anias34 06.06.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Witam:) sledze to forum bo tez mamy z mezem w palanach budowe tego domu(z45) ciekawa jestem jak Wam idzie:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.06.2011 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Witam anias34 U nas powolutku do przodu, glazurnik kończy układanie płytek, ale niestety zanosi nię na obsuwę: okazało się że zamówiliśmy za mało o jedną futrynę z DRE! i teraz 3 tygodnie oczekiwania -przez to nie można dokończyć płytek (to futryna do wc na parterze...). Poza tym stolarz od schodów i parkietu przyjdzie dopiero za 3-4 tygodnie (miał być w ub. tygodniu). Kominek już postawiony i podłączony -czekamy tylko na przyklejenie kamienia (po powodzi leżał u kamieniarza i był ponownie przeszlifowany). Tak wiec -jak dobrze pójdzie przeprowadzka -najwcześniej -w połowie lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.06.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 O ile dobrze pamietam, to ktos Ci mial zrobic parkiet za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.06.2011 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Malgos -ale ja juz kupiłam parkiet warstwowy 11mm, merbau z firmy Dąbex a "Ktoś" nie ma czegoś takiego w ofercie, a zreszta nie bedę "Kogoś" ciągnęła z drugiego końca Polski żeby mi przykleił 36 m. parkietu Co nie zmienia faltu że jestem "Komuś" wdzieczna za tę deklarację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.06.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Taaaa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.06.2011 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Sorry, że na razie nie wklejam fotek, obiecuję poprawę na razie mnie płytkarz wkurza, bo codziennie muszę domawiać płytek, bo wciąż mu ich brakuje (mimo, że wzięliśmy z "zapasem"), ale ponoć są "za twarde" i stąd duż odpadów. W tym. tygodniu pierwsze malowanie -standardowo -prawie wszedzie na biało, tylko jedna ściana w salonie i hol na poddaszu będą w kolorze "jesienna mgła" z Dekorala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.06.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 No i bardzo dobrze. A Twoj plytkarz to jak moje grzebki i barlinek. Zastanawiam sie, ile mieszkan oblecieli moimi deskami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anias34 12.06.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Ja z mezem dopiero jestesmy na samym poczatu tego wszystkiego, dopiero zalatwiamy pozwolenie na budowe. Ale Wy juz blizej konca wiec jeszcze troszke i bedziecie mieli z glowy:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maselko766 16.07.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 czesc wszystkim razem z żoną szukamy takiego projektu na nasza dzilke troche nietypowego bo dzialka ma 15m szer myslicie ze z45 spokojnie wejdzie ? i ciekaw jestem jak sie prezentuje domek w srodku moze ma ktos fotki chetnie zobacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 20.07.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Kasiu, co u Ciebie słychać? Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peceval 22.07.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 (edytowane) To ja się też przywitam. Ponad rok temu "zakochałam się" w domku prezentowanym przez Kachane28 i po długich poszukiwaniach zdecydowaliśmy że budujemy z45. Niestety plan miejscowy wymagał od nas paru zmian i w końcu stanęło na projekcie indywidualnym- wzorowanym na z45. Może nie wszyscy poznają że to ten sam dom ale my jesteśmy zadowoleni. Na razie mamy dużą dziurę w ziemi. A rzuty naszego domku wyglądają tak Edytowane 25 Lipca 2011 przez peceval Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 23.07.2011 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Witam wszystkich Nelli u nas bez zmian, mamy obsuwę z wykonawcami, płytki i malowanie skończone, ale stolarz od parkietu w salonie i schodów przyjdzie dopiero 4.08, i robota zajmie mu ok 3 tygodni. Montaż kuchni też na poczatku sierpnia, więc przeprowadzka najwczesniej przełom VIII-IX. maselko nasza działka ma 14,5 metra "szerokości" 9a raczej "wąskości" ) i domek wszedł bez problemu. My mamy wersję powiększoną Z45+ (wydłużoną o 90 cm od wersji podstawowej, metraż 133 m.kw.). Co do fotek -to link do nich jest w mojej stopce. Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.07.2011 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 O, fajnie, ze dalas znak zycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maselko766 24.07.2011 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 fajnie to wszystko wygląda a powiedz mi ile wam wyszedł stan surowy zamkniety? hehe a moze od Ciebie moglbym kupić projekt??? zawsze to taniej:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peceval 24.07.2011 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 http://img215.imageshack.us/img215/4337/rzuty11.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uciu 27.07.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 (edytowane) kachna28 mam nadzieje, że tam u Was wszystko w porządku?W Faktach znów był Sandomierz...Dziekuje, mieć co rok takie nerwy. Wątek ślędze odkąd pojawił się 1 post bo z45 to był nasz dom wybrany:) Edytowane 27 Lipca 2011 przez uciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groove 31.07.2011 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 kochani powiedzcie mi tak plus minus czy SSO zmiescimy sie w kwocie 100 tys wersja zwykła bez garaży lub wersja + 90 cm ? chcemy tez mieć piec na paliwo stale wegiel drzewo itp dzieki za odpowiedzregion malopolska czy ktos w okolicy krakowa ma wybudowany ten domek ? i mozna by go live zobaczyc ? dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peceval 02.08.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Nam panowie budowlańcy powiedzieli ( po znajomości) 40 tys. za robociznę. I to chyba nie dużo. Więc na materiał zostałoby 60 tys. Osobiście nie ryzykowałabym- chyba że tyle już bym miała w gotówce i wchodził by w grę późniejszy kredyt na skończenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maselko766 02.08.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 a może ktoś budował z45 w okolicach wrocka ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maselko766 05.08.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 a czy jest możliwość odwiedzić kogoś i zobaczyć domek na żywo ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts