kachna28 20.07.2008 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Gdzies w Krakowie ich nie dają? Do krakowa się już nie wybieram (mąż chyba by się ze mną w końcu rozwiódł, bo w ciągu ostatnich 2 m-cy byłam tam jakieś 6-7 razy ). Ale w Tarnobrzegu (12 km ode mnie) mają wystawkę Imoli, ale nie wiem czy akurat Blown... Twoje łazieneczkowe tam widziałam, ale kuchennych sobie nie przypominam. trudno -musze podjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.07.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Gdzies w Krakowie ich nie dają? Do krakowa się już nie wybieram (mąż chyba by się ze mną w końcu rozwiódł, bo w ciągu ostatnich 2 m-cy byłam tam jakieś 6-7 razy ). Ale w Tarnobrzegu (12 km ode mnie) mają wystawkę Imoli, ale nie wiem czy akurat Blown... Twoje łazieneczkowe tam widziałam, ale kuchennych sobie nie przypominam. trudno -musze podjechać A zadzwoń chociaż, czy je mają - co będziesz w ciemno jechać? Ja się mogę u nas rozejrzeć, czy gdzieś ich nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 20.07.2008 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 A zadzwoń chociaż, czy je mają - co będziesz w ciemno jechać? Ja się mogę u nas rozejrzeć, czy gdzieś ich nie ma Nie jest daleko -podjadę (chociaż wątpię czy są...) Ale jakbyś mogła to rzuć okiem -pliz Chodzi mi głównie o to, żeby były matowe, i czy mają jakąś wyczuwalną fakturkę, i czy ten biały to jest biały-biały, czy też jakiś beżowawy, czy szarawy, czy żółtawy Sorry za mieszanie -ale już Ty wiesz o co mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.07.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 A zadzwoń chociaż, czy je mają - co będziesz w ciemno jechać? Ja się mogę u nas rozejrzeć, czy gdzieś ich nie ma Nie jest daleko -podjadę (chociaż wątpię czy są...) Ale jakbyś mogła to rzuć okiem -pliz Chodzi mi głównie o to, żeby były matowe, i czy mają jakąś wyczuwalną fakturkę, i czy ten biały to jest biały-biały, czy też jakiś beżowawy, czy szarawy, czy żółtawy Sorry za mieszanie -ale już Ty wiesz o co mi chodzi Żaden problem, rozejrzę się z przyjemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 20.07.2008 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Żaden problem, rozejrzę się z przyjemnością DZIĘKI!!! To za fatygę: http://www.eurogift.pl/big2/eko%20otw.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.07.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Mniam Ty to wiesz, jak mnie podejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.07.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Kasia, poczekaj z tymi plytkami az do Krakowa przyjade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.07.2008 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Kasia, poczekaj z tymi plytkami az do Krakowa przyjade. A czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.07.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Kasia, poczekaj z tymi plytkami az do Krakowa przyjade. A czemu? Zebym Ci je mogla sprawdzic zanim przyjedziesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.07.2008 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Coś Ty -ja mam nadzieję że za tydzień -dwa, zaczną układać! Poczekam co Olga "wymaca" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.07.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Eeeeeee. No dobra. Pozwalam w takim razie nie czekac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.07.2008 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Eeeeeee. No dobra. Pozwalam w takim razie nie czekac. Dzięki za tę łaskę ! Ja dzisiaj byłam w jedynym w promieniu 50km sklepie w którym jest Imola -ale oczywiście Blown nie mieli Ale dziura ku..a!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.07.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Bo sobie wymyslilas jakies cuda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.07.2008 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Dzisiaj usiłowałam na podstawie próbki 3x3cm wybrać kolor tynku akrylowego na CAŁY DOM Wstępnie wybraliśmy Ceresit "kamyczek" 1,5mm kolor Floryda FL2. Oczywiście nie ma go gdzie zobaczyć "na żywo", ale od czego jest inet Znalazłam fotki domków z tym tynkiem: http://www.docieplenia.com.pl/img/34a7ecfb_large.jpg http://www.docieplenia.com.pl/img/3810f99c_large.jpg http://www.docieplenia.com.pl/img/e0dc255d_large.jpg I co? ładny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.07.2008 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Bo sobie wymyslilas jakies cuda... Odezwała się ta, co to chce mieć "ZWYKŁY" beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.07.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Bo sobie wymyslilas jakies cuda... Odezwała się ta, co to chce mieć "ZWYKŁY" beton Ktora? Szczerze mowiac mnie sie bardziej podoba taki kolorek jak masz w awatarku (czyli bialy ). Ale moze ten tez ladny, nie znam sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.07.2008 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Szczerze mowiac mnie sie bardziej podoba taki kolorek jak masz w awatarku (czyli bialy ). Ale moze ten tez ladny, nie znam sie... W avatarku wygląda fajnie -bo ma też elementy drewna na elewacji - a ja nie chcę bo to zabawa z zabezpieczaniem i malowaniem co kilka lat. Poza tym, jak się ma 20m od domku trasę którą śmiga 40 TIRów na godzinę, a za płotem skład węgla -to biel byłaby szaleństwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.07.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Szczerze mowiac mnie sie bardziej podoba taki kolorek jak masz w awatarku (czyli bialy ). Ale moze ten tez ladny, nie znam sie... W avatarku wygląda fajnie -bo ma też elementy drewna na elewacji - a ja nie chcę bo to zabawa z zabezpieczaniem i malowaniem co kilka lat. Poza tym, jak się ma 20m od domku trasę którą śmiga 40 TIRów na godzinę, a za płotem skład węgla -to biel byłaby szaleństwem No tak. Na tym ostatnim zdjeciu - w polaczeniu z bialym dachem podoba mi sie najbardziej. To srodkowe tez OK. To pierwsze troche za ciemne wyszlo w sumie. A Ty jaki masz dach? Bo okna to wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.07.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Albo proponuje kupic drzwi biale i znam kogos, kto Ci zaimituje kazde drewno. Tylko cenowo to troszke drozej wyjdzie. e tam drożej... Małgosia mensza weźmie pod pachę zamiast kota i zrobimy Ci prezent na parapetówę Ale moj monsz mowi, ze tylko za pieniadze potrafi dobra robote zrobic. Za darmo to nie to samo... no jak za darmo?? przeca się zrzucimy trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.07.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 mi się też na tym pierwszym zdjęciu jakiś taki wydaje... za zółty? a tak to ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts