OK 30.09.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Cześć To ja wpadłam teraz do Ciebie Stopniowo odbudowuję bazę powiadomień ale do mnie to Olga nie wpadłaś A wpadłam, wpadłam - tylko się nie odezwałam Stwierdziłam, że tu ciągle o kuchniach i uciekłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.09.2008 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Cześć To ja wpadłam teraz do Ciebie Stopniowo odbudowuję bazę powiadomień ale do mnie to Olga nie wpadłaś A wpadłam, wpadłam - tylko się nie odezwałam Stwierdziłam, że tu ciągle o kuchniach i uciekłam No wiem, że juz wszystkich odstraszam zresztą domyślam się ze te ostatnie moje pomysły to już zupełnie nie w twoim typie -więc Cię zbyt nie molestowałam Tak więc wersja zebrano ciemne + biel -jest wersją OSTATECZNĄ (przynajmniej na dzisiaj ). Zobaczymy jak mnie to cenowo wyniesie... Mój wykonywacz mówi, że cena 1mb kuchni z MDFu wynosi ok 900zł -W GÓRĘ bo jak zacznę sobie wymyślać carga, podnośniki itp.. itd.. (a napewno zacznę!) -to już może być SPORO więcej Wszystko się okaże za ok tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.09.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 To ja w takim razie poczekam na efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.09.2008 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Takie gorne szafki sa w kuchni ostatnio dodanej w watku "pochwalcie sie swoimi kuchniami". Chyba znalazłam: To kuchnia lucyliu: http://img215.imageshack.us/img215/8083/28092008251ajn3.jpg No u mnie fronty przeszklone byłyby jednak z aluminium, sądzę, że lepiej się to będzie przy mikrofali w górnej szafce komponowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.09.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Ja też zagladam, ale pomyslałam sobie że i tak wybierzesz nie tą, która mi się podoba i jeszcze mętlik bedziesz w głowie miała A tak? proszę, krótka piłka. Jest wybrane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.09.2008 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 A tak? proszę, krótka piłka. Jest wybrane no mam taką nadzieję, że już mi się nie "odwidzi" Teraz kasa będzie decydująca Najgorsze są systemy samodomykające w szufladach i "podnośniki gazowe" ( ) do szafek górnych ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.09.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 i "podnośniki gazowe" ( ) do szafek górnych ... cooooooooooo??? a cóż to do jasnej anielki jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 30.09.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 kasiu, mnie faktycznie nie było wcześniej, ale widzę że już wybrałaś. Niestety Ci namieszam (jaka ja niedelikatna :/). Jakoś zupełnie nie widzę tego żeby były różne uchwyty. Jeśli masz dwa kolory szafek i jeszcze różne relingi nie będzie ona wyglądała jakbyś kupowała wogóle osobno i bez związku??? Przemyśl to.Innych uwag już nie zgłaszam, bo to i tak Twój wybór. A co do kosztó dodatkowych szafek to musze Cie uprzedzić że rzzeczywiscie przygotuj się na szok. U mnie jedno cargo - 30 cm i max wysokie czyli do jakiegoś 150-160 kosztowalo 1000zł. W sumie oczywiście z frontem. Dlatego mechanizm samodomykający zafundowałam sobie tylko w największych szuflacach na garnki i podnośnik przy mikrofali. Reszta szuflad byla bez bajerów, ale zakupiliśy takie specjalne elementy która sprawiają że przymyka się z hamulcem. Moge CI pokqzać jak wygląda. I małż sam zamontował toto, nie wiem ile drożej by nas to ywyniosło w meblavh ale pewnie więcej niż w wersji Zrób to sam... rozumiem,że teraz będzie coraz więcej zdjęć u Ciebie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.10.2008 05:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Jakoś zupełnie nie widzę tego żeby były różne uchwyty. Jeśli masz dwa kolory szafek i jeszcze różne relingi nie będzie ona wyglądała jakbyś kupowała wogóle osobno i bez związku??? Przemyśl to. Onna -dzięki za uwagi -jednak to nie jest mój wymysł, sama pewnie tak bym myślała jak piszesz, ale ta fotka mnie przekonuje, że bedzie ok : http://www.meblenajtaniej.pl/kuchnie/t4146.jpg Moje górne szafki bedą wyglądały w zasadzie identico jak te z foty -tyle, że bedą białe. Moim zdaniem wygląda to ok ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.10.2008 05:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 i "podnośniki gazowe" ( ) do szafek górnych ... cooooooooooo??? a cóż to do jasnej anielki jest?? to jest TO : http://www.dacter.pl/zamki/g_zastosow.