Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć! dzieki za opinie -ale decyzja jeszcze nie zapadła :wink: Co do mojego męża -to on na wszystko mówi: "ładnie" :D Tak powiedział na wszystkie moje kuchenne propozycje -czyli nie jset zbyt wymagający w tym względzie :roll: ...

To na razie tyle -bo padam "na pysk" -byliśmy dzisiaj w jakiejś wiosce na końcu świata -w "supertanim i superszybkim" tartaku :) -zamawiać deski na podłogę na stryszku i listwy na podbitkę (jednak bedzie drewno -bo PCV podobno straszliwie się odbarwia :roll: ). No papa! i nadal liczę na "kuchenne" opinie :)

heh, bialy sie okazal bezowy ...

KAsia, ja bym połączyła tak jak Olga pisala - drugi drewno z jasną gorą, tylko może rzeczywiście zobacz jak ta wanilia wygląda. Może jest inny jasny odcień - ecru - ja widziałam dwa w próbniku, więc może i Twoi mają. Ten ecru taki mniej żółty a bardziej beżowo-szary jest. Bardzo jasny.

Z tego co pamietam w Stalowej jest salon kuchenny, nieduży ale dośc nowoczesne meble. Moze mają tez zdjecia jakieś...

heh, bialy sie okazal bezowy ...

KAsia, ja bym połączyła tak jak Olga pisala - drugi drewno z jasną gorą, tylko może rzeczywiście zobacz jak ta wanilia wygląda.

Na tego typu "paskowe" fronty, jak te:

http://www.akcesoria-meblowe.eu/a/kolory/okleina_meblowa_158_zebrano_jasne.jpg

http://www.akcesoria-meblowe.eu/a/kolory/okleina_meblowa_162_sliwa.jpg

zwróciłam uwagę już jakiś czas temu- i bardzo mi się spodobały, jednak nie chciałabym przesadzić z tymi paskami -bo góra+dół na 7 metrach -to już oczopląsem grozi :-? Np tu to już przesada moim zdaniem:

http://www.akcesoria-meblowe.eu/a/brw_mielec/galaxy/800x600_galaxy_fronty_kuchenne.jpg

Tak jak radzicie -muszę zobaczyć na żywo -wtedy podejmę decyzję, a jeśli nic mnie nie "olśni" -to zostaje wersja pierwotna (ta co wkleiła wiolasz :wink: )

mnie się podoba ta kuchnia, nie dostałam oczopląsu :wink:

jest przejrzyście i estetycznie 8)

nie podobają mi się kuchnie, gdzie góra ma inny kolor a dół inny..

wygląda to jak dla mnie, tak jakby ktoś dwie kuchnie połączył...

ale oczywiście to moje widzi mi się, a każdy ma inny gust :wink:

Aniu -jeśli miałabym się decydować na paski, to raczej byłyby tego typu:

http://images32.fotosik.pl/312/86512be45e3ccf3a.jpg

tylko wolałabym trochę jaśniejsze :roll: .. Jednak na razie muszę zejść na ziemię :( Kuchnia zostaje odsunięta na dalszy plan -oczywiście ze względu na kasę. Napewno nie zamówię jej w tym miesiącu -i nie wiadomo czy w październiku :cry:

Teraz mam w domku ekipę od ocieplania poddasza oraz płyt kartonowo-gipsowych -czyli trochę kaski pójdzie. Potem mają stawiać kominek i kłaść płytki, ale jak to zwykle bywa -zawsze "wyskakuje" coś nowego :x Teraz np okazało się, że poprzednia ekipa tak wylała taras, że spadek jest w stronę salonu :o Więc -znowu do poprawki (czyli kasa na cement, piach, izolację itd :evil: ). Czy nie ma ekip, które robią raz a dobrze!???

Acha -w piatek mają do sklepu przyjechać nasze drzwi wewnętrzne -montaż w przyszłym tygodniu :wink: Tak więc powolutki idziemy do przodu....