OK 15.08.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 bry czy regułą może być brak reguł? Jako Siostra Przełożona stwierdzam, że to najlepsza reguła Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.08.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 bry czy regułą może być brak reguł? Myslę, że jakieś reguły powinny jednak być -bo się siostrzyczki za bardzo rozbestwią Reguła nr 1 -zaczynamy dzień (nie wcześniej niż o 9tej) -od dobrej kawki : Wprowadzając powyższą regułę nr 1 od razu odrzucacie takie osobniki jak ja: wstające z przyczyn niezależnych od tychże osobników o godzinach wczesno-wczesnych np. o 6.00 To jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.08.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 bry czy regułą może być brak reguł? Myslę, że jakieś reguły powinny jednak być -bo się siostrzyczki za bardzo rozbestwią Reguła nr 1 -zaczynamy dzień (nie wcześniej niż o 9tej) -od dobrej kawki : Wprowadzając powyższą regułę nr 1 od razu odrzucacie takie osobniki jak ja: wstające z przyczyn niezależnych od tychże osobników o godzinach wczesno-wczesnych np. o 6.00 To jak? Nadal obstaję przy braku reguł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.08.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 bry czy regułą może być brak reguł? Myslę, że jakieś reguły powinny jednak być -bo się siostrzyczki za bardzo rozbestwią Reguła nr 1 -zaczynamy dzień (nie wcześniej niż o 9tej) -od dobrej kawki : Wprowadzając powyższą regułę nr 1 od razu odrzucacie takie osobniki jak ja: wstające z przyczyn niezależnych od tychże osobników o godzinach wczesno-wczesnych np. o 6.00 To jak? Nadal obstaję przy braku reguł Ja też, wtedy każda nowa reguła może zostać zaakceptowana albo i nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.08.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 bry czy regułą może być brak reguł? Myslę, że jakieś reguły powinny jednak być -bo się siostrzyczki za bardzo rozbestwią Reguła nr 1 -zaczynamy dzień (nie wcześniej niż o 9tej) -od dobrej kawki : Wprowadzając powyższą regułę nr 1 od razu odrzucacie takie osobniki jak ja: wstające z przyczyn niezależnych od tychże osobników o godzinach wczesno-wczesnych np. o 6.00 To jak? Nadal obstaję przy braku reguł Ja też, wtedy każda nowa reguła może zostać zaakceptowana albo i nie Albo i częściowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.08.2008 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Wprowadzając powyższą regułę nr 1 od razu odrzucacie takie osobniki jak ja: wstające z przyczyn niezależnych od tychże osobników o godzinach wczesno-wczesnych np. o 6.00 To jak? Dobra -reguła nr 1 obowiazuje w weekendy, ponieważ ja również jestem osobnikiem wczesnoporannym -tzn. 5.45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.08.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Wprowadzając powyższą regułę nr 1 od razu odrzucacie takie osobniki jak ja: wstające z przyczyn niezależnych od tychże osobników o godzinach wczesno-wczesnych np. o 6.00 To jak? Dobra -reguła nr 1 obowiazuje w weekendy, ponieważ ja również jestem osobnikiem wczesnoporannym -tzn. 5.45 Nic nie rozumiesz Reguła nr 1 nie obowiązuje, bo jej nie ma A co ja zrobię, jak mnie w weekend kot obudzi o 8mej? Co? O cholera, znowu pierdykło bliziutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.08.2008 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Chciałam Was trochę zdyscyplinować -ale widzę, że się nie dacie Kobietki -w oczekiwaniu na pana "wykańczacza" planuję kominek, oto moje wizje (a raczej forumowiczowe ). Kminek będzie raczej "nowoczesny".z marmuru Rainforest Brown, kominek zajmuje centralne m-sce między kuchnią, holem i salonem. To co wynalazłam w inecie: http://hotlink.empikfoto.pl/albumy24-115019-390816-previews-13960332_kominek2.jpg http://hotlink.empikfoto.pl/albumy24-115019-390816-previews-13960335_kominek5.jpg http://hotlink.empikfoto.pl/albumy24-115019-390816-previews-13960333_kominek4.jpg http://img519.imageshack.us/img519/7274/dsc06360ga5.jpg Chcemy sam kamień, najbardziej jak na foto środkowym, tylko bez "pęknięcia". Od góry prawdopodobnie brzeg "poszarpany", asymetryczny, coś jak tutaj (kominek kubyimychy): http://images29.fotosik.pl/147/87eb4f77cf61ee9e.jpg A z boku (od strony schodów i holu) będą półeczki z karton-gipsu -jak u utka76: http://img510.imageshack.us/img510/8482/16856349fi5.jpg Podoba wam się taki pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.08.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 No, ładnie będzie A czy mi się pomysł podoba? Nie bardzo Za dużo już takich kominków widzę Sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.08.2008 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Za dużo już takich kominków widzę Sorki Na forum może itak, ale na żywo? ja jeszcze nie widziałam u nas górują "rustykalne" -czyli piaskowiec, ew. klinkier + drewniana belka Wszyscy znajomi i rodzinka są w szoku, ze chcę taki "STRASZNIE NOWOCZESNY" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.08.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Hehe, na żywo widuję tylko kominek ojca, z klinkieru. Ale wystarczy mi, że na takie się na forum napatrzę One ładne są - nie chodzi o to, że mi się nie podobają, czy coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.08.2008 02:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Przypominam, ze Zakon mial byc Nocny, wiec nie moze byc regula wstawanie o 9. Z wlasnej woli w zyciu bym sie o 9 nie obudzila... A taki marmurek jak na moje oko do kominka troche za agresywny w kolorze. No chyba, ze otoczenie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.08.2008 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 A taki marmurek jak na moje oko do kominka troche za agresywny w kolorze. No chyba, ze otoczenie pasuje. Może ja lubię agresię ? A otoczenie biało-"merbauowe" A godzina 9ta dotyczy TEJ półkuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.08.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Witanko Żadnych godzinek, powiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.08.2008 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 no dobra -godzinek nie bedzie zresztą, jak przeleciałam po Waszych wątkach -to w zasadzie jest 24h A wracając do budowy... wczoraj udałam się na mój zadaszony taras przy domku, który obecnie jest skladem budowlanym (wszystkie płytki tam leżą), i doznałam lekkiego szoku... otóż okazało się, że gres, który kupiłam na podlogę do kuchni i holu oraz przed kominek -jest nie BIAŁY (jak sadziłam od 2 m-cy..), tylko BEŻOWY czy ja jestem ślepa, czy on zmienił kolor -już sama nie wiem... W zasadzie trochę się podłamałam ,bo pod kątem tego "białego" gresu na podłodze kupowałam białe płytki na ścianę w kuchni (Homme). Trzymałam się raczej zimnej kolorystyki a tu taki surprise Teraz wychodzi na to, że bedzie pomieszanie z poplątaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.08.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Oszsz w mordę A nie da się go zwrócić, zamienić na inny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.08.2008 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Oszsz w mordę A nie da się go zwrócić, zamienić na inny? No napewno nie -bo po ten gres jechaliśmy aż do Krakowa, a poza tym to było 2 m-ce temu, a w dodatku to jakaś chińszczyzna... Zresztą co im powiem? że mi się kolor przywidział? W sklepie było sztuczne światło, i na całej ścianie gresów -ten jeden wyglądał jak biały... No nic -musi być, tylko teraz jaki kolor blatu w kuchni? i zlewu? biel czy beż? pod katem podłogi czy ścian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.08.2008 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Tak wygląda Tubądzin Homme na ścianę: http://katalog.tubadzin.pl/s-homme3.jpg A tak mój "biały" gres na podlogę : http://images46.fotosik.pl/1/f3e4e970dba25e3amed.jpg załamka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.08.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 no, faktycznie na czysto biały to on nie wygląda ale jak położysz to na podłodze i dojdzie do tego wyposażenie to nie będzie tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.08.2008 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 no, faktycznie na czysto biały to on nie wygląda ale jak położysz to na podłodze i dojdzie do tego wyposażenie to nie będzie tak źle No teraz to nie ma wyjścia... mój mąż mówi że jestem "nieprzytomna" a najlepsze jest to, że on cały czas "wiedział że nie jest biały" i myślał, że ja też wiem No to do cholery -czemu nic nie gadał jak odrzuciłam beżowe płytki na ścianę bo: "muszą być białe jak podłoga" ?! Faceci faktycznie nie widzą kolorów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts