kachna28 05.03.2014 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 lomp gratuluję zamieszkania!!! No i koszty faktycznie -kosmicznie niskie!!!!! No szok! My budowaliśmy "gospodarczo", co prawda bez "rodzinnej firmy budowlanej" ale myślę że obecnie nasz domek to w takim standardzie jak mamy to jakieś 350-400 tys minimum.... No i pochwalam skorzystanie z moich pomysłów: okno nad schodami i garderoba w sypialni -rewelka!!! Zazdroszczę okna między kuchnią a salonem -u nas nie wchodziło w grę -wąska działka... Zastanawiam się gdzie Wy upchaliscie tą kotłownię!!? u nas gazowa kotłownio-pralnia ledwie się mieści B) No i wspomniany dodatkowy pokój na parterze -faktycznie -kwestia niespełnionych marzeń w tym domku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sopot7 11.03.2014 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 witam serdecznie.jak ja bym chciala taki stan surowy zamkniety oj chcialabym.u nas troche zmian czyli do przodu.projekt w domu w piatek spotkanie z archtektem.warunki przylaczy sa.kierownik budowy jest czeka w gotowosci.teraz tylko adaptacja projektu i zlozenie wniosku o pozwolenie na budowe.niby nic a tak wiele.mam cichutka nadzieje ze zajmie im to mniej niz 65ustawowych dni :confused:pozdrawiam sedecznie.aaaaaa pomysle nad oknem pod schodami fajna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skajler 03.04.2014 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 A czy ktoś budował lub posiada zdjęcia projektu Z45 a nie Z45+ chciałabym zobaczyć czy domek staje się dużo mniejszy wizualnie w wersji podstawowej. Chciałabym skorzystać z dopłaty MdM i niestety muszę mieć mniejszy metraż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 10.04.2014 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Kasiu, ja też już nie bywam na FM, ale wpadłam zobaczyć jak Wam się wiedzie i bardzo BARDZO się cieszę, że udało Wam się odbudować domek i że wszystko jest ok :) Pamiętam cały czas jak było... i naprawdę mega szacun za to co jest teraz. Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chemik666 03.05.2014 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Witam,dolaczam do grona budujacych Czy ktos ogrzewa ten dom tylko kominkiem ?Jak takie rozwiazanie sie sprawuje? Ktory metraz bank bierze pod uwage 105 m2 czy 119m2? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skajler 19.05.2014 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Dzień dobry? Jak tam postępy w budowie domku? Ja się nie mogę doczekać wbicia pierwszej łopaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chemik666 11.11.2014 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Wiam,ile jest m2 scian konstrukcyjnych?Budował moze ktos z Dryfixa?pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sopot7 18.01.2017 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 nie bylo mnie dwa lata domek stoi dach sciany okna scianki sa cala resztamna wiosne mala uwaga do projektu jak na dom jednorodzinny 120m to kuchnia troche mala ciasna ani otwarta ani zamknieta ja osobiscie zamurowalam no moze maz zamurowal:p sciane od kominka i mam zamknieta kuchnie to jedyna rzecz jak mi nie pasuje a reszta super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts