Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Gdzies w Krakowie ich nie dają?

Do krakowa się już nie wybieram (mąż chyba by się ze mną w końcu rozwiódł, bo w ciągu ostatnich 2 m-cy byłam tam jakieś 6-7 razy :) ). Ale w Tarnobrzegu (12 km ode mnie) mają wystawkę Imoli, ale nie wiem czy akurat Blown... Twoje łazieneczkowe tam widziałam, ale kuchennych sobie nie przypominam. trudno -musze podjechać :roll:

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gdzies w Krakowie ich nie dają?

Do krakowa się już nie wybieram (mąż chyba by się ze mną w końcu rozwiódł, bo w ciągu ostatnich 2 m-cy byłam tam jakieś 6-7 razy :) ). Ale w Tarnobrzegu (12 km ode mnie) mają wystawkę Imoli, ale nie wiem czy akurat Blown... Twoje łazieneczkowe tam widziałam, ale kuchennych sobie nie przypominam. trudno -musze podjechać :roll:

A zadzwoń chociaż, czy je mają - co będziesz w ciemno jechać?

Ja się mogę u nas rozejrzeć, czy gdzieś ich nie ma :roll:

Nie jest daleko -podjadę (chociaż wątpię czy są...) Ale jakbyś mogła to rzuć okiem -pliz :oops: Chodzi mi głównie o to, żeby były matowe, i czy mają jakąś wyczuwalną fakturkę, i czy ten biały to jest biały-biały, czy też jakiś beżowawy, czy szarawy, czy żółtawy :) Sorry za mieszanie -ale już Ty wiesz o co mi chodzi :)

Nie jest daleko -podjadę (chociaż wątpię czy są...) Ale jakbyś mogła to rzuć okiem -pliz :oops: Chodzi mi głównie o to, żeby były matowe, i czy mają jakąś wyczuwalną fakturkę, i czy ten biały to jest biały-biały, czy też jakiś beżowawy, czy szarawy, czy żółtawy :) Sorry za mieszanie -ale już Ty wiesz o co mi chodzi :)

Żaden problem, rozejrzę się z przyjemnością :lol:

Dzisiaj usiłowałam na podstawie próbki 3x3cm wybrać kolor tynku akrylowego na CAŁY DOM :evil: Wstępnie wybraliśmy Ceresit "kamyczek" 1,5mm kolor Floryda FL2. Oczywiście nie ma go gdzie zobaczyć "na żywo", ale od czego jest inet :wink: Znalazłam fotki domków z tym tynkiem:

http://www.docieplenia.com.pl/img/34a7ecfb_large.jpg

http://www.docieplenia.com.pl/img/3810f99c_large.jpg

http://www.docieplenia.com.pl/img/e0dc255d_large.jpg

I co? ładny? :)

Szczerze mowiac mnie sie bardziej podoba taki kolorek jak masz w awatarku (czyli bialy :lol: :lol: :lol: ). Ale moze ten tez ladny, nie znam sie... :roll:

W avatarku wygląda fajnie -bo ma też elementy drewna na elewacji - a ja nie chcę bo to zabawa z zabezpieczaniem i malowaniem co kilka lat. Poza tym, jak się ma 20m od domku trasę którą śmiga 40 TIRów na godzinę, a za płotem skład węgla -to biel byłaby szaleństwem :)

Szczerze mowiac mnie sie bardziej podoba taki kolorek jak masz w awatarku (czyli bialy :lol: :lol: :lol: ). Ale moze ten tez ladny, nie znam sie... :roll:

W avatarku wygląda fajnie -bo ma też elementy drewna na elewacji - a ja nie chcę bo to zabawa z zabezpieczaniem i malowaniem co kilka lat. Poza tym, jak się ma 20m od domku trasę którą śmiga 40 TIRów na godzinę, a za płotem skład węgla -to biel byłaby szaleństwem :)

No tak. Na tym ostatnim zdjeciu - w polaczeniu z bialym dachem podoba mi sie najbardziej. To srodkowe tez OK. To pierwsze troche za ciemne wyszlo w sumie. A Ty jaki masz dach? Bo okna to wiem.

Albo proponuje kupic drzwi biale i znam kogos, kto Ci zaimituje kazde drewno. :roll: :roll: :roll: Tylko cenowo to troszke drozej wyjdzie. 8)

e tam drożej...

Małgosia mensza weźmie pod pachę zamiast kota i zrobimy Ci prezent na parapetówę 8)

:lol: :lol: :lol: :lol:

Ale moj monsz mowi, ze tylko za pieniadze potrafi dobra robote zrobic. Za darmo to nie to samo... :lol: :lol: :lol:

no jak za darmo??

przeca się zrzucimy trochę 8)