kachna28 04.09.2008 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 A proszę bardzo! Mnie to już skręca -tak chciałasbym być w nowym domku Wczoraj bylismy w wykańczanym domku kolegi -jest na etapie lakierowania parkietów. Ma już drzwi wew. i łazienki oraz fajowy kominek... -ogólnie dom ma PIĘKNY!!! Teraz to ja wiele rzeczy bym pewnie pozmieniała ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 04.09.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Kasiu, barierka jak dla mnie rewelacyjna - prosta w formie i braaaardzo elegancka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.09.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Przychylam się do bardzo pozytywnych wrażeń po oblookaniu barierki....naprawdę wyglądają super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.09.2008 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Jeszcze raz bardzo dziekuję, za zachwyty Melduję, ze dzisiaj już cały domek "w kropki" Jutro za to mniej fajnie.. przyjeżdża serwis do okien jezierski Chodzi o przesuwkę za którą daliśmy w cholerę kasy, a teraz coś się chrzani i się nie zamyka. Tzn -zamyka się, ale trzeba ją dopychać w zasadzie z całej siły -i to tak, ze aż całe okno wraz z skrzynką rolety odgina się na zewnątrz Cała konstrukcja okno+roleta "chodzi". Dopiero niedawno wyczytałam na forum, że między oknem a roletą nie ma w zasadzie żadnego mocowania, nie wspominając już o górnym mocowaniu okna do ościeznicy bo to jest "technologicznie niemożliwe" Nie stanowi to problemu, gdy okno ma np 1,5m szerokości -wtedy calość jest w miarę "sztywna" bo trzyma się na bocznych i dolnych dyblach. Ale nasze okno ma 3,8m szerokości -i od góry w zasadzie nic go nie trzyma Szczerze mówiac nie zdecydowałabym się na nie gdybym wcześniej to wiedziała a kosztowało z roletami 11,5tys Zobaczymy co jutro powiedzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.09.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 No to masz naprawde piekne przezycia. A jaka wyksztalcona w temacie okien jestes! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.09.2008 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 No to masz naprawde piekne przezycia. dla mnie one są traumatyczne a nie piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.09.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 No to masz naprawde piekne przezycia. dla mnie one są traumatyczne a nie piękne One sa teraz traumatyczne, ale po latach... bedzie co wspominac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.09.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Znaczy jedno okno + rolety to ponad 11 tys? czy wszystkie okna + rolety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.09.2008 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Znaczy jedno okno + rolety to ponad 11 tys? czy wszystkie okna + rolety? wiolasz -to jedno potrójne okno tarasowe +do niego 3rolety z silnikami -11,5tys w sumie okna kosztowały nas 20tys. A co do serwisu -to dzisiaj przyjechali dwaj bardzo mili panowie z jezierskiego. Obejrzeli, obmacali (okno oczywiście ), wyregulowali -i stwierdzili że coś zostało spaprane przy montażu (montował lokalny przedstawiciel) i okno "opadło" bo nie było odpowiednio zamocowane -i "wypięło" się ze skrzynki rolety -w zasadzie powstała między oknem a skrzynką malutka szparka -i stąd cała "ruchomość" wszystkiego Sprawa ma zostać przekazana "wyżej" i zostanie podjęta decyzja co dalej. Prawodopodobnie ktoś przyjedzie skręcać to "do kupy", albo w najgorszym razie -trzeba wyrwać całe okno i fabrycznie z powrotem "wpiąć" w roletę załamka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.09.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Kasiu, barierkę widziałam, ale nie pisałam nic, bo juz nie chciałam się rozpisywać.. jak się zacznie u jednej osoby, to potem jakoś tak leci i u innych.. śliczna, dobry wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.09.2008 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Dzień dobry w niedzielę -zapraszam na Latte : http://www.kawalavazza.com.pl/dzialy/3/BD4560-10.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.09.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Dzień dobry Kawuś Ci u nas dostatek, ale i te dwie przyjmiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.09.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 No proszę U Olgi pyszne śniadanko, u Kasi kawusia Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.09.2008 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Witam kawki i śniadanek nigdy dość Muszę zbierać siły na ten tydzień, bo zapowiada się intensywnie: po pierwsze -ekipa skończy elewację, po drugie od środy płyty k-g na poddaszu, po trzecie -prawdopodobnie przyjdą i będą montowane drzwi wewnętrzne. Dodatkowo chyba w czwartek-piątek jadę na szkolenie z pracy -ale muszę się z niego wymigać -gdyż mąż w delegacji (cały tydzień od jutra ) -i kto będzie tego burdelu pilniował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.09.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Rzeczywiście zapowiada się wesoły tydzień Ale tak lepiej, niż jak się nic nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.09.2008 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Rzeczywiście zapowiada się wesoły tydzień Ale tak lepiej, niż jak się nic nie dzieje pod warunkiem że mojemu "wykańczaczowi" znowu coś nie "wypadnie" Acha -pan elewacyjny podał cenę -5tys za całą robociznę -czyli po 20zl/metr -przynajmniej on jeden dotrzymał słowa co do ceny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.09.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 No tak to jest z tym "wypadaniem". Teraz najgorsze pod tym względem czasy dla Ciebie przyszły Trzymam kciuki, żeby Ci cierpliwości nie zabrakło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.09.2008 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Dziękuję Olga! cierpliwość się przyda i mocne nerwy! Bo już coś kombinować z ceną gostek zaczyna. Otóż on robi jednocześnie u szwagra poddasze. Umawialiśmy się jednocześnie (w lutym br) na cenę 43zl/metr za ułożenie wełny, rusztu, płyt z gładzeniem "na gotowo". W ub. tygodniu skończył u szwagra -i zawołał mu 47zl/m szwagier zbaraniał: "inaczej się umawialiśmy!" -aż do nas dzwonił, bo sam nie był pewny czy dobrze wycenę z zimy zapamiętał (nie wiem w zasadzie ile mu w końcu zapłacił) No nic -zobaczymy, ale gościu gra nie fair Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.09.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Po takim czasie trzeba się umawiać na nowo niestety. Najlepiej zanim facet zacznie robić Nawet wg prawa, oferta cenowa jest ważna 3 miesiące (chyba) Trudno się ludziom dziwić, że podnoszą ceny, skoro wszystko idzie w górę Ale wiem, że to jest wkurzające, jak nic nie można zaplanować i żadne ceny się nie zgadzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.09.2008 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 No ceny to mnie nigdy nie przestaną szokować (niestety...). Np zlew, który wam pokazywałam, o ten: http://image.ceneo.pl/data/products/874093/product.jpg na Allegro można kupić od 800zł, natomiast wczoraj w sklepie, w którym o niego pytałam, powiedziano mi, ze cena producenta to 1450zł netto i za tyle mogą mi go sprowadzić ... Do cholery -co by musialo być w zlewie zeby był tyle kasy wart Acha -w katalogu spodobał mi się jeszcze taki (Franke Admiral), tyle ze beżowy (w inecie od 800zł ): http://www.agdhome.pl/photo/product_big/c/6/d/1_c6d0ef445529.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts