kachna28 27.06.2008 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 hmmm coraz bardziej dajecie mi do myślenia -muszę zacząć notować jakie płytki mam do obmacania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 27.06.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 to ja jeszcze wtrącę trzy grosze... Te Tubądzin senso przypominają skórę (jak skórzana kanapa) a z inverno to numer 2 bo jest jeszcze taka bardziej beżowa, 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 27.06.2008 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 to ja jeszcze wtrącę trzy grosze... Te Tubądzin senso przypominają skórę (jak skórzana kanapa) brzmi interesująco... senso jeszcze nie macałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Hejka, to ja Właśnie wróciłam ze służbowej wycieczki do PIWet. Po drodze nawiedziłam moją ulubioną p. Małgosię ze sklepu z płytkami I tak: 1. Z Majoliką to namieszałam - te dekory z kolistą fakturą są tylko 20stki, sorki 2. Famme Tubądzin jest wycofana, co nie znaczy, że jak się uprzesz, to nie znajdziesz gdzieś końcówki - dużo nie potrzebujesz. Ale podobno już od dawna z nią były kłopoty 3. Jest Homme Tubądzin, bez problemów 4. Inverno jest jasny kremik. 5. A oglądałaś Sirocco z Tubądzina? Straszliwie mi się spodobało http://katalog.tubadzin.pl/s-sirocco4.jpg 25x36, fakturka wprawdzie jest bardzo delikatna w dotyku, ale jest. Za to te paski różnie załamują światło, więc wygląda ta fakturka na "głębszą" niż w rzeczywistości No i to jest płytka podstawowa, czyli cena normalna (u mnie 51,24/m2). Kolor biały-biały 6. Z krajówki jest jeszcze Fiori z Opoczna: http://www.opoczno.com/products/1630.jpg 25x35, jest lekko kremowa, ale to raczej taka złamana biel niż kolor No i tu też jest to płytka podstawowa (48,80). Wygląda bardzo fajnie Wiem, że te dwie ostatnie, to nie całkiem to co chciałaś - ale przy okazji obejrzyj je sobie. Mi to Sirocco zapadło straszliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 27.06.2008 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 A to Sirocco macałaś? jaki wymiar? kwiatki mi do kuchni nie podchodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Sirocco to nie tylko macałam, głaskałam też Wymiar ma 25x36 - więc Ci podchodzi. Na macanego fakturka jest wyraźnie wyczuwalna, ale różnica jest taka, jakby grubo farby nałożyli wzorkiem Może to nie brzmi zachęcająco, ale obejrzyj je koniecznie - bo w realu wyglądają o niebo lepiej - to jest chyba faktycznie kwestia farby, bo te wzorki załamują światło tak fajnie, czego na zdjęciu nie widać Z tymi kwiatkami też tak myślałam, ale skoro byłam, to obejrzałam i wrzuciłam przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 27.06.2008 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 A jakbym jednak się na Femme "zawzięła" to bez szans? dziwne, bo w najnowszym katalogu (papierowym) są.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 A na stronie firmowej już nie ma (a jeszcze niedawno były). Że bez szans, to nie - zawsze jest możliwość, że ktoś ma na magazynie jakąś resztkę jeszcze sprzed lat Ale obejrzyj je najpierw, zanim się zaweźmiesz - bo ja się naprawdę mocno nimi rozczarowałam Jeszcze zanim znalazłam Nuvole, to z internetu też o nich myślałam, jak zobaczyłam, to mi ręce opadły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 27.06.2008 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 a ja ich właśnie widziałam i "macałam" w jakimś markecie -jakiś miesiąc temu, tylko za cholerę nie mogę skojarzyć gdzie ! a byłam zarówno w Kielcach, jak i lublinie, Krakowie i Rzeszowie... to co? objazd przez pół Polski mam robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 a ja ich właśnie widziałam i "macałam" w jakimś markecie -jakiś miesiąc temu, tylko za cholerę nie mogę skojarzyć gdzie ! a byłam zarówno w Kielcach, jak i lublinie, Krakowie i Rzeszowie... to co? objazd przez pół Polski mam robić? Obdzwonić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 27.06.2008 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 myślę że ten kraków w poniedziałek nieco mi rozjaśni sytuację... znając życie to i tak kupię zupełnie co innego niż tu było wymienione i pokazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Pewnie tak Ale to i tak lepiej wiedzieć z góry, jaki jest wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 27.06.2008 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Dobra kobietki -dzisiaj koniec kursu -wracam do domku!!! poklikamy wieczorkiem -pa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 27.06.2008 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Wróciłam do domu a płytek do łazienki nie ma dzwonili z hurtowni, że podłogowych brakło i trzeba czekać do wtorku -to razem wszystkie przywiozą... na pocieszenie wkleję sobie zdjęcie marmuru na nasz kominek jeszcze nie jest zamówiony ale już niedługo! (wiolasz się chwali kominkiem to i ja mogę ). Oto Rainforest Brown: http://www.athenamarmor.pl/uploads/images/Wzory%20kamieni/Marmury/Rainforest%20Brown.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Te Rainforesty to wszystkie śliczne Ja już mam od dawna oblukane, ale nigdzie mi nie wlizł nawet kawalątek A płytkami się nie przejmuj - dowiozą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 27.06.2008 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 No wiadomo że dowiozą, w końcu dopóki nie dowiozą to kaski nie zobaczą a mnie zastanawia tylko, że żadna z was nawet nie zapytała co to za płytki wybrałam do górnej łazienki (przypominam, że zaczęło się od Bambusa, poprzez Inverno, Areniscę, Trawertino, Fiji, Aleksandrię -do.... ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 A co wybrałaś? Bo ja to się już pogubiłam całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 27.06.2008 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Teraz to figa! czekajcie do wtorku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Złośnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts