Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jeśli chcesz zaoszczędzić na mikrofalówce i nie zależy Ci na super markowym sprzędzie, to polecam mastercooka do zabudowy z ramką. kuchenka 350zł, a ramka 150zł. wychodzi nieporównywalnie taniej. a mikrofala to mikrofala w końcu... model MM-23GE X

Luknęłam -ładny ten Mastercook -i grilla ma :o :

http://image.ceneo.pl/data/products/1792443/product.jpg

ale dostępny tylko w 3ech sklepach internetowych (oczywiście nie "w moim" :-? ).

ładnie to wygląda :wink: nie lubię tych wolnostojącycch, tylko blat zagracaja :x

no właśnie.. i stąd mój dylemat, bo obecnie to w zasadzie mikrofali nie używam -piekarnik mi wystarcza. Ale podobno przy dzieciach się bardzo przydaje, więc za kilka lat bym kupowała i tak... więc albo kupić od razu do zabudowy -albo za rok-dwa wolnostojącą :roll:

A towarzystwa przy rannej kawie Żonkowi dotrzymuję..... :wink:

No ja to cwana jestem bo teraz mam urlopik, ale "normalnie" to wstaję 5.45 i robię śniadanko mężulowi i naszej suczycy, kawka dopiero w pracy -bo w domku bym się nie wyrobiła :roll:

My wstajemy 5.50, a że ja idę na 10 a mąż ma blisko to sobie tak kawkujemy.... A jeść nasza Bianka dostaje dopiero o trzeciej, bo rano śpi do dziewiątej, tak jak na moim avatarze. :wink: :wink: :lol:

Witam,

mnie ta mikrofala Mastercooka się podoba i nie wiem czy sama sobie takiej nie zapodam...

Natomiast przemyśl jeszcze lodówkę z Whirpoola - ja mam właśnie lodówkę tej marki... i juz padł mi jakiś tam sterownik z programatorze, bagatela 600plnw.... na moje szczęście załapałam się jeszcze na gwarancję.... :roll: ale gdyby nie to bym się wściekła... bo lodówka miałaby jakimś hiciorem i kosztowała 3100 :evil: :evil:

Natomiast przemyśl jeszcze lodówkę z Whirpoola - ja mam właśnie lodówkę tej marki... i juz padł mi jakiś tam sterownik z programatorze, bagatela 600plnw.... na moje szczęście załapałam się jeszcze na gwarancję.... :roll: ale gdyby nie to bym się wściekła... bo lodówka miałaby jakimś hiciorem i kosztowała 3100 :evil: :evil:

Kasiu a ja właśnie od 5lat mam Whirlpoola (z tym, że nie w zabudowie -tą oddajemy po zakupie nowej- teściowej) -i się świetnie sprawdza :) widocznie trafiłaś na jakiś felerny egzemplarz :roll: ...

Mam nadzieję, że to ja źle trafiłam, a nie że firma postanowiła zacząć zarabiać również na częściach i servisie... :evil: bo ja kupowałam ją z rok temu.... może 5 lat temu były solidniejsze...

.... no w każdym razie jeśli będę kupowała nową lodówkę to zdecydowanie nie będzie to Whirpool...

w każdym razie jeśli będę kupowała nową lodówkę to zdecydowanie nie będzie to Whirpool...

a jakom? :) a tak w ogóle to wolisz zabudowaną czy np side-by-side?

tego jeszcze nie wiem...bo nie szukałam.... u mnie kuchnia to śpiewka dalekiej przyszłości, nie mówiąc już o lodówce....

...ale jeśli już to wolno stojącą....te do zabudowy są dla mnie za małe. Ta moja Whirpoola ma 200 cm wysokości i 70 szerokości i bardzo te gabaryty sobie chwalę :wink: jest to naprawdę duża, pakowna lodówa... :wink:

dzień dobry, ja też chcę tą z pianką 8)

Kasiu, etap kuchni przerobiłam, tylko wczoraj jak juz zaczęłam pisać, to mała się obudziła i mi posta wcięło :roll:

Bardzo ładnie się zapowiada, my też myśleliśmy nad zebrano na początku, tylko monsz wybrzydzał :roll:

Kasiu a ja właśnie od 5lat mam Whirlpoola (z tym, że nie w zabudowie -tą oddajemy po zakupie nowej- teściowej) -i się świetnie sprawdza :) widocznie trafiłaś na jakiś felerny egzemplarz :roll: ...

ja też mam Whirpoola i jestem póki co bardzo zadowolona 8)

cichutka, nie muszę jej rozmrażać, szybciukto się ją sprząta, myje, nie czuć żadnych zapachów (chyba, że kiełbaskę swojską monsz kupi...). Jak dla mnie jest rewelacyjna :wink: