Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Cześć :lol:

Kasiu, śliczna chałpka :lol: Wszyćko idealnie gra :lol:

Dziękuję bardzo! Cieszę się że pomysł z "miedzią" odpadł w przedbiegach :) Domek bardzo mi się podoba -tak jak teraz. Wrzucę dziś fotki koloru elewacji -bez słońca, bo ona ma nieco "spokojniejszy" kolor na żywo :wink:

Tak więc z wierzchu domek ukończony w 80% (zostały jeszcze płytki na tarasie, parapety, płytki na cokole oraz podbitka). Za to w środku to chyba nawet 50% nie jest :cry:

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mła

and mła

wybór za duży :wink: osiołkowi w żłobie dano...

to jeszcze nie wybrałaś? :o wiloasz- coś czuję że wprowadzisz się do domu bez płytek :)

Ja dziś w nocy stwierdziłam, ze już wogle w tym roku nie zdążę, bo jak teraz szamba nie wkopię i nie podłączę, to do kwietnia zaden samochód ciężarowy tam nie wjedzie.

A płytki? Kochana, każda płytka kupiona do tej pory to przypadek, bo gdzieś tam weszliśmy i mi się spodobała. Bo jak chodzę i oglądam to nigdy nic mi się AŻ TAK nie podoba, abym chciała miec je w domu. oooo, dziś kupiliśmy płytki do wiatrołapu :wink:

A tak wogle, to całe moje życie to przypadek :D

A płytki? Kochana, każda płytka kupiona do tej pory to przypadek, bo gdzieś tam weszliśmy i mi się spodobała.

i to jest właśnie najlepsze kupowanie!!! ja tak kupiłam płytki do wc, kotłowni, sieni oraz na balkon. jak się za dużo analizuje -to się w końcu wszystko przestaje podobać :x

Aniu -no OCZYWIŚCIE -MĄŻ NAJBARDZIEJ KOCHANY JEST (piszę tak jakby tu przypadkiem zajrzał :roll: ) ale barierka to inny rodzaj miłości, tak jak i nasza suka :)

dzisiaj udałam się pooglądać moje płytki (w pudłach -bo na ścianie to nieprędko :evil: ) i tak sobie pomyślałam -jak mogłam kupić te dekory?:

http://images26.fotosik.pl/224/5e2f293d1285d026.jpg

tzn -podobają mi się -tylko jak toto myć? W końcu będą leżały w sieni, gdzie się zbiera największy syf, który będzie wchodził w te rowki :roll:

dzisiaj udałam się pooglądać moje płytki (w pudłach -bo na ścianie to nieprędko :evil: ) i tak sobie pomyślałam -jak mogłam kupić te dekory?:

http://images26.fotosik.pl/224/5e2f293d1285d026.jpg

tzn -podobają mi się -tylko jak toto myć? W końcu będą leżały w sieni, gdzie się zbiera największy syf, który będzie wchodził w te rowki :roll:

A nie da się ich gdzie indziej upchnąć? :roll:

Może je jakoś zalakierować, czy coś?

mam pytanie takie przy wódeczce trochę, ile czasu zeszło na ocieplenie i wogle elewację? bo domek mamy podobny, a mąż straszy mnie wizją dłuuugo mieszkających na mojej budowie panów od ocieplenia....

Olga, znowu sie leczysz? bez nas?

mam pytanie takie przy wódeczce trochę, ile czasu zeszło na ocieplenie i wogle elewację? bo domek mamy podobny, a mąż straszy mnie wizją dłuuugo mieszkających na mojej budowie panów od ocieplenia....

wiolasz -szybciutko -niecały tydzień zeszło -chyba 5dni czy coś. W sumie było 230m.kw. ścian. Dłużej schodzi jak są jakieś kolumienki czy wykusze -ale nasz domek "prosty jak stodoła" :)