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 01.10.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 ok skoro tak Ci się podoba to dobrze.A jeśłi chodzi o podnośnik - czy masz miec dokładnie takie jak pokazalaś? Bo ja ostatnio wybieralam do szafki górnej i te lepsze co pan chcial nam dać wyglądaly zupelnie inaczej, tenm jest taki podstawowy, nie z tych najtańszych oczywiście ale bez wspomagań. Jak już będe miała szafkę to sprawdzę dokladnie, mogę jeszcze raz dopytać, ale wydaje mi sie że jeśli wybierzesz taki to nie podwyższy strasznie ceny mebli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.10.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 cytuje wypowaiedz odnosnie mebli zebrano: ja odrzuciłam lakierowany mdf, bo na pewno paluchy będzie widać. wybrałam płytę laminowaną. mam folię w kolorze ciemne zebrano. kurka wodna, dlaczego nigdzie nie przeczytałam, a może nie doczytałam, że na tym to dopiero widać paluchy a na dodatek kiedy wycieram to na wilgotno i nie zetrę dokładnie to są zacieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.10.2008 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 cytuje wypowaiedz odnosnie mebli zebrano: ja odrzuciłam lakierowany mdf, bo na pewno paluchy będzie widać. wybrałam płytę laminowaną. mam folię w kolorze ciemne zebrano. kurka wodna, dlaczego nigdzie nie przeczytałam, a może nie doczytałam, że na tym to dopiero widać paluchy a na dodatek kiedy wycieram to na wilgotno i nie zetrę dokładnie to są zacieki. markotko -domyślam się, że ten problem dotyczy wszystkich ciemnych mebli -a z górnymi białymi nie będzie wcale prościej -patrząc pod kątem brudzenia -to chyba zadne nie są idealne onna -ja jeszcze nie myślałam o podnośnikach -wrzuciłam pierwszy z brzegu żeby pokazać wiolasz -co to w ogóle jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.10.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 No właśnie dziękuję, bo nie wiedziałam, ale czemu to się tak dziwnie nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.10.2008 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Dzień doberek -zaprawszam na kawkę : http://www.wildbeancafe.com/liveassets/bp_internet/wild_bean/wild_bean_poland/STAGING/local_assets/images/kawa180x144.jpg Ja dzisiaj w ramach urlopu WYPOCZYNKOWEGO -maluję od rana deski, które bedą podłogą naszego strychu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 02.10.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 No właśnie dziękuję, bo nie wiedziałam, ale czemu to się tak dziwnie nazywa bo pewnie tam w środku zbiera się sprężone powietrze czyli gaz i wypycha drzwiczki na takiej zasadzie kachna, Ty taka widze zapracowana, że nawet po kawkę do jakiegoś fast fooda wysłałaś Ja sie poczęstuję, będe pila zbierając sie do sklepu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 02.10.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 a na jaki kolorek malujesz??? KAśka, jak ja jestem ciekawa Twojego mieszkania, wlasnie podziwiałam płytki w łazience... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.10.2008 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 kachna, Ty taka widze zapracowana, że nawet po kawkę do jakiegoś fast fooda wysłałaś Ja sie poczęstuję, będe pila zbierając sie do sklepu... szkoda że najbliżej w warszawie ten Fast food kawowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.10.2008 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 a na jaki kolorek malujesz??? KAśka, jak ja jestem ciekawa Twojego mieszkania, wlasnie podziwiałam płytki w łazience... GDZIE?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 02.10.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 czekaj, ja Ci zrobię kaawkę. Co masz w papierowym kubku pic. DO desek lepiej porcelana pasuje http://www.saeco.home.pl/foto_www/Cafe_Creme.jpg bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts