DarioAS 19.04.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 a czemu narożna niewygodna??Jak wybierzesz dobry model, to będzie dobrze.Ja z mojej jestem zadowolona, bardzo dobrze mi się ją użytkuje.A jak zwykła to ja też za 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.04.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Chyba za większością powiem, ze nr 2. Fajna jest... poza tym podoba mi się ta wizualizacja. Przemyślana jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.04.2008 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 a czemu narożna niewygodna?? Jak wybierzesz dobry model, to będzie dobrze. Ja z mojej jestem zadowolona, bardzo dobrze mi się ją użytkuje. A jak zwykła to ja też za 2. Jesteś pierwszą osobą, która mówi mi że narożna jest wygodna (kilka znajomych osób twierdzi, że ciasno -szczególnie na ramiona i łokcie)... to chyba faktycznie zależy od modelu -no i rozmiaru (ta gentiana ma 150-x150cm). Mąż jest za narożną, bo pod tym katem była planowana łazienka -dlatego m.in. bidet, wc i prysznic są tak "ścieśnione" Może jednak pierwsza myśl jest najlepsza? Na owalną "zachorowałam' po ostatniej wizycie w castoramie -yam stała taka wielka (100x190cm) - no i ta Evolution też się lux prezentowała, ale ten problem z "obróbką" i ustawieniem... No nic -myślę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.04.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 to chyba faktycznie zależy od modelu -no i rozmiaru (ta gentiana ma 150-x150cm). Przede wszystkim to zalezy od rozmiaru uzytkownikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.04.2008 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Przede wszystkim to zalezy od rozmiaru uzytkownikow szczególnie jeśli tych użytkowników chce byc dwoje naraz właśnie takiej wanny szukam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.04.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Przede wszystkim to zalezy od rozmiaru uzytkownikow szczególnie jeśli tych użytkowników chce byc dwoje naraz właśnie takiej wanny szukam... A to juz musisz Olgi zapytac, jak powszechnie wiadomo, ona jest specjalistka od dwuosobowych wanien. Podobno maja one splyw na srodku i maja rowny spad po obu stronach. To narozna raczej odpada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.04.2008 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Przede wszystkim to zalezy od rozmiaru uzytkownikow szczególnie jeśli tych użytkowników chce byc dwoje naraz właśnie takiej wanny szukam... to jak coś znajdziesz to podziel sie pomysłem. Moze i ja sie skuszę tylko obawiam sie ze sporo miejsca musi zajmować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.04.2008 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 No Gentiana 150cm ma taki opis : Ravak wanna Gentiana 150x150 to wanna dla dwojga ładnie komponuje się w każdej łazieńce .Wannę można wyposażyć dodatkowo w zagłówki i uchwyt ułatwiający wychodzenie z wanny. Wymiary -faktycznie spore: http://www.ravak.pl/img/pl/pv/gentiana_schema.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.04.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Już widzę, że u mnie sie nie zmieściłaby.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.04.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Przede wszystkim to zalezy od rozmiaru uzytkownikow szczególnie jeśli tych użytkowników chce byc dwoje naraz właśnie takiej wanny szukam... A to juz musisz Olgi zapytac, jak powszechnie wiadomo, ona jest specjalistka od dwuosobowych wanien. Podobno maja one splyw na srodku i maja rowny spad po obu stronach. To narozna raczej odpada... To jest nas już dwie szpecjalistki, bo wiesz to samo, co ja Tylko ta narożna właśnie tak ma - wystarczy popatrzeć, wszystkie wyglądają na wygodne. Mnie w narożnych tylko kwestia mycia jakoś nie podchodzi Chyba ciężko tamten róg dosięgnąć i trzeba wchodzić do wanny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.04.2008 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Faktycznie -wiolasz -byłam "u ciebie" i widziałam plany łazienki. Ale ta wanna, którą wybrałaś też spoko! Zmieści się w końcu? (ale Ci zazdroszczę że masz już tynki... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.04.2008 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Mnie w narożnych tylko kwestia mycia jakoś nie podchodzi Chyba ciężko tamten róg dosięgnąć i trzeba wchodzić do wanny? No własnie -muszę zmierzyc "zasięg ramienia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.04.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Kasia, nie widziałam na żywo tej wanny. Jak obejrzę to pomyślimy,czy warto usunąć bidet na rzecz wanny. Tylko że nie bardzo pasuje mi akrylowa. Wolę już nawet żeliwną..tylko wszystkie takie drogie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 21.04.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Witam Właśnie zmagam sie z wyborem wanny. Też podoba mi się Ravak ale Rosa ewentualnie Avocado są trochę mniejsze tz 160/105. A czemu nie polecacie akrylowych? Co z nimi nie tak? Jeszcze nie kupiłam więc mówcie szybciutko o co chodzi. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.04.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Witam Właśnie zmagam sie z wyborem wanny. Też podoba mi się Ravak ale Rosa ewentualnie Avocado są trochę mniejsze tz 160/105. A czemu nie polecacie akrylowych? Co z nimi nie tak? Jeszcze nie kupiłam więc mówcie szybciutko o co chodzi. pozdrawiam No dziewczyny mowia, ze sie rysuje jednak po jakims czasie (oczywiscie to zalezy od intensywnosci uzytkowania ), ze nie mozna jej po prostu splukac prysznicem z mydlin, ze trzeba specjalnych srodkow niescierajacych uzywac, zeby jej nie zarysowac i ze poza tym, ze jest cieplejsza to w zasadzie niczym sie nie rozni od stalowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.04.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Ostatnio w castoramie facet popatrzył na mnie jak na wariatkę, że pytam o każdą inną a nie akrylową. mówię "bo tak" a on do mnie, że wszyscy teraz kupują akrylowe (to nei argument, poza tym jakie brać jak na półkach tylko akrylowe ), że jak cos spadnie to odpryskuje (moi rodzice nawet miski i wiaderka trzymają już od 30 lat i nic- poza tym garnków nad wanną trzymać nie będę, a człowiek raczej mało kanciasty), że to wogle starocie jest. Ale znalazłam dwie AŻ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.04.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Ostatnio w castoramie facet popatrzył na mnie jak na wariatkę, że pytam o każdą inną a nie akrylową. mówię "bo tak" a on do mnie, że wszyscy teraz kupują akrylowe (to nei argument, poza tym jakie brać jak na półkach tylko akrylowe ), że jak cos spadnie to odpryskuje (moi rodzice nawet miski i wiaderka trzymają już od 30 lat i nic- poza tym garnków nad wanną trzymać nie będę, a człowiek raczej mało kanciasty), że to wogle starocie jest. Ale znalazłam dwie AŻ To tak jak ja... Byl tylko wybor miedzy 160 a 170. Ale istnieja rozne wanny stalowe w smiesznych ksztaltach i kolorach, tyle, ze sa dosc drogie. To znaczy w porownaniu z akrylowymi moze i wyjda podobnie. Byly tu linki na forum w ktoryms z watkow z dyskusja na temat akryl czy blacha, to jeden z nich: http://www.kaldewei.com/pl/produkte/baden/ Jesli komus tak strasznie zalezy na dziwnej wannie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 22.04.2008 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Ja chyba jednak pozostanę przy akrylowej (tylko jeszcze nie wiem której ...) -chociaż mi też wydaje się w dotyku jakaś tak "nienaturalna" -trochę jak miednica ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 22.04.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Witam Eee, chyba zostanę przy akrylowej wannie. A jak mi sie polepszy - znaczy finansowo się polepszy to se zapodam jakąś z wyższej półki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.04.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Z tego co widziałam, niektóre zwykłe akrylowe są droższe niż stalowe. Przynajmniej te z Castoramy. Oglądałam wanny z tego linku i baaaardzo mi się spodobały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts