wiolasz 28.07.2008 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Dzień dobry Wg mnie wzór tych pierwszych jest fajny, ale kolor zdecydowanie nie czarny. Jak się da to szukaj innego koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.07.2008 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 A ten dab bielony?? Moze wygladac fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.07.2008 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 drzwi w kolorze dębu bielonego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.07.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Nie?? One maja nowoczesny ksztalt moze to wygladac fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.07.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 No wlasnie tez sie zastanawiam nad tym debem bielonym. Gdyby byl wystarczajaco jasny, to moglby pasowac do wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.07.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Hej a właśnie, widzieliście gdzieś płytki na podłogę, które wyglądają jak deski z bielonego dębu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wonio 28.07.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Witam.To mój pierwszy post na forum.Zamierzam wybudować z45+ z małymi przeróbkami.Napewno będe miał wiele pytań dlatego proszę o pomoc.Pytanie do kachny28 o okno tarasowe jest dosyć spore , napisz proszę coś więcej o nim... Pozdrawiam budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.07.2008 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Witam.To mój pierwszy post na forum.Zamierzam wybudować z45+ z małymi przeróbkami.Napewno będe miał wiele pytań dlatego proszę o pomoc.Pytanie do kachny28 o okno tarasowe jest dosyć spore , napisz proszę coś więcej o nim... Pozdrawiam budujących Witam kolejnego Z45-owca Drzwi są faktycznie duże (otwór 380x240cm). Sporo się nachodziliśmy po producentach żeby znaleźć odpowiednie. Głównym ograniczeniem była wysokośc -bo chcieliśmy z PCV (z drewnem byłby mniejszy problem) i bez poprzeczek -a takie to ponoć 230max. Jednak dzięki temu że zdecydowaliśmy się od razu na rolety -których pancerz ma 20cm wysokości -drzwi "obniżyły" się do 220cm - i problemu już nie było . drzwi są dzielone na 3 równe części -2 fixy -środek -przesuwka. producent -Jezierski. Cena z roletami i 3 silnikami -11,5tys zł. http://foto1.m.onet.pl/_m/964d8fa2da0599afb7dadc1e4b77ee65,5,19,0.jpg http://foto1.m.onet.pl/_m/774f9ed4718887d60a63068b0fe48d45,5,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.07.2008 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Moje drogie koleżanki -dzięki za zainteresowanie i porady -dziś wybrałam drzwi -jutro pomiar !!! i niespodzianka! -to żadne z powyższych !!! Natrafiłam na piękne drzwi Masonite -model BOSS Premium -to nowy model - i nie ma go jeszcze nawet na stronie producenta Ale wyglądają identycznie jak te: http://www.oknonet.pl/img/newsy/kosz/_big/080425_-_gemini.jpg Kolorek -nussbaum -trochę ciemniejszy niż ten na foto -ale duużo jaśniejszy od wenge cena 450zl/brutto. Pojechałam z zamiarem zamówienia Tetydy (zebrała najwięcej Waszych głosów ), ale spotkało mnie ogromne rozczarowanie jakością (a raczej jej brakiem....), straszna prowizorka -widać że drzwi robione są 'na ilość" a nie jakość A te Masonite obejrzałam, obmacałam -i jutro zamawiam ! (na razie tylko 3sztuki ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.07.2008 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Moje drogie koleżanki -dzięki za zainteresowanie i porady -dziś wybrałam drzwi -jutro pomiar !!! i niespodzianka! -to żadne z powyższych !!! Natrafiłam na piękne drzwi Masonite -model BOSS Premium -to nowy model - i nie ma go jeszcze nawet na stronie producenta Ale wyglądają identycznie jak te: http://www.oknonet.pl/img/newsy/kosz/_big/080425_-_gemini.jpg Kolorek -nussbaum -trochę ciemniejszy niż ten na foto -ale duużo jaśniejszy od wenge cena 450zl/brutto. Pojechałam z zamiarem zamówienia Tetydy (zebrała najwięcej Waszych głosów ), ale spotkało mnie ogromne rozczarowanie jakością (a raczej jej brakiem....), straszna prowizorka -widać że drzwi robione są 'na ilość" a nie jakość A te Masonite obejrzałam, obmacałam -i jutro zamawiam ! (na razie tylko 3sztuki ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.07.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Tys pikne. Nie no, naprawde sa w porzadku. Ale Ty dajesz popalic Kasia. Glosowania organizujesz, ludzie sie podniecaja a Ty i tak sama co innego wybierasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.07.2008 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Tys pikne. Nie no, naprawde sa w porzadku. Ale Ty dajesz popalic Kasia. Glosowania organizujesz, ludzie sie podniecaja a Ty i tak sama co innego wybierasz. A niech ma gawiedź jakąś rozrywkę Ale poważnie -dzięki Wam zdecydowałam się na Tetydę.. ale na żywo to po prostu dziadostwo się okazało ... To już te DRE Arte się o niebo lepiej na żywca prezentują -a tańsze o 150zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.07.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Tys pikne. Nie no, naprawde sa w porzadku. Ale Ty dajesz popalic Kasia. Glosowania organizujesz, ludzie sie podniecaja a Ty i tak sama co innego wybierasz. A niech ma gawiedź jakąś rozrywkę Ale poważnie -dzięki Wam zdecydowałam się na Tetydę.. ale na żywo to po prostu dziadostwo się okazało ... To już te DRE Arte się o niebo lepiej na żywca prezentują -a tańsze o 150zł No tak to jest. Jak ja zobaczylam na zywca te wszystkie drzwi z plyty to sie z miejsca zdecydowalam na sosnowe. Tylko ja sobie je pozmieniam na co bede chciala. Najwazniejsze, ze jest pani zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.07.2008 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Najwazniejsze, ze jest pani zadowolona. Tak w sumie to ostatniego słowa jeszcze nie powiedziałam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.07.2008 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 A teraz następny temat do przemysleń otóż przed elewacją musimy zamówić balustradę zewnętrzną. Myślimy o czymś takim (prosta=tania...): http://kute.com.pl/porecze/3401.jpg Z tym, że zamiast tych ramek z kwiatkiem -byłyby tralki ozdobne -takie dokładnie: http://www.bazafirm.pl/bramet/katalog/towary/tow5812464866_m.jpg Na długości 6m (tyle ma balkon) -byłyby 4szt takiej dekoracji -czyli co 1,5metra, a pomiedzy -zwykłe -proste tralki. No i jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.07.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Nam jutro mają montować balustrady, Myknę zdjęcie i pokażę. Kasia, piaskownicy nie mam na foto bo jakieś rozjaśnione okropnie mi wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.07.2008 04:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Kasia, jakiej Ty od nas wymagasz wyobrazni, to sie w glowie nie miesci. Ja juz zapomnialam, jak ten Twoj domek ma wygladac, a Ty sie od balustrade pytasz i to w kawalkach ja dajesz... Im mniej udziwnien na tej balustradzie tym lepiej. Tak mysle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 29.07.2008 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Chodzi o to, że balustrada ma być z gotowych elementów (tanio i szybko ), tylko jakoś zmyślnie skomponowanych... w zasadzie to jutro powinnam mieć 100-procentowy projekt wiolasz -rób fotę ekspresem!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 29.07.2008 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 A taka balustrada? tylko tralki byłyby proste -bo "brzuchatych" nie lubimy ...: http://images28.fotosik.pl/257/0a62c0e82aba7fdbmed.jpg Link do dużego rozmiaru: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/0a62c0e82aba7fdb.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.07.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 A jak Ci powiem, ze jest okrooooopna, to co zrobisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts