malgos2 04.07.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Hej! Rob, rob podlogowke w calym domu, wtedy bedzie mozna parapetowe nawet w grudniu zrobic i pokotem wszyscy na podlodze beda mogli spac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.07.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 No i koty uwielbiają podłogówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 No, to teraz prosimy zdjecie kotka na tej podlogowce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.07.2008 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Gratuluje podjecia decyzji. No i teraz bedziesz musiala wymyslec, jak to zrobisz, zeby zorganizowac parapetowe i jednoczesnie tak zabezpieczyc plytki, zeby Ci zadna z nas ich nie wydlubala... dlatego tak parapetówę Kasia planuje, żebym nie dojechała.... Nieprawda!! zaproszeni są wszyscy -nawet w wieku poniżej miesiąca A zresztą jak będzie dalej tak szło to parapetówa będzie chyba w okolicach listopada (może z imieninami Katarzyny 2w1? ) A co do zabezpieczania płytek -po prostu nie wpuszczę was do łazienki na górze ! Eeee tam, same wleziemy Cześć jedna zamydli oczy, druga wyskubie co trzeba.... trzecia wyniesie....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.07.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Hej... I gdzie ten kotek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.07.2008 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Hej... I gdzie ten kotek? jaki kotek? ja nie mam kotka! Witam po męczącym weekendzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Hej... I gdzie ten kotek? jaki kotek? ja nie mam kotka! Witam po męczącym weekendzie! No wlasnie o to chodzi, ze nie masz a masz miec!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.07.2008 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Ja chcę! BAAARDZO! Chyba postawię męża przed faktem dokonanym (ale to dopiero po przeprowadzce -czyli zimą )... tylko że ja nie lubię kotków zniewolonych -czyli "domkowych", a znowu samopas to u nas ryzyko zeżarcia przez sukę albo potracenia przez TIRa -niemiła perspektywa dla małego kotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Ja chcę! BAAARDZO! Chyba postawię męża przed faktem dokonanym (ale to dopiero po przeprowadzce -czyli zimą )... tylko że ja nie lubię kotków zniewolonych -czyli "domkowych", a znowu samopas to u nas ryzyko zeżarcia przez sukę albo potracenia przez TIRa -niemiła perspektywa dla małego kotka Z kotka potraconego przez TIRa niewiele raczej zostanie. To juz wole domkowego wyprowadzanego na spacery na smyczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.07.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 może pomożemy??? Poczekaj do parapetówy, my Ci kota w prezencie damy... mąż wtedy nie odmówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.07.2008 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Błagam! Nie przywoźcie mi kotka! jeśli się w ogóle zdecyduję to będzie brytyjczyk (Olga ma francuskiego to ja też chcę kota z Unii !) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.07.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 To ja mam francuskiego??? W papierach ma wpisane, że "europejski" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.07.2008 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Francuskiego masz -od Hiszpana dostałaś -już nie pamiętasz? Ja dzisiaj jestem happy bo skończyli rozkładać podłogówkę! teraz wyleweczka i za m-c podłogi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.07.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Zaraz od Was kota dostanę Będzie ogólnopolskoeuropejskointerkontynentalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.07.2008 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Tak wygląda moje marzenie:http://www.rufi-koty-brytyjskie.strefa.pl/img/galerie/Nasze_Koty/IMG_2693a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.07.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 A to jest brytyjski, a nie rosyjski niebieski (czy jak im tam)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.07.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 No dobra, nie jest Sprawdziłam i widzę różnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.07.2008 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Napewno brytyjski (zdjęcie pochodzi ze strony hodowli), mi też się zawsze te dwa rodzaje (rasy?) mylą ale rosyjski jest "szczuplejszy"-tak wygląda rosyjski: http://www.bluemaine.vip.interia.pl/de20.JPG A brytyjskie są też takiego koloru: http://www.rufi-koty-brytyjskie.strefa.pl/img/galerie/Nasze_Koty/40.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.07.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Brytyjskie mają puciatą buźkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.07.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Te brytyjskie sa gigantyczne. Ja jestem na etapie namawiania menza na kotka z tutejszego schroniska. Moze mi sie uda. Chcialabym troche wyrosnietego, zeby juz nie byl takim kiciusiem malym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts