Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Coś na ząb:

http://www.telepizza.pl/img/promocje.jpg

wiolasz -tylko dobrze wyliczcie ilość tynku! My wzięliśmy niby tyle ile trzeba (ponoć z wiadra wychodzi 10m.kw.), i 1 wiadro "na zapas", no i zostało nam w sumie 7wiaderek tynku :o 900zl "w plecy", bo zwrotu nie przyjmą (tynk jest mieszany na zamówienie) :evil: ale sobie pluję w brodę! Tynk jest ważny pół roku i nie ma co z nim zrobić. Ilość jest na ok 50m.kw....

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzieci nigdy nie są ponure same z siebie. To zasługa rodziców. One ich naśladują. Ja jestem raczej wesoła, mąż wariat w zabawach z dzieckiem, pozwalamy jej na wszystkim prawie eksperymentować, szaleje, biega i generalnie odkrywa świat. No i wszędzie z nami łazi więc podsłuchuje, komentuje i naśladuje. Qrwa mać też mówi, jak jej coś nie wychodzi :oops: ale na szczęście coraz rzadziej

dzieci nigdy nie są ponure same z siebie. To zasługa rodziców. One ich naśladują. Ja jestem raczej wesoła, mąż wariat w zabawach z dzieckiem, pozwalamy jej na wszystkim prawie eksperymentować, szaleje, biega i generalnie odkrywa świat. No i wszędzie z nami łazi więc podsłuchuje, komentuje i naśladuje. Qrwa mać też mówi, jak jej coś nie wychodzi :oops: ale na szczęście coraz rzadziej

No wlasnie powinno tak byc, ale np. siostrzeniec mojego meza dosc ponury jest mimo, ze siostra meza wyglada na wesola i pogodna kobitke (no chyba, ze w domu jest inna). Ciagle tylko slysze jak ryczy, nigdy nie puszcza takich smiesznych tekstow... Jakis taki ponuro-powazny jest. Nawet jak jest wesoly to tez nie jest taki wesoly na smieszno. Moze chodzi o to, ze pozno sie nauczyl mowic, pozno zaczal miec do czynienia z rowiesnikami itd. A najbardziej to chyba chodzi o brak ojca, z ktorym mozna by poszalec. :(

Ja myśle, że to chodzi o ostatnie. Moja Julka dosyć późno skumała się z innymi dziećmi, dopiero niedawno nauczyła się z nimi bawić. To przez wariacje z ojcem taka jest. Podobno dobrze jest traktować dziecko jak równe sobie, i to na poważnie żeby wiedziało, że zawsze może zapytać o wszystko i wszystko powiedzieć. Jak się boi bo spotka je krytyka dorosłych to nie chce mówić.

Dziś się dowiedziałam z rana, że jak ją przytulam to ona daje mi ciepłość a ja jej zimność :wink: :lol: :lol:

Znowu "opóźniona" jestem :roll:

a ten tynk to zwykły gładki, czy jakis baranek?

to znaczy że jest bardziej wydajna niż pisze na opakowaniu?

wychodzi na to, że wydajność jest sporo większa niż twierdzą panowie w hurtowni :-? albo moi tynkarze tacy "wydajni" :wink: a tynk to "kamyczek 1,5mm":

http://images29.fotosik.pl/274/9b44a671dd0cdd69med.jpg

Dzień dobry

Ja to się dziś raczej leczę :oops:

taaa...

się wydało...

z nami nie posiedzi bo za długo, ale czas na to, żeby się rozchorować, to był... :evil: :evil: :evil:

:D

Nie licząc feralnej służbowej imprezy w zeszły piątek, to ostatni raz imprezowałam z przyjaciółmi ze 3 tygodnie temu :roll: To wychodzi na to, że tu jednak częściej siedzę :wink:

Nie licząc feralnej służbowej imprezy w zeszły piątek, to ostatni raz imprezowałam z przyjaciółmi ze 3 tygodnie temu :roll: To wychodzi na to, że tu jednak częściej siedzę :wink:

to nie ma poniedziałkowych "sabatów"?

Jakoś dwa ostatnie się nie odbyły :lol: Zdarza się :wink:

a to po czym się wczoraj leczyłaś??

a to po czym się wczoraj leczyłaś??

W piątek się musiałam troszkę zresetować, a sabaty to zazwyczaj w poniedziałki się odbywały :wink:

Znowu "opóźniona" jestem :roll:

a ten tynk to zwykły gładki, czy jakis baranek?

to znaczy że jest bardziej wydajna niż pisze na opakowaniu?

wychodzi na to, że wydajność jest sporo większa niż twierdzą panowie w hurtowni :-? albo moi tynkarze tacy "wydajni" :wink: a tynk to "kamyczek 1,5mm":

http://images29.fotosik.pl/274/9b44a671dd0cdd69med.jpg

fajny, ale u nas to się baranek nazywa :D tez taki będę miała

Olga, Ty się nie przejmuj. Najlepiej jest czasem zmienić towarzystwo choćby na chwile coby dla zdrowia i psychicznego i fizycznego dobre było :D

idę za kredyt płacić :x