malgos2 16.07.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Dobrze, ze ja mam wszystko biale, nie musze sie kolorkami przejmowac. Kasia - wez wyluzuj, nikt Ci nie bedzie porownywal kolorow stolarki z drzwiami. A nawet jak bedzie to... kij mu w oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.07.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Jakbym robiła teraz, to też wszystko białe Nie powiem, moje drzwi bardzo mi się podobają, ale w międzyczasie spodobały mi się białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.07.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Albo proponuje kupic drzwi biale i znam kogos, kto Ci zaimituje kazde drewno. Tylko cenowo to troszke drozej wyjdzie. e tam drożej... Małgosia mensza weźmie pod pachę zamiast kota i zrobimy Ci prezent na parapetówę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.07.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 No pienkna!!! Dziękuję! tak więc jak przyjedziecie -to możecie jeść jak świnki Nam 2 razy powtarzac nie trzeba! to może to jeszcze przemyślę ... za późno zmywara piękna muszę zapamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.07.2008 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Albo proponuje kupic drzwi biale i znam kogos, kto Ci zaimituje kazde drewno. Tylko cenowo to troszke drozej wyjdzie. e tam drożej... Małgosia mensza weźmie pod pachę zamiast kota i zrobimy Ci prezent na parapetówę Ale moj monsz mowi, ze tylko za pieniadze potrafi dobra robote zrobic. Za darmo to nie to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.07.2008 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Ale moj monsz mowi, ze tylko za pieniadze potrafi dobra robote zrobic. Za darmo to nie to samo... Malgos -to jak bedę drugi dom budowała to wykorzystem męża Twego (może nawet za pieniądze ) Aniu -dzięki za pochwałę zmywarki! mam nadzieję że będzie równie dobrze myła jak wygląda Na razie czekam na kuriera (w pon. jak dojedzie -to oblewamy zakup!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.07.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Albo proponuje kupic drzwi biale i znam kogos, kto Ci zaimituje kazde drewno. Tylko cenowo to troszke drozej wyjdzie. e tam drożej... Małgosia mensza weźmie pod pachę zamiast kota i zrobimy Ci prezent na parapetówę Ale moj monsz mowi, ze tylko za pieniadze potrafi dobra robote zrobic. Za darmo to nie to samo... I Ty się na to godzisz??!! Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Albo proponuje kupic drzwi biale i znam kogos, kto Ci zaimituje kazde drewno. Tylko cenowo to troszke drozej wyjdzie. e tam drożej... Małgosia mensza weźmie pod pachę zamiast kota i zrobimy Ci prezent na parapetówę Ale moj monsz mowi, ze tylko za pieniadze potrafi dobra robote zrobic. Za darmo to nie to samo... I Ty się na to godzisz??!! Dzień doberek No tak myslalam, ze Hiszpan powinien sie znalezc w awatarku i nawet juz kombinowalam, jak tu napisac do ponurego, zeby Ci go wkleil! Godze sie, godze, dajemy sobie duzo wolnosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.07.2008 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 No tak myslalam, ze Hiszpan powinien sie znalezc w awatarku i nawet juz kombinowalam, jak tu napisac do ponurego, zeby Ci go wkleil! Ja to myślałam raczej o takim Hiszpanie http://www.biography.com/biography/images/episode_images/banderas_antonio_320x240.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 A ja myslalam o jakims takim mniej doslownym. Ale ten tez niczego sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.07.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 No tak myslalam, ze Hiszpan powinien sie znalezc w awatarku i nawet juz kombinowalam, jak tu napisac do ponurego, zeby Ci go wkleil! Ja to myślałam raczej o takim Hiszpanie http://www.biography.com/biography/images/episode_images/banderas_antonio_320x240.jpg No masz Babie nie dogodzisz Chciałyście Hiszpana, to macie - też źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 No mowie, ze ja myslalam o mniej doslownym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.07.2008 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 No masz Babie nie dogodzisz Chciałyście Hiszpana, to macie - też źle? no takim to już byś dogodziła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.07.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 No masz Babie nie dogodzisz Chciałyście Hiszpana, to macie - też źle? no takim to już byś dogodziła.... To wklej go sobie do awatarka - odstąpię bez dopłaty Hiszpańczyk zresztą tymczasowy - mam plana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.07.2008 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Hiszpańczyk zresztą tymczasowy - mam plana ja mówiłam o tym "zdjęciowym" a co to zaplan -bo już się zaczynam bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.07.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Hiszpańczyk zresztą tymczasowy - mam plana ja mówiłam o tym "zdjęciowym" a co to zaplan -bo już się zaczynam bać I słusznie Też mówiłam o zdjęciowym, ja go raczej nie wykorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Hiszpańczyk zresztą tymczasowy - mam plana ja mówiłam o tym "zdjęciowym" a co to za plan -bo już się zaczynam bać O matko, teraz bedziemy cale w nerwach palce obgryzaly! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.07.2008 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Tylko żebyś nie odwaliła jakiegoś numeru -bo Cię z foruma wyrzucą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.07.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Hiszpańczyk zresztą tymczasowy - mam plana ja mówiłam o tym "zdjęciowym" a co to za plan -bo już się zaczynam bać O matko, teraz bedziemy cale w nerwach palce obgryzaly! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.07.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Tylko żebyś nie odwaliła jakiegoś numeru -bo Cię z foruma wyrzucą Moi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts