malgos2 16.08.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Kasia, ale kto Ci powiedzial, ze musisz taka homeopatie uprawiac? Co ma podloga do scian? Kto Ci powiedzial, ze nie mozna cieplego z zimnym laczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.08.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 I tu się absolutnie zgadzam z Szanowną Siostrą Przedmówiącą No, a blat beżowy w białe zamazy Albo odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.08.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Bardzo dziekuje Matko Przelozona. Blat moglby byc np. bialy, albo bezowy, albo bialo-bezowy albo w ogole jakis inny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.08.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Oczywiście Zdajecie sobie Siostry sprawę, że Matka Przełożona pierdykłaby oczywiście.... jaki???!!! Brawo Zielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.08.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 A dlaczego nie? Wszystko, co idzie z bezowym (bo z bialym idzie wszystko) moze byc. Czyli zielony, niebieski, granatowy, cos tym w klimacie. Chyba, ze w cieple - np. drewniano brazowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.08.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Mi się tak jakoś porobiło, że wszędzie potrzebuję zielonego... chociaż trochę Poza tym zauważyłam, że ja po prostu lubię kontrasty we wnętrzach - nie leżą mi takie w jednej tonacji Choroba jaka, czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.08.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Jak mawia moj tatus (artysta): bo w kontrastach jest piekno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.08.2008 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.08.2008 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Ale tak powaznie - kontrast jest bardzo w porzadku, a jest jeszcze lepszy, jesli ma sie jeszcze do tego jakis kolor laczacy. Czyli biel - czern - szarosc. Oczywiscie w roznych wersjach w zaleznosci od kontrastu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.08.2008 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 To mnie właśnie takie "ostre" kontrasty rajcują Oczywiście to też względne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.08.2008 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 To mnie właśnie takie "ostre" kontrasty rajcują Oczywiście to też względne To zalezy od kolorow. Generalnie jesli nie ma kontrastu, to wszystko znika... Tak mowi moj malz z kolei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.08.2008 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 To mnie właśnie takie "ostre" kontrasty rajcują Oczywiście to też względne To zalezy od kolorow. Generalnie jesli nie ma kontrastu, to wszystko znika... Tak mowi moj malz z kolei. No, wiadomo, że nie "każdy z każdym" Ale cieszę się, że to nie choroba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.08.2008 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 To mnie właśnie takie "ostre" kontrasty rajcują Oczywiście to też względne To zalezy od kolorow. Generalnie jesli nie ma kontrastu, to wszystko znika... Tak mowi moj malz z kolei. No, wiadomo, że nie "każdy z każdym" Ale cieszę się, że to nie choroba Nie, to nie jest choroba. Czuj sie uzdrowiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.08.2008 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 To mnie właśnie takie "ostre" kontrasty rajcują Oczywiście to też względne To zalezy od kolorow. Generalnie jesli nie ma kontrastu, to wszystko znika... Tak mowi moj malz z kolei. No, wiadomo, że nie "każdy z każdym" Ale cieszę się, że to nie choroba Nie, to nie jest choroba. Czuj sie uzdrowiona. Oooo, dzięki Ci, Siostro Uzdrowicielko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.08.2008 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 To mnie właśnie takie "ostre" kontrasty rajcują Oczywiście to też względne To zalezy od kolorow. Generalnie jesli nie ma kontrastu, to wszystko znika... Tak mowi moj malz z kolei. No, wiadomo, że nie "każdy z każdym" Ale cieszę się, że to nie choroba Nie, to nie jest choroba. Czuj sie uzdrowiona. Oooo, dzięki Ci, Siostro Uzdrowicielko Nawet browca nie musialas walnac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 17.08.2008 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 dziekuję Wam kobiety Wiecznie Pomocne obstaję za białym blatem, bo w sumie on bezpośrednio "styka się" z płytkami ściennymi, a od podlogi jest w oddaleniu Ale jak blat -to i zlewozmywak -JAKI???? Wczoraj spodobał mi sie taki: TEKA AURA: http://agdstyle.home.pl/zdjecia/uploads/2545.jpg Ale są tylko takie kolory (brak czystobialego) : http://agdstyle.pl/zdjecia/uploads/2888.jpg Myślę że do takiej kuchni z dużą ilością sprzętu w kolorze stali nierdzewnej, to najbardziej by pasił metalowy zlew, np taki: http://www.zlewozmywaki.net.pl/thumbs/TEKA%20CUADRO%2060%20B%20MTX.jpg ale po obecnych doświadczeniach z cholernym kamieniem -chyba sobie daruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.08.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Możesz dać stalowy lub ceramiczny, jak u mnie. Ceramiczny będzie czysto biały I nic się z nim nie dzieje - nawet jak go ciut zapuszczę To doprowadzenie do porządku zajmuje minutkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 17.08.2008 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Ceramiczny będzie czysto biały I nic się z nim nie dzieje A on jest nietłukący? bo ja mam dar "załatwiania" ceramiki Już 3 umywalki w ciagu 5 lat stłukłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.08.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Ceramiczny będzie czysto biały I nic się z nim nie dzieje A on jest nietłukący? bo ja mam dar "załatwiania" ceramiki Już 3 umywalki w ciagu 5 lat stłukłam.... Hhhmmm, ja nigdy nie stłukłam żadnej To się nawet nie zastanawiałam Ale skoro masz taki dar, to faktycznie stalowy chyba lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 17.08.2008 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 No niby najbardziej pasi... ale teraz mam stalowy i ku..a non-stop "jadę" Cillit bang czy innym Cifem -a kamień jest i tak... Ten Teka Aura wygląda odlotowo, ale znowu nie ma bialego.. A może ten Agat by "udawał" kolor stali? Cholera -nigdzie nie ma foty tego zlewu w tym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts