległość będzie stanowić problem.

Proszę więc o namiary na hurtownię w Rzeszowie (ewentualnie spawacza) oraz wymiary poręczy tz. grubość i wysokość słupków i tralek oraz poręczy oraz wymiary metalowych nakładek to zlecił bym wykonanie miejscowemu stolarzowi ([email protected]).

Z góry dziękuję.

ok, - zgadzam się z Twoimi argumentami koniec.,

nooo cieszę się że w końcu się udało :) i jak to napisałeś "ludzie wykształceni" jak już dojdą do wniosku że się mylili to mają w zywczaju przepraszać tych których obrazili.

Ale nie nie... wcale tego nie oczekuje...

Natomiast ciekawi mnie jedno... czy wszyscy, którzy śmią mieć zdanie inne od twojego... i głośno mówić, że nie zgadzają się z osądami które chętnie wygłaszasz...

to tupeciarze? !

hm...

chyba też się ciesze, że cie nie znam :D

Edytowane przez nitubaga