markoto 15.09.2008 02:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Moj maz juz nawet nie slucha moich pomyslow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.09.2008 02:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Moj udaje, ze slucha i dopiero jak dojde do czegos madrego to zaczyna reagowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.09.2008 02:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.09.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 a mój moich pomysłów zawsze słucha....ale kiedy mówię potem o pieniądzach to zawsze udaje że nie wie o sooo chodzi.. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.09.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 To mamy podobnych mężów. Mój się ożywia jak zaczynam o pieniądzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.09.2008 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Cześć! dzieki za opinie -ale decyzja jeszcze nie zapadła Co do mojego męża -to on na wszystko mówi: "ładnie" Tak powiedział na wszystkie moje kuchenne propozycje -czyli nie jset zbyt wymagający w tym względzie ... To na razie tyle -bo padam "na pysk" -byliśmy dzisiaj w jakiejś wiosce na końcu świata -w "supertanim i superszybkim" tartaku -zamawiać deski na podłogę na stryszku i listwy na podbitkę (jednak bedzie drewno -bo PCV podobno straszliwie się odbarwia ). No papa! i nadal liczę na "kuchenne" opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.09.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Wg mnie ta kuchnia. Aż 5 stron musiałam przelecieć, żeby ją u Ciebie znaleźćhttp://www.meblenajtaniej.pl/kuchnie/c35.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.09.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Tak Wiola, tylko skad wezmiesz dla Kasi szary gres na podloge... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.09.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Tak Wiola, tylko skad wezmiesz dla Kasi szary gres na podloge... z przeceny tam wszystko jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.09.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Tak Wiola, tylko skad wezmiesz dla Kasi szary gres na podloge... z przeceny tam wszystko jest Tylko teraz tego Kasi nie mow, jak ona juz ma bezowy co mial byc bialy czy odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.09.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 No jak beżowy?? a nie biały? jesuuu pogubiłam się jak zwykle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 15.09.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 heh, bialy sie okazal bezowy ...KAsia, ja bym połączyła tak jak Olga pisala - drugi drewno z jasną gorą, tylko może rzeczywiście zobacz jak ta wanilia wygląda. Może jest inny jasny odcień - ecru - ja widziałam dwa w próbniku, więc może i Twoi mają. Ten ecru taki mniej żółty a bardziej beżowo-szary jest. Bardzo jasny.Z tego co pamietam w Stalowej jest salon kuchenny, nieduży ale dośc nowoczesne meble. Moze mają tez zdjecia jakieś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.09.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Zaraz, to jak podłoga beżowa, to chcecie jeszcze tu wanilię wrzucać? nie za dużo tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.09.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 No kto chce wrzucac wanilie, Wiola... To tylko Kasia ma takie pomysly niezbyt madre. Zadna tam wanilia i zadne tam inne glupotki. Wystaczajaco namotane jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.09.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Wg mnie, beż na podłodze pasuje do każdego rodzaju brązu mebli. Aby rozjaśnić to białe płytki na ścianę i jakieś jasne dodatki. Żadnych szarości ani czarnego koloru. Czy miedzi..Mam nadzieję, że nikt nie pomyśli że jestem ograniczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.09.2008 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 heh, bialy sie okazal bezowy ... KAsia, ja bym połączyła tak jak Olga pisala - drugi drewno z jasną gorą, tylko może rzeczywiście zobacz jak ta wanilia wygląda. Na tego typu "paskowe" fronty, jak te: http://www.akcesoria-meblowe.eu/a/kolory/okleina_meblowa_158_zebrano_jasne.jpg http://www.akcesoria-meblowe.eu/a/kolory/okleina_meblowa_162_sliwa.jpg zwróciłam uwagę już jakiś czas temu- i bardzo mi się spodobały, jednak nie chciałabym przesadzić z tymi paskami -bo góra+dół na 7 metrach -to już oczopląsem grozi Np tu to już przesada moim zdaniem: http://www.akcesoria-meblowe.eu/a/brw_mielec/galaxy/800x600_galaxy_fronty_kuchenne.jpg Tak jak radzicie -muszę zobaczyć na żywo -wtedy podejmę decyzję, a jeśli nic mnie nie "olśni" -to zostaje wersja pierwotna (ta co wkleiła wiolasz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.09.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 mnie się podoba ta kuchnia, nie dostałam oczopląsu jest przejrzyście i estetycznie nie podobają mi się kuchnie, gdzie góra ma inny kolor a dół inny.. wygląda to jak dla mnie, tak jakby ktoś dwie kuchnie połączył... ale oczywiście to moje widzi mi się, a każdy ma inny gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 17.09.2008 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Aniu -jeśli miałabym się decydować na paski, to raczej byłyby tego typu: http://images32.fotosik.pl/312/86512be45e3ccf3a.jpg tylko wolałabym trochę jaśniejsze .. Jednak na razie muszę zejść na ziemię Kuchnia zostaje odsunięta na dalszy plan -oczywiście ze względu na kasę. Napewno nie zamówię jej w tym miesiącu -i nie wiadomo czy w październiku Teraz mam w domku ekipę od ocieplania poddasza oraz płyt kartonowo-gipsowych -czyli trochę kaski pójdzie. Potem mają stawiać kominek i kłaść płytki, ale jak to zwykle bywa -zawsze "wyskakuje" coś nowego Teraz np okazało się, że poprzednia ekipa tak wylała taras, że spadek jest w stronę salonu Więc -znowu do poprawki (czyli kasa na cement, piach, izolację itd ). Czy nie ma ekip, które robią raz a dobrze!??? Acha -w piatek mają do sklepu przyjechać nasze drzwi wewnętrzne -montaż w przyszłym tygodniu Tak więc powolutki idziemy do przodu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.09.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 hmmm co firma to inna polityka. U mnie po drzwi wewn, kazali zgłosić się dopiero po podłogach, płytkach i panelach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.09.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 dobrze, że spadek zauważyliście teraz i można go jeszcze poprawić, a nie dopiero jak faktycznie by Was zalało niestety, większość ekip ma jedną cechę wspólną... zawsze coś spartaczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts