Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bardzo Wam wszystkim dziękuję za pozytywne opnie! Jak już pisałam kolor nie jest aż tak intensywny -potem wrzucę foty z mniej nasłonecznionej strony (dzisiaj np-bardziej jest beżowo-morelowy niż żółty :)) dzisiaj miałam trochę stresa -bo panowie tynkowali najważniejszą -frontową ścianę -i jak tylko skończyli -to lunęło i lało 4godziny :x Już miałam wizję spływającego tynku i koniecznej poprawki -ale okazało się, że nic się nie stało! Dlatego uważam, że elewację można uznać za zakończoną! Pijemy!!! :D :

http://sklep-wina.pl/images/z33wlo.jpg

Dzisiaj byli znowu z serwisu Jezierskiego -do mojej ukochanej przesuwki... Zeszło im 4godziny- musieli wyjąć szyby, skręcić skrzynkę rolety z ramą, wyrwać spod spodu piankę -od nowa wbić kliny i wcisnąć piankę. Okno chodzi teraz lux! nie ma żadnych luzów ani wygięć. Jedyny minus -znowu muszę wezwać pana od elewacji -bo małej obróbki wymaga skrzynka rolety :( (cholera -a dopiero wczoraj ich pożegnałam :x !)

Najwazniejsze ze okno chodzi cacy :)

no w sumie to o to chodziło.. tylko szkoda, że o jeden głupi dzień się nie pośpieszyli :x

Tera znowu etap oczekiwania na wykańczaczy, którzy mieli być już m-c temu -a wciąż przesuwają robotę. Nawet nie wychodzę na taras -bo mnie rozpacz ogarnia -jak patrzę na te wszystkie już kupione płytki (do holi, wc, kotłowni, łazienki, kuchni., korytarzy i na taras i cokół) i podłogi (do 3ech sypialni i salonu) -że tak leżą od 3ech m-cy i czekają :x