kachna28 21.07.2008 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Dach tradycyjny -czyli czerwony "ceglasty" : http://www.waszdach.pl/images/braas/celtycka.jpg -dodatki -czyli kominy i w przyszlości cokół -z klinkieru. Oto wczorajsze foto domku (jeszcze "gołego" ): http://images26.fotosik.pl/252/bf71e40505e28e39med.jpg A to moja ukochana psinka -WIKA w ferworze zabawy : http://images33.fotosik.pl/327/ff6ab37c1494d7cbmed.jpg http://images28.fotosik.pl/253/46740753f2aeb1d1med.jpg http://images26.fotosik.pl/252/d4b72af3cc06ab9emed.jpg http://images26.fotosik.pl/252/f5341eccc7620392med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.07.2008 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 mi się też na tym pierwszym zdjęciu jakiś taki wydaje... za zółty? a tak to ładny a bo on na każdym zdjęciu inaczej wygląda Chodziło mi o "ciepły" odcień -napewno nie typową "cytrynkę", bardziej coś żółto-beżowego Zobaczymy jak to wyjdzie na ścianie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.07.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 mi się też na tym pierwszym zdjęciu jakiś taki wydaje... za zółty? a tak to ładny a bo on na każdym zdjęciu inaczej wygląda Chodziło mi o "ciepły" odcień -napewno nie typową "cytrynkę", bardziej coś żółto-beżowego Zobaczymy jak to wyjdzie na ścianie ? Szkoda, ze strona przeskoczyla, bo teraz nie widac, jak Twoj domek z tym kolorkiem. Ale mysle, ze u Ciebie wszystko jest po jasnej stronie, wiec powinno ladnie byc. Tylko wez nie dawaj takiego ciemnego dolu... A psiunia sliiiiiiiiiczna. Dawaj wiecej fotek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.07.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 psinka cudo jak idzie ten kolor w beż, to dla mnie będzie dobry żółte elewacje po jakimś czasie sie robią nieładne, dziwnie płowieje taki kolor ale zdjęcie napewno nie odda rzeczywistego koloru, więc nie przejmuj się naszymi opiniami, na żywo zazwyczaj wygląda inaczej. Po za tym wystarczy jeden ton w tą czy w tamtą i już kolor się zmienia na ładniejszy lub brzydszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.07.2008 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Hej hej dotarłam W skrócie: pies najpiękniejszy ze wszystkiego co masz (męża jeszcze co prawda nie widziałam ) domek wyszedł superowy, kolorek ten ostatni z trzech wg mmnie. Ale biała podbitka przy takich warunkach wokół prosi się o pistolet przy skroni. Zmywarka piękna. Dekory do kuchni- nie mam pojęcia bo takie inox to nie moje tematy-nie lubię nic stalowego. No i najważniejsze: fryzura pikna!! wyglądasz rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 22.07.2008 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 domek wyszedł superowy, kolorek ten ostatni z trzech wg mmnie. wiolasz -te wszystkie kolorki to TEN SAM! Ceresit akryl Florida FL2 dziękuję za resztę pochwał -przekażę mojej suczce całusem w kropkowanego nochala Podbitka będzie w kolorze okien (coś "dębowato-orzechowatego"), a cokół zapewne z klinkieru -bo ładny i praktyczny. Acha -Zmywara dziś dotarła!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 22.07.2008 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 PLUSK odpisał właśnie w sprawie płytek Imola Blown 10x10: "Płytki na zamówienie - czas oczekiwania ok. 1-1,5 miesiąca. Cena 65zł / mkw płytki blown 10W" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.07.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Możesz tyle poczekać? Bo cena chyba dobra? Euro spadło jakby A czas oczekiwania długi, bo pewnie fabryka na magazynie akurat nie ma - tak mi mówiła wtedy kobitka, że oni transport mają co tydzień, więc tylko jest ograniczenie tego, co na magazynie w fabryce jest aktualnie U mnie zresztą przyszło dużo szybciej, niż podawali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 22.07.2008 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Możesz tyle poczekać? Bo cena chyba dobra? Euro spadło jakby A czas oczekiwania długi, bo pewnie fabryka na magazynie akurat nie ma - tak mi mówiła wtedy kobitka, że oni transport mają co tydzień, więc tylko jest ograniczenie tego, co na magazynie w fabryce jest aktualnie U mnie zresztą przyszło dużo szybciej, niż podawali Olga -a widziałaś może już te płytki? z czekaniem to tak w zasadzie -max. mogę poczekać do września, bo facet zacznie układanie ok 10ego sierpnia, ale najwyżej kuchnię zostawię na koniec.... Tylko jak tu zamawiać w "ciemno" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.07.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 A możesz poczekać do końca tygodnia? Bo mi w weekend najłatwiej gdzieś podjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 22.07.2008 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 A możesz poczekać do końca tygodnia? Bo mi w weekend najłatwiej gdzieś podjechać Spoko, ale sądząc po tym czasie oczekiwania, to nie wiem czy nie stanie na Homme.... obawiam się, że jak piszą miesiąc, półtora, to może się skończyć nawet na 3ech ... Dam ci znać w okolicach piątku co zdecydowałam i czy "oblukanie" nadal aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.07.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 A możesz poczekać do końca tygodnia? Bo mi w weekend najłatwiej gdzieś podjechać Spoko, ale sądząc po tym czasie oczekiwania, to nie wiem czy nie stanie na Homme.... obawiam się, że jak piszą miesiąc, półtora, to może się skończyć nawet na 3ech ... Dam ci znać w okolicach piątku co zdecydowałam i czy "oblukanie" nadal aktualne Łokiej Dla mnie żaden problem, bo i tak obiecałam koleżance, że poszukamy do niej paneli To i tak duże centra, gdzie jest jedno koło drugiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 22.07.2008 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Ale powiem Ci że jak teraz myślę, to nie wiem czy w kuchni otwartej na salon, nie będą lepiej pasiły większego formatu niż "10"tki -bo one są takie "typowo kuchenne" ... Ale z drugiej strony "10"tki są bardziej "wyrobne" czy też "ustawne" ... Chodzi mi głównie o ścianę za okapem -który ma szer. 90cm a chciałam dać płytki na jego szerokość do samego sufitu. Homme mają 36cm x 3szt + fuga -daje ok 112cm, czyli o ok. 22cm za "szeroko" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.07.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 A jaki okap? Bo przy niektórych to fajnie wygląda, jak jest szerzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 22.07.2008 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 A jaki okap? Bo przy niektórych to fajnie wygląda, jak jest szerzej Chyba takowy: http://image.ceneo.pl/data/products/96798/product.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.07.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Wcale nie jestem przekonana, czy to by źle wyglądało, jakby płytki były szerzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 22.07.2008 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Ten też jest fajny i ma bardzo wiele funkcji (miedzy innymi sensor zapachu i wskaźnik zabrudzenia filtra), tylko nie wiem czy jestem gotowa na taki "kosmos" : http://image.ceneo.pl/data/products/269873/product.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Czy ja dobrze zrozumialam, ze chcesz plytki dac na szerokosc okapu, a obok nic? Bo jesli tak, to byloby praktyczniej zrobic je troche szerzej (zawsze cos tam odprysnie) i jesli bedzie symetrycznie, to nie powinno to przeszkadzac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.07.2008 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 W ten kosmos na pewno trudniej głową trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 A jaka roznica cenowa, mocy i glosnosci? Ja bym wybrala po prostu cichszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts