OK 12.08.2008 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Zdjecia z tych suchot prosimy... Ty perwersie!!!! Swieta Olga sie odezwala. No wiesz Ktoś tu musi trzymać poziom... moralny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.08.2008 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Zdjecia z tych suchot prosimy... Ty perwersie!!!! Swieta Olga sie odezwala. No wiesz Ktoś tu musi trzymać poziom... moralny A nad zakonem sie nie zastanawialas? Juz bys pewnie przeorysza zostala. I mowiono by do Ciebie: matko przelozona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.08.2008 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Zdjecia z tych suchot prosimy... Ty perwersie!!!! Swieta Olga sie odezwala. No wiesz Ktoś tu musi trzymać poziom... moralny A nad zakonem sie nie zastanawialas? Juz bys pewnie przeorysza zostala. I mowiono by do Ciebie: matko przelozona. Ależ Małgoś, oczywiście, że się zastanawiałam Tylko strasznie rano tam trza wstawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.08.2008 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Zdjecia z tych suchot prosimy... Ty perwersie!!!! Swieta Olga sie odezwala. No wiesz Ktoś tu musi trzymać poziom... moralny A nad zakonem sie nie zastanawialas? Juz bys pewnie przeorysza zostala. I mowiono by do Ciebie: matko przelozona. Ależ Małgoś, oczywiście, że się zastanawiałam Tylko strasznie rano tam trza wstawać No fakt. To odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.08.2008 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Zdjecia z tych suchot prosimy... Ty perwersie!!!! Swieta Olga sie odezwala. No wiesz Ktoś tu musi trzymać poziom... moralny A nad zakonem sie nie zastanawialas? Juz bys pewnie przeorysza zostala. I mowiono by do Ciebie: matko przelozona. Ależ Małgoś, oczywiście, że się zastanawiałam Tylko strasznie rano tam trza wstawać No fakt. To odpada. Nidyryrdy Chyba że jakiś nocny zakon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.08.2008 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Zdjecia z tych suchot prosimy... Ty perwersie!!!! Swieta Olga sie odezwala. No wiesz Ktoś tu musi trzymać poziom... moralny A nad zakonem sie nie zastanawialas? Juz bys pewnie przeorysza zostala. I mowiono by do Ciebie: matko przelozona. Ależ Małgoś, oczywiście, że się zastanawiałam Tylko strasznie rano tam trza wstawać No fakt. To odpada. Nidyryrdy Chyba że jakiś nocny zakon Nie slyszalam o takich niestety. No to mozemy zalozyc. Nocny Zakon Siostr Muratorek. Funkcje matki przelozonej juz masz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.08.2008 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Zdjecia z tych suchot prosimy... Ty perwersie!!!! Swieta Olga sie odezwala. No wiesz Ktoś tu musi trzymać poziom... moralny A nad zakonem sie nie zastanawialas? Juz bys pewnie przeorysza zostala. I mowiono by do Ciebie: matko przelozona. Ależ Małgoś, oczywiście, że się zastanawiałam Tylko strasznie rano tam trza wstawać No fakt. To odpada. Nidyryrdy Chyba że jakiś nocny zakon Nie slyszalam o takich niestety. No to mozemy zalozyc. Nocny Zakon Siostr Muratorek. Funkcje matki przelozonej juz masz! Dzień dobry Matko niejdnokrotnie przełożona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.08.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Zdjecia z tych suchot prosimy... Ty perwersie!!!! Swieta Olga sie odezwala. No wiesz Ktoś tu musi trzymać poziom... moralny A nad zakonem sie nie zastanawialas? Juz bys pewnie przeorysza zostala. I mowiono by do Ciebie: matko przelozona. Ależ Małgoś, oczywiście, że się zastanawiałam Tylko strasznie rano tam trza wstawać No fakt. To odpada. Nidyryrdy Chyba że jakiś nocny zakon Nie slyszalam o takich niestety. No to mozemy zalozyc. Nocny Zakon Siostr Muratorek. Funkcje matki przelozonej juz masz! Dzień dobry Matko niejdnokrotnie przełożona Eeee, to co się odpowiada? Murator z Wami....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.08.2008 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Zakon żescie u mnie założyły ?! To ja zakładam odłam (lub sektę)-Sióstr Mocno Wkurwionych Przez Niesłownych Wykonawców !!! P$%@#y "wykańczacz", ktory ma nam robić WSZYSTKO -poczawszy od płytek, przez kominek, po karton-gipsy i biały montaż -ZNOWU nie ma czasu Może "się uda" przyjść po 1wszym września A wszystko leży i czeka na jednego @$%#&*% dziada Chyba choinka Bożonarodzeniowa nie stanie jeszcze w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.08.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Sorki Zakon Sióstr Wkurwkonych na Nierzetelnych Wykonawców to już od dawna tu funkcjonuje Kasia, dla własnego zdrowia psychicznego, zacznij się rozglądać za innym wykańczaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.08.2008 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Olga -żeby to było takie proste... na naszym lokalnym rynku prawdziwych fachowców jest jak na lekarstwo, za to roi się od "prawie-fachowców" -czyli takich, którzy korzystając z bumu budowlanego przekwalifikowali się na glazurników czy budowlańców (znam jednego sanitariusza i jednego elektryka, którzy układają płytki ). Ten "mój" jest sprawdzony od lat przez wielu znajomych -no i jest tani... Ma też doświadczenie z plytkami dużego formatu (mamy takich 90%) i układaniem bezfugowym. Pozostaje TYLKO czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.08.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Czekać, czekać, to zawsze można... A swoją drogą można szukać, może traficie kogoś równie sprawdzonego? Jak będziesz tylko czekać, to Ci się na pewno nie przyspieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.08.2008 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Dam mu czas do połowy września, potem się rozejrzę.. ale terminarze pewnie każdy ma napięte. Teraz zaczynam się zastanawiać nad meblami do kuchni. Nie mam kasy ale pasuje zamówić, żeby facet się wyrobił przed Bożym Narodzeniem (też jest rozchwytywany ). Dam mu jakąś zaliczkę na materiał, a w międzyczasie moze przyjdzie zwrot za odliczenie VAT z US (około 7tys...). Teraz szukam fajnego projektu, liczyłam na kuchnię Toli -bo ona planowała coś podobnego, ale jeszcze nie ma fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.08.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Ja do zakonu żadnego się nie piszę. Przeraża mnie celibat. W czymkolwiek. Co do wykonawców, jak nie możesz nikogo znaleźć, a możesz poczekać (znaczy teściowa nie wisi nad głową, nie wynajmujesz itp.)- poczekaj. Pociesz sie czekoladką bo nie ma co nerwów strzępić. Nie warto. To TYLKO dom. Albo AŻ. No ale "tylko spokój może Cię uratować". A w miedzyczasie może faktycznie jakiś dobry fachowiec z Francji wróci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.08.2008 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Kasia, zacznij się rozglądać teraz - od ręki i tak pewnie nikogo nie znajdziesz A jak ten się wypnie dopiero w połowie września, to znów stracisz czas na szukanie Teraz możesz na spokojnie się zacząć rozglądać "na wszelki wypadek", potem będziesz miała nóż na gardle Co do kuchni... kuźwa, takie to życie, że bez kasy ani rusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.08.2008 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Kasia, zacznij się rozglądać teraz - od ręki i tak pewnie nikogo nie znajdziesz A jak ten się wypnie dopiero w połowie września, to znów stracisz czas na szukanie Teraz możesz na spokojnie się zacząć rozglądać "na wszelki wypadek", potem będziesz miała nóż na gardle Co do kuchni... kuźwa, takie to życie, że bez kasy ani rusz Mądrze prawisz Kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.08.2008 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Kasia, zacznij się rozglądać teraz - od ręki i tak pewnie nikogo nie znajdziesz A jak ten się wypnie dopiero w połowie września, to znów stracisz czas na szukanie Teraz możesz na spokojnie się zacząć rozglądać "na wszelki wypadek", potem będziesz miała nóż na gardle Co do kuchni... kuźwa, takie to życie, że bez kasy ani rusz Mądrze prawisz Kobieto Dokładnie to przerobiłam na własnej skórze Mądry Polak po szkodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.08.2008 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Ja do zakonu żadnego się nie piszę. Przeraża mnie celibat. W czymkolwiek. A kto mowi o celibacie? U nas celibat wręcz karany jest Co do wykonawców, jak nie możesz nikogo znaleźć, a możesz poczekać (znaczy teściowa nie wisi nad głową, nie wynajmujesz itp.)- poczekaj. Mieszkanko mamy wlasne, mieszkamy sami - w zasadzie to i kilka lat możemy czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.08.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Bez przesaday, za kilka lat to sama sie nauczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.08.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 A kto mowi o celibacie? U nas celibat wręcz karany jest A jak jest karany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts