malgos2 23.10.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Kasia, ja daje bacardi, ale kazdy mozna dac, byle bialy byl. Z ciemnego tez mozna zrobic mojito ale inne - np. jablkowe. No ale Ty masz chyba uraz do jablek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.10.2010 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Kasia, ja daje bacardi, ale kazdy mozna dac, byle bialy byl. Z ciemnego tez mozna zrobic mojito ale inne - np. jablkowe. No ale Ty masz chyba uraz do jablek. no ja tez daję bacardi, ale z tym ciemnym to mnie zaintrygowałaś -przepis proszę na "jabłkowe mojito" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.10.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Nie moge teraz znalezc tego przepisu, ale podejrzewam, ze roznil sie tylko jablkiem i rumem, a z jasnym jak zrobisz tez bedzie trzepalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.10.2010 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Nie moge teraz znalezc tego przepisu, ale podejrzewam, ze roznil sie tylko jablkiem i rumem, a z jasnym jak zrobisz tez bedzie trzepalo. czyli zamiast białego jest ciemny, a zamiast limonki jabłko? i co? mięta i cukier trzcinowy?... dziwna mieszanka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.10.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Nooo jakos tak. A na stronie bacardi mozna znalezc taki przepis ale z bacardi apple. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ss_michal 25.10.2010 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 nooo to piszesz, że nie znasz... ale wiesz, że zaglądają do portfela, a już na bank wiesz, ze wychodzi z nich (ludzi) żółć? jak dotąd Kaśki jeszcze nikt nie podsumowywał... i uważam, że nikt nie ma też do tego prawa.... dalej - nie znając osób, sytuacji przychodzisz tutaj, obrażasz innych i to właśnie tym innym nakazujesz POKORE a kim ty jestes? Ja jak czegoś nie wiem... to trzymam jęzor na wodzy, by mi ktos mojej niewiedzy nie raczył w sposób okrutny udowodnić . Wiesz jaki jest ze mną problem? że ja na temat tej powodzi, a zwłaszcza tego co sie działo po niej wiem za dużo.. sporo więcej niż przeciętny forumowicz i staram się pewne mity - choćby dotyczące pieniędzy o których pisałes wcześniej - obalać. i własnie dlatego na wyrażną telefoniczną prośbe Kaśki też modyfikowałam wpisy. No ale po co ja to pisze... przeciez ty tego nie wiesz... ale i tak wiesz, ze mam zółć nitubaga, dziękuję za Twoją odpowiedź, obiecałem że nie będe już na niego odpowiadał w kwestii merytorycznej, ale.. pokora by Ci się przydała - i trochę szacunku do innych - bo tak na marginesie w języku ludzi wykształconych przyjęło się, że jeśli się do kogoś zwracasz "Ty" to piszesz z dużej litery. - chyba, że Twóje literówki były zamierzone, to przykro mi tylko z tego powodu. , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 25.10.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 czyli zamiast białego jest ciemny, a zamiast limonki jabłko? i co? mięta i cukier trzcinowy?... dziwna mieszanka.. hortex czy tymbark ma taki napój, jabłkowo-miętowy, to połączenie smakuje całkiem nieźle, szczególnie w upalne dni, a z bacardi to już w ogóle co do ciemnego rumu, ja absolutnie uwielbiam cuba libre czyli ciemny rum z coca-colą i limonką a jeśli chodzi o rumy to najlepsze są jednak z TAMTYCH stron, np. z Dominikany. Z ogólnodostępnych niezły jest old pascas i chyba tańszy nawet niż bacardi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.10.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 A ja wlasnie czytalam, ze cuba libre tez sie robi z jasnym, chociaz mnie ciemny nie przeszkadza bynajmniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.10.2010 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 nitubaga, dziękuję za Twoją odpowiedź, obiecałem że nie będe już na niego odpowiadał w kwestii merytorycznej, ale.. pokora by Ci się przydała - i trochę szacunku do innych - bo tak na marginesie w języku ludzi wykształconych przyjęło się, że jeśli się do kogoś zwracasz "Ty" to piszesz z dużej litery. - chyba, że Twóje literówki były zamierzone, to przykro mi tylko z tego powodu. , jesli ktoś mnie nie zna, a tonem rozkaującym mówi m.in do mnie o mojej pokorze tudzież jej braku, i do tego jeszcze pomawia mnie o żółć... dla mnie jest "ty" .... a szacunek dla ludzi to ja mam ... ale to ja decyduje dla kogo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.10.2010 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Dostałam dzisiaj od kolezanki "Motylka Szczęścia" i się nim z Wami podzielę http://foto0.m.onet.pl/_m/d77153e4b00e78dac1adbdabd0b12534,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.10.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.10.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 oczyma wyobraźni można sobie też od razu wyobrazić gąsieniczke z której on się "wykluł" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.10.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 oczyma wyobraźni można sobie też od razu wyobrazić gąsieniczke z której on się "wykluł" ...która wchodzi mu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ss_michal 26.10.2010 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 jesli ktoś mnie nie zna, a tonem rozkaującym mówi m.in do mnie o mojej pokorze tudzież jej braku, i do tego jeszcze pomawia mnie o żółć... dla mnie jest "ty" .... a szacunek dla ludzi to ja mam ... ale to ja decyduje dla kogo... masz babo tupet - i tyle w tym temacie dobrze, że Cie nie znam - takich ludzi trzeba omijać z daleka, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.10.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 powiedział ten co to niczego nie wiedząc, nikogo nie znając wygłaszał swoje sądy i domagał sie pokory OD INNCYH.... i to ja mam tupert? hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ss_michal 26.10.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 ok, - zgadzam się z Twoimi argumentami koniec., Kasiu, sorrki za eskalację wątku,- pomimo iż mnie prosilas o zakonczenie już dyskusji, przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cave10 26.10.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 WitamBuduję w Kolbuszowej – więc odległość będzie stanowić problem.Proszę więc o namiary na hurtownię w Rzeszowie (ewentualnie spawacza) oraz wymiary poręczy tz. grubość i wysokość słupków i tralek oraz poręczy oraz wymiary metalowych nakładek to zlecił bym wykonanie miejscowemu stolarzowi ([email protected]).Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.10.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 (edytowane) ok, - zgadzam się z Twoimi argumentami koniec., nooo cieszę się że w końcu się udało i jak to napisałeś "ludzie wykształceni" jak już dojdą do wniosku że się mylili to mają w zywczaju przepraszać tych których obrazili. Ale nie nie... wcale tego nie oczekuje... Natomiast ciekawi mnie jedno... czy wszyscy, którzy śmią mieć zdanie inne od twojego... i głośno mówić, że nie zgadzają się z osądami które chętnie wygłaszasz... to tupeciarze? ! hm... chyba też się ciesze, że cie nie znam Edytowane 27 Października 2010 przez nitubaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 27.10.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.10.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Kasiu... co tam porabiacie ?Jak postępy prac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts