kachna28 08.12.2010 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Cześć Kochani -tak dawno mnie nie było że prawie hasła zapomniałam.... Nie zagladam ostatnio na FM, bo u nas w zasadzie od wrzesnia nic się nie zmieniło. Mamy wymienione okna na parterze, ponownie załozone ocieplenie (jeszcze bez tynku). W domu na parterze SSZ -uruchomiliśmy centralne -i sobie spokojnie czekamy do wiosny. Na szczęście nawet okna od środka nie parują -a to już objaw, ze chyba nie ma wilgoci w ścianach i od marca-kwietnia, spokojnie bedzie mozna zaczynac wykończeniówkę Ekipy poumawiane, zostaje tylko czekać na wiosnę - a na razie mieszkamy sobie na starych "przedbudowlanych" śmieciach. Wczoraj trochę zabalowałam, bo koledze z pracy się córka urodziła, więc dzisiaj dochodze do siebie w domu,i po stanowiłam luknąć co na FM -tym bardziej, że wczoraj Malgos się do mnie odezwała -więc lecę sprawdzić co u Niej -Pozdrawiam Was cieplutko z deszczowego i pluchowego Sandomierza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.12.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Czesc Kasia, kiedy wpadniesz do mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.12.2010 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Kasia, dzieki za spotkanko i wpadaj czesciej. Milo bylo Cie zobaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.12.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 O Matko, naprawdę spotkałyście sie w Krakowie ? :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.12.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 No i nic nie piszą, zdjęć nie pokazujesz... choćby ociepleniem choćby domku w białej pierzynce....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 O Matko, naprawdę spotkałyście sie w Krakowie ? :D:D No widzisz, niektorzy mnie jeszcze lubia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.12.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 No widzisz, niektorzy mnie jeszcze lubia. eee tam lubią...niektórych zapraszasz chętniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 eee tam lubią...niektórych zapraszasz chętniej Ciebie zapraszalam ze 6 razy, wiec daruj sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.12.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Oj Małgoś, gdzieś Ci poczucie humoru uciekło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.12.2010 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 eee tam lubią...niektórych zapraszasz chętniej Ja sie sama "zaprosiłam" spotkałyśmy sie na kaffce -bo byłam z mężulem "przelotem" w krk -Wiolasz -mam nadzieję, że uda nam sie w przyszłym roku znowu spotkać w większym gronie! Arnika -dom jest żółty, a pierzynka wokoło biała, ale ogólnie nic ciekawego się nie dzieje. Zaczynam sie powoli rozglądać za płytkami do kuchni, kotłowni i wc, ale jeszcze nie mam żadnej koncepcji... napewno nie chcę już gresu polerowanego w kolorze jasny beż -bo przy jasminowych fugach -to niestety wiecznie brudna podłoga jest -szczególnie w holu i kuchni..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.12.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 I zapraszaj sie czesciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.12.2010 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Zapytam Was jeszcze co myślicie o pomyśle podłogi w kuchni i holu w kolorze szarym lub nawet grafitowym? Podłaga w salonie bedzie taka jak była -merbau, schody też te same, meble w kuchni i kominek też raczej bez zmian, drzwi wewnetrzne -orzech. Tu rzut na hol i kuchnię przed powodzią, czy zamiast tego bęzu ten szary tu spasuje?http://images8.fotosik.pl/169/fb14cb01d5950d45med.jpg http://images8.fotosik.pl/169/e4c92266e3bb2270med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.12.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Szary jak najbardziej, grafitowy juz chyba nie, do tego merbaua mogloby byc za ciemno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.12.2010 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 (edytowane) Myślałam o Nowej Gali Magma kolor 12 "jasny szary":http://www.sweethome24.pl/data/gfx/pictures/large/7/5/2857_1.jpgone mają fajną "fakturkę":http://www.pytanieomieszkanie.pl/uploads/zdjecia/NOwaGalaDwaKafleMagma.jpgjest jeszcze Affron z Paradyża -ale ich nie widziałam na żywo:http://www.plytki-ceramiczne.katowice.pl/a/paradyz/118/plytki_podlogowe_affron_3.jpg Edytowane 19 Grudnia 2010 przez kachna28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.12.2010 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Afrony ma Mysia... te ciemno grafitowe w holu - byłam, widziałam, macałam... wg mnie fajne płytki, ale ona ma to połączone z jasniejszym drewnem... mysle, że merbauem będzie ciemno, nawet jak ściany zostaną jasne czeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.12.2010 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 a jakby merbau dać po całości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.12.2010 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 a jakby merbau dać po całości? w kuchni też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.12.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 w kuchni jeśli miałyby być takie same meble i reszta niezmieniona w zamyśle, to dałabym jednak jasny jasny szary, ale jasny...ale w przedpokoju dałabym merbau, a co..szczególnie że macie wiatrołap i w razie pluchy i tak buty lądują tam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.12.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Affrony szare są ciemne... trochę mogły by być za ciemne.... Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.12.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Wigilijny wieczór - opłatek na stoleZapach potraw wśród płonących świec,Betlejemska Gwiazda mruganiem wesołymNiesie Ziemi swą niebiańską pieśń.Bóg miłością dusze rozświetlaI opłatek błogosławi biały,Wlewa pokój w nasze smutne sercaNarodzony dzisiaj Jezus mały.Niechaj ziemię rozśpiewa kolędaKażdy dom i każdego z nas,Niechaj piękne Bożonarodzeniowe ŚwiętaNiosą wszystkim betlejemski blask. Nitu http://wigilia.elk.pl/wp-content/uploads/2008/11/puiwppl.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts