kachna28 08.07.2008 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 malgos -a nie lepiej uratować jakiegoś bidulka z polskiego schroniska? w USa to napewno i tak mają lepiej a u nas sama wiesz jak jest Acha -cena takiego "koteczka" (brytyjczyka) to 1200zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.07.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 A mi się marzy taki Norweski Leśny: http://www.arwenaasgard.pets.pl/images/galeria/gal1d.JPG ale pewnie skończy się na kolejnym Europejskim BTW, doczytałam własnie, że już są zaklasyfikowane jako faktyczna, osobna rasa, zresztą często mylona z Brytyjskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.07.2008 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 On faktycznie wygląda na leśnego gdzie ty tam las znajdziesz? (czy Twoja kicia gorzej się czuje że szukasz następcy ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.07.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Tu maja niby maja lepiej w schroniskach, ale tylko dlatego, ze je usypiaja masowo, jesli nikt ich nie wezmie do ilustam tygodni. A tutejsze koty po prostu dluzej zyja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.07.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Moja kicia ostatnio leje po kątach, choć nigdy tego nie robiła Z tego powodu drugi kot odwołany do odwołania Tzn. dopóki z nią do ładu nie dojdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.07.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Moja kicia ostatnio leje po kątach, choć nigdy tego nie robiła Z tego powodu drugi kot odwołany do odwołania Tzn. dopóki z nią do ładu nie dojdę Moze ona wlasnie chcialaby jakiegos Norwega do towarzystwa i tak Ci o tym daje znac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.07.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Moja kicia ostatnio leje po kątach, choć nigdy tego nie robiła Z tego powodu drugi kot odwołany do odwołania Tzn. dopóki z nią do ładu nie dojdę Moze ona wlasnie chcialaby jakiegos Norwega do towarzystwa i tak Ci o tym daje znac? Już na tyle ją znam, że wiem, że nie o to jej chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.07.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Moja kicia ostatnio leje po kątach, choć nigdy tego nie robiła Z tego powodu drugi kot odwołany do odwołania Tzn. dopóki z nią do ładu nie dojdę Moze ona wlasnie chcialaby jakiegos Norwega do towarzystwa i tak Ci o tym daje znac? Już na tyle ją znam, że wiem, że nie o to jej chodzi Zla na Ciebie jest za cos, jesc jej dobrze nie dajesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.07.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Moja kicia ostatnio leje po kątach, choć nigdy tego nie robiła Z tego powodu drugi kot odwołany do odwołania Tzn. dopóki z nią do ładu nie dojdę Moze ona wlasnie chcialaby jakiegos Norwega do towarzystwa i tak Ci o tym daje znac? Już na tyle ją znam, że wiem, że nie o to jej chodzi Zla na Ciebie jest za cos, jesc jej dobrze nie dajesz? Nie wiem, czy nie postanowiła oznaczyć na stałe swojego terytorium Najgorsze, że robi w takich miejscach, że dopiero po jakimś czasie znajduję i podłoga do remontu w tym miejscu Od jakiegoś czasu mam spokój, ale z drugim kotem się jeszcze wstrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.07.2008 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 No wiec ja sobie mysle, ze dla baby lepszy kot jest niz kotka, bo one zazdrosne nieraz sa o facetow i wtedy rozne rzeczy dziwne robia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.07.2008 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Jakie dziwne rzeczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.07.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Jakie dziwne rzeczy? No ze potrafi Ci narobic do butow, czy wywalic wszystko z szuflady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.07.2008 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Jakie dziwne rzeczy? No ze potrafi Ci narobic do butow, czy wywalic wszystko z szuflady. To ja już chyba nie chcę kota.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.07.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Jakie dziwne rzeczy? No ze potrafi Ci narobic do butow, czy wywalic wszystko z szuflady. To ja już chyba nie chcę kota.... Toz mowie przecie, ze kotki tak moga robic, jak sa zazdrosne o faceta. Wez se kocura i bedzie najwyzej mezowi robil... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.07.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Jakie dziwne rzeczy? No ze potrafi Ci narobic do butow, czy wywalic wszystko z szuflady. To ja już chyba nie chcę kota.... Toz mowie przecie, ze kotki tak moga robic, jak sa zazdrosne o faceta. Wez se kocura i bedzie najwyzej mezowi robil... moja właśnie patrzy w monitor i próbuje kursor łapać... do butów jeszcze nie narobiła, już wogóle sporządniała i ma jedno miejsce do siku, nie tak jak przedtem tylko jeszcze te pobudki o 5tej rano.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.07.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Moja uczennica kupila sobie plaski monitor, siada do lekcji i nagle slysze takie luuuuuuuuuuup i wrzask: co robisz, glupi! A to kot, ktory zawsze wylegiwal sie na jej monitorze (zwyczajnym) chcial se znowu wskoczyc tylko glupi nie zanotowal, ze to plaski jest i przewrocil go tak skutecznie, ze w jednym miejscu obraz pekl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.07.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Moja uczennica kupila sobie plaski monitor, siada do lekcji i nagle slysze takie luuuuuuuuuuup i wrzask: co robisz, glupi! A to kot, ktory zawsze wylegiwal sie na jej monitorze (zwyczajnym) chcial se znowu wskoczyc tylko glupi nie zanotowal, ze to plaski jest i przewrocil go tak skutecznie, ze w jednym miejscu obraz pekl... ale dobre po polsku mu powiedziała?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.07.2008 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Czy to znaczy, że jeśli mam obecnie monitor niepłaski to planując kota raczej go na płaski nie wymieniać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.07.2008 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Moja uczennica kupila sobie plaski monitor, siada do lekcji i nagle slysze takie luuuuuuuuuuup i wrzask: co robisz, glupi! A to kot, ktory zawsze wylegiwal sie na jej monitorze (zwyczajnym) chcial se znowu wskoczyc tylko glupi nie zanotowal, ze to plaski jest i przewrocil go tak skutecznie, ze w jednym miejscu obraz pekl... ale dobre po polsku mu powiedziała?? Chyba mu po polsku wrzasnela, ale bylo juz za pozno. Kasiu, potencjal, ze kot bedzie Ci lezal na nieplaskim monitorze jest dosc duzy, wiec sie zastanow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.07.2008 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 A czy to dotyczy też odbiornika TV? bo obecnie posiadamy odbiornik 5cio letni -niepłaski, ale mój ukochany mąż licząc na jakąś rychłą poprawę naszego statusu materialnego raczył sobie przygotować zatykaną dziurkę w ścianie -na doprowadzenie okablowanie pod TV LCD To już widzę jak kot skacze na wysokość 2m aby się zdrzemnąć na mężowskim LCD Poniżej zamieszczam fotki dla potomnych przed ostatecznym zalaniem podłogowki na wieki (co nastąpi w pon. prawdopodobnie): http://images33.fotosik.pl/313/3e763bb1c496b100med.jpg http://images28.fotosik.pl/243/4baef8335625b430med.jpg http://images26.fotosik.pl/243/61f61343d85011c4med.jpg http://images25.fotosik.pl/242/4f1b77ec53d02226med.jpg http://images24.fotosik.pl/245/be229cd3726f1d56med.jpg http://images31.fotosik.pl/315/73d3d554459af03amed.jpg http://images31.fotosik.pl/315/5358a893bb3dc73amed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts