DarioAS 07.09.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Franke Admiral jest dość popularny, z tego co pamiętam dużo osób wybiera ten model, co znaczy, że się podoba mnie też oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.09.2008 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Franke Admiral jest dość popularny, z tego co pamiętam dużo osób wybiera ten model, co znaczy, że się podoba mnie też oczywiście no mi też się spodobał, musiałabym tylko jeszcze "na żywo" ten beż zobaczyć (wszędzie są foty grafitu ). Tylko ciekawa jestem jak się sprawdzą te "kropki" na ociekaczu -przy mojej cholernie twardej wodzie Ten Teka -jest "gładszy" więc pewnie łatwiejszy w czyszczeniu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.09.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Mi sie podoba bardziej ten pierwszy zlew A franke sa dosc popularne w salonach i sklepach wiec na pewno uda ci sie go zobaczyc na zywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.09.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 przyszłam się przywitać ...i powiedzieć, że mi te Franke też się podobają...co prawda jeszcze nie wiem co u mnie będzie ale byłoby miło takiego Franke mieć... tylko jakby był jeszcze narożny - to już zupełna rewelacja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.09.2008 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Kasiu -nie wiem czy są narożne -ale to niezła firma więc zapewne tak ... a co do pierwszego (Teka) -też mi bardziej "podchodzi" no i wiekszy wybór kolorów (a może to wada ?). Tylko ze on tak fajowo wygląda przez dodatki -szklana deska jest gratis, ale ta bateria to już 600zł -i do tego nawet nie ma wyciąganej wylewki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.09.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Przeciez baterie mozna kupic dowolna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.09.2008 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Przeciez baterie mozna kupic dowolna No ja wiem -ale ta wygląda fajowo szukam podobnej z wyciąganą wylewką -ale ceny właśnie ok 500-600się kręcą A tymczasem u mnie panowie elewacyjni szaleją (dzisiaj z siatką i klejem) Dzisiaj lało cały dzień -a oni robili Przyjechałam z pracy i pytam czy im deszcz nie przeszkadza -a oni: "przecież pod okapem nie pada" -a okap ma 80cm Fajnie że tacy zapaleńcy, tylko jakoś nie mam przekonania do tynkowania akrylem w taką pogodę -jeszcze mi kolor zmyje i parę tys. w plecy ... (oni twierdzą, że deszcz jest "słaby" i nie przeszkadza...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.09.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Kasiu, nie rezygnuj czasem z wyciąganej wylewki, to jedna z moich najbardziej ulubionych i przydatnych rzeczy w kuchni wielkich garów wcale nie wstawiam do komory, tylko stawiam na blacie i wlewam wodę. I dużo łatwiej zlew się płucze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.09.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Ja tylko mam nadzieje, ze nam zaraz nie kazesz wybierac koloru zlewu i baterii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.09.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 no, zlew ponoć ma być beżowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.09.2008 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Kasiu, nie rezygnuj czasem z wyciąganej wylewki, to jedna z moich najbardziej ulubionych i przydatnych rzeczy w kuchni wielkich garów wcale nie wstawiam do komory, tylko stawiam na blacie i wlewam wodę. I dużo łatwiej zlew się płucze Aniu -nepewno nie zrezygnuję Może po prostu wezmę z jakiejś "zwykłej" firmy -ale napewno będzie wyciągana Już wczoraj kilka oblukałam -ale najfajniejsze są drogie : Teka Aqua -Ela-B (500zl): http://www.e-agdrtv.pl/teka/foto/elab.jpg Teka -Arco B (500zl ): http://agd-rtv.net/images/img_bg/arcoB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.09.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Kasia, idz to jakiegos OBI czy cos i poszukaj tak na oko. Ja tam mysle, ze ludzie sie na wyrost przejmuja firmami baterii. Co by solidnie wygladala i ladnie, ale bez przesady. Jak masz zle rury zrobione, slabe cisnienie czy cos, to Ci zadna bateria nie pomoze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 09.09.2008 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Małgoś2 czyżby łacińskie sentencje miały większą moc sprawczą? Bo powiedzonko w sam raz do okresu budowy pasuje, ale chyba niemożliwe, żeby się spełniło na etapie wykańczania domku.... Przynajmniej nie u mnie..... No chyba że w totka wygram... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.09.2008 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Małgoś2 czyżby łacińskie sentencje miały większą moc sprawczą? Bo powiedzonko w sam raz do okresu budowy pasuje, ale chyba niemożliwe, żeby się spełniło na etapie wykańczania domku.... Przynajmniej nie u mnie..... No chyba że w totka wygram... No ja wlasnie tak czekam, az sie ktos zainteresuje lub zorientuje. Tez licze na jej moc sprawcza, ale na razie szans nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 09.09.2008 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 A wylewka zlewowa też będzie u mnie wyciągana bo mam zlew pod oknem i niestety bez tego chyba nie otworzę jednej strony. Chociaż może się okazać że nawet z wyciągnietą wylewką nie otworzę go na oścież, ale mnie to nie szkodzi bo mam jeszcze okna dachowe więc wietrzyć będzie czym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.09.2008 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Kasia, dzień dobryMałgos ma rację. Nie musi to być znanej firmy. Zwykłe wyciągane też działają. Np. w Castoramie ostatnio oglądałam takie beżowe i spokojnie można z cenami zejsć na 400-450 zł..Tylko u nas w Rzeszowie obsługa niezbyt miła.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.09.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Jak to dobrze z madrym pogadac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.09.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 A ja w mieszkaniu mam zwykłą baterię w kuchni, ale chyba zaczynam się juz nastawiać do właśnie tych z wylewką....już widzę minę małża - 500 oszalałaś! to będą jego pierwsze słowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.09.2008 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 No właśnie w tym cały pic -że takie poniżej 500zl z wyciąganą wylewką -to rzadkość (a przynajmniej takie, co by mi się podobały ), a te granitowe jakoś mi nie "podchodzą"... Malgos -za głupia jestem żeby z tobą gadać, bo mimo że "liznęłam" łaciny na 1wszym roku studiów -to nie umiem sobie tej sentencji przetłumaczyć Z budowy -dzisiaj przerwa 'technologiczna" -klej na siatce w elewacji nie zasechł -ale jak dobrze pójdzie (czytaj: lux pogoda) to jutro początek "kolorowania" Może uda mi się coś Wam pokazać, tylko Fotosik mi od trzech dni odmawia posłuszeństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.09.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Malgos -za głupia jestem żeby z tobą gadać, bo mimo że "liznęłam" łaciny na 1wszym roku studiów -to nie umiem sobie tej sentencji przetłumaczyć Kasia, ja mialam lacine przez 7 lat i nadal nie moge powiedziec, ze ja znam. A sentencja to: "niech twoje wydatki nie przekraczają dochodu". Z moim kredytem hipotecznym, debetami i dlugiem na karcie kredytowej mam nadzieje na duuuuza jej moc sprawcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts