kachna28 12.10.2008 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Dzień Dobry! wiolasz -ja to nie wiem -banany Ci się kojarzą, u Olgi Ci coś "dyndało", chyba potrzebny Ci jest zimny prysznic a na razie zapraszam na gorącą kafkę http://www.strykowski.net/kawa/Zdjecia_kawy,_kawa,_kawa_zdjecie,_fotografie_kawy_1415.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.10.2008 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 dzien dobry wszystkim a panowie to juz do domu poszli czy jeszcze tancza? Aniu -miej litość! ileż mogą tańczyć? teraz śpią -wieczorem będą "gościnne występy" Ten Wasz (Twój i Efilki) golił sobie rano plecy w moim brodziku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.10.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 dzien dobry wszystkim a panowie to juz do domu poszli czy jeszcze tancza? Aniu -miej litość! ileż mogą tańczyć? teraz śpią -wieczorem będą "gościnne występy" Ten Wasz (Twój i Efilki) golił sobie rano plecy w moim brodziku ... A posprzątał chociaż po sobie? Bo jak nie to fuj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.10.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Dzień Dobry! wiolasz -ja to nie wiem -banany Ci się kojarzą, u Olgi Ci coś "dyndało", chyba potrzebny Ci jest zimny prysznic no cóż, taka jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.10.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 dzien dobry wszystkim a panowie to juz do domu poszli czy jeszcze tancza? Aniu -miej litość! ileż mogą tańczyć? teraz śpią -wieczorem będą "gościnne występy" Ten Wasz (Twój i Efilki) golił sobie rano plecy w moim brodziku ... A posprzątał chociaż po sobie? Bo jak nie to fuj... pewnie zapchal sie odplyw przynioslam kreta http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/134/13479.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 12.10.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 dzien dobry wszystkim a panowie to juz do domu poszli czy jeszcze tancza? poszli poszli tylko nie wiem jak ja mężowi te długie falowane ciemne włosy po domu wytłumaczę ...bo żadna koleżanka z taka welą mi sie nie kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.10.2008 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 dzien dobry wszystkim a panowie to juz do domu poszli czy jeszcze tancza? poszli poszli tylko nie wiem jak ja mężowi te długie falowane ciemne włosy po domu wytłumaczę ...bo żadna koleżanka z taka welą mi sie nie kojarzy Powiedz, że to Bianki Aniu -tego kreta to by poszło z 15paczuszek .... wiolasz -ja też ... Jak się zdecyduję ubrać -to będą fotki drzwi -na razie nie mam weny do wyłażenia z fotela ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 12.10.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Powiedz, że to Bianki ... a powiem że to jej nieudane próby ze zmiana koloru owłosienia a wypadaja bo zmienia okrywę na zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.10.2008 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 a powiem że to jej nieudane próby ze zmiana koloru owłosienia a wypadaja bo zmienia okrywę na zimę swoją drogą ciekawe jaką byś miała minę, gdyby faktycznie zmieniła "okrywę" na taką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.10.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 tylko o której mówisz? o tej bardziej zarośniętej Cholera -wódka mi się kończy -malgos próbowałam zmolestować żeby postawiła -ale coś się nie daje ... Kiedy mnie probowalas molestowac?! Ja dzisiaj grzecznie pracuje, nie to co Wy, pijaczki seksoholiczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.10.2008 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Kiedy mnie probowalas molestowac?! Ja dzisiaj grzecznie pracuje, nie to co Wy, pijaczki seksoholiczki. To wczoraj było -oto dowód z Twoich komentarzy: No wiec jest pani zadowolona! Mam w czym wyjsc na mroz i nareszcie mam w czym chodzic i dziurawe buty moge wreszcie do smietnika wyrzucic. No to Gratulacje!!! To teraz wpadnij na banię do mnie jest co opijać -acha -skoro zaoszczędziłaś tysiaka -to chyba nie przyjdziesz z pustymi rękami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.10.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Och, sorry, nie zalapalam, taka jestem malo kumata. No to odbijemy sobie wieczorkiem, dobrze? Bo ja teraz pic nie moge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.10.2008 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Dobra -wklejam drzwi -na razie bez obróbek i listew "okalających".... Po lewej łazienka -po prawej gabinecik: http://images31.fotosik.pl/379/a54686a8e3628817med.jpg Rzut na hol z gabinetu (przy drzwiach po lewej widać demolkę wczorajszą ): http://images45.fotosik.pl/19/32e569f0093a521emed.jpg Tu najlepiej widać kolorek "Nussbaum": http://images23.fotosik.pl/282/c8118175fcf4cf61med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.10.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 No piekna masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.10.2008 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 No piekna masakra. No właśnie zobaczymy jak to teraz ponaprawiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.10.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Kasia, jak już to ładnie obrobicie, to bedą super wyglądać.Ładne te drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.10.2008 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Kasia, jak już to ładnie obrobicie, to bedą super wyglądać.Ładne te drzwi Dzięki wiolasz -ale to nie MY mamy obrabiać tylko Ci @*&%^# partacze ale same drzwi mi też się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.10.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 No piekna masakra. No właśnie zobaczymy jak to teraz ponaprawiają Ponaprawiaja, nie przejmuj sie. Jak nie naprawia, to beda poprawiac do bolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.10.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Kasia, no tak ale jak sie tak dłużej zastanowić, to chcieliście taniej a wyjdzie Wam niekoniecznie tak tanio, bo jeszcze + dodatkowe prace naprawcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 12.10.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 No teraz to pewnie tyle ich wyjdzie co z regulowanymi ościeżnicami a może wtedy mniejszą demolkę by mieli w domu..... Cudowni monterzy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts