kachna28 19.07.2008 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Ja ostatnio czytałam o jakimś mieście w Rosji, gdzie w czerwcu wypada jakieśtam ich święto -i która kobieta urodzi dziecko w ten dzień -dostaje kasę, samochód i lodówkę Bo tam jest niski przyrost i burmistrz taki hojny! Nawet 9 m-cy wcześniej -w połowie września przypada dzień wplny od pracy -aby mieszkańcy "pracowali" dla dobra ogółu nad wzrostem demograficznym ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Ukrainiec, Rosjanin, Bialorusin, Litwin czy... Chinczyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.07.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Ukrainiec, Rosjanin, Bialorusin, Litwin czy... Chinczyk? Chińczyk odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Ukrainiec, Rosjanin, Bialorusin, Litwin czy... Chinczyk? Chińczyk odpada Musialby byc Chinczyk - olbrzym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.07.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Ukrainiec, Rosjanin, Bialorusin, Litwin czy... Chinczyk? Chińczyk odpada Musialby byc Chinczyk - olbrzym. Tam dopiero miałabym problem z ciuchami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Ukrainiec, Rosjanin, Bialorusin, Litwin czy... Chinczyk? Chińczyk odpada Musialby byc Chinczyk - olbrzym. Tam dopiero miałabym problem z ciuchami Nie musialabys sie zaraz przeprowadzac. Wprawdzie stadion im zabrali, ale moze jakas inna robote by znalazl w Wawie. Tylko musialabys mu buty na koturnach sprawic i git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.07.2008 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Mi się na Litwie podobało -ja wybieram Litwina -tylko jak ja się z nim dogadam... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Mi się na Litwie podobało -ja wybieram Litwina -tylko jak ja się z nim dogadam... ? Jak bedziesz miala szczescie, bedzie mowil po polsku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.07.2008 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Dziewczyny -stawiam! właśnie zauważyłam że mi LIDER strzelił !!! http://www.sklep-ballantines.pl/sklep/img/product_1145010417_1938211444_chopin_czysta_520.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 No to moje GRATULACJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.07.2008 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Dzięki! ale Was i tak nie dogonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.07.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Przyłączam się do gratulacji I pół literka liderka dla Liderki http://www.polmos.bialystok.pl/produkty/lider.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 20.07.2008 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Jutro "NAPEWNO" przyjdą robić ostateczne wylewki! (zalewanie podłogówki). Ma im zejść 2 dni. Potem moment (ok tygodnia) na związanie betonu -i chyba zacznie się układanie płytek (ściennych na razie). Podłogi -zarówno ceramika, jak i deski -poczekają do września, bo po powrocie z urlopu (ok 10ego sierpnia) musimy zrobić wygrzewanie podłogówek (21 dni). Ok 15ego sierpnia przychodzi ekipa od elewacji. Po wylewkach zaczniemy się rozglądać za kamieniem na kominek, drzwiami wewn. i być może pomiar mebli kuchennych (ale dwie ostatnie pozycje przewyższają nasz budżet -więc to jeszcze znak zapytania ). No ale najważniejsze -że w końcu coś zaczyna się dziać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.07.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 I to jak się dziać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 20.07.2008 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 UWAGA! Pojawiła się nowa koncepcja płytek do kuchni -tym razem 10x10cm Imola Blown (białe): http://www.blutech.iq.pl/glazura_sklep/images/product_images/info_images/10947_0.jpg A tu super aranżacja: http://www.cermag.com.pl/pl/k_imola_blown.php Z tym, że białe występują tylko w jednym sklepie internetowym i kosztują 91,50zl/metr. W Plusku są -po 65zl/metr -ale beżowe ... Napisałam do nich maila czy by nie ściągnęli white -zobaczymy co napiszą... Co do tych "dekorków" -mąż się nimi zachwyca -ale 1szt kosztuje 9,80zl A tych dekorków w takim układzie to by mi w cholerę poszło (kuchnia ma w sumie 7m "długości" ściany nad blatem...). Zobaczymy co napiszą z Pluska -bo ich też o dekorki pytałam. Co w ogóle o nich sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.07.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Kasiu, mi się wydaje, że jeszcze niedawno były i białe w plusku Jeśli tylko są w fabryce, to oni Ci je na pewno ściągną - mi tak ściągnęli te moje czerwone i zielone, mimo że potrzebowałam malutko. Też ich nie mieli na stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 20.07.2008 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Kasiu, mi się wydaje, że jeszcze niedawno były i białe w plusku Jeśli tylko są w fabryce, to oni Ci je na pewno ściągną - mi tak ściągnęli te moje czerwone i zielone, mimo że potrzebowałam malutko. Też ich nie mieli na stronie tylko żeby nie po 90zł ... A co do dekorów -mąż strasznie chce mieć coś w kolorze stal lub chrom. Może by zrobić jak ma onna: http://images30.fotosik.pl/241/5d331e2e6be344bc.jpg Tylko dać 2 pionowe paski np z takiego dekorku (zamiast tych z Imoli "punkcikowych") -to Paradyż Victoria (zawsze trochę taniej ): http://www.paradyz.com.pl/images/products/big/001846.jpg Co sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.07.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Mi ściągnęli w tej samej cenie, jak te co już mieli na stronie Więc się nie martw na zapas Ten dekorek fajny, dużo lepszy od tych punkcików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 20.07.2008 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Ten dekorek fajny, dużo lepszy od tych punkcików No i on kosztuje 9,50szt -a ma 40cm długości! a tamte są po tyle samo -a tylko 10cm Myślisz, że on by w ogóle pasował do ej Imoli Blown? Cholera boję się trochę zamawiać tą Imolę tak w "ciemno". Żeby nie było tak jak z Polcolorit-em, na zdjęciu lux, a na żywo -dno Jak zwykle nie ma gdzie "obmacać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.07.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Cholera, w ciemno bym nie zamawiała Ja zamówiłam w plusku, ale je najpierw dokładnie obmacałam u siebie Gdzies w Krakowie ich nie dają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts