Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cały dół mam zdrapany, monsz jeszcze nie wie....

ufasz nam bardziej niż mężowi :D !

Ja to na razie o kotach czy rybach nie myslę, bo mnie ci cholerni wykonawcy wk...ają :evil: Mieli zalewać podłogówkę w ubiegły czw. i piątek, a wczoraj zadzwonili, że niewiadomo czy w przyszłym tyg. się pojawią :x (nabrali robót i taki efekt). A przecież zanim położymy drewno to ten beton musi porządnie wyschnąć! i do tego zanim cokolwiek położymy musimy przeprowadzić wygrzewanie podłogówki -a to trwa 21 dni bez przerwy -przez które nic nie zrobimy :evil: Wychodzi na to, że płytki i podłogi to dopiero wrzesień -październik! jak tak dalej pójdzie to nie wiem czy przed Bożym narodzeniem się wprowadzimy :cry: !!!

spokojnie, dopiero lipiec się zaczął, ja też o tej porze w tamtym roku jeszcze wylewek nie miałam 8)

No co Ty :o ! Nie wiedziałam! To skoro wam wyschły -to i mi powinny :) Dzięki -pocieszyłaś mnie!

Acha -utek76 wrzucił fotkę swoich umywalek z Alabastrino, piekne są (ja też tak będę miała, z tym że nablatowe :) !):

http://img395.imageshack.us/img395/9804/50896684vp5.jpg

http://img395.imageshack.us/img395/7671/68594938tv0.jpg

Ty już nie pokazuj tej łazienki lepiej...

bo ja jestem zdolna do wielu rzeczy a jak tak mąż pewnego dnia wróci z pracy i zobaczy, że płytki zerwałam....

u siebie oczywiście 8) :lol:

I do zamontowania pokażesz pudło zerwanych u Kasi? :o :lol